Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Ами защото като цяло моята украса е почти всичко от цветя, имам 1 панделка на стола и една тънка на салфетката, аз гледам кое как правят и съм казала точно кое как и къде го искам. Още съм малко на кантар за агенция Диаманти, която е софийска
Ами щом си наясно как точно трябва да изглежда всичко и си представял крайния резултат, защо вопще ти е сватбена агенция! Нямаш нужда от съвети и предложения, имаш достатъчно време до сватбата! Не знам...тази Диаманти имат наистина красиви неща, гледала съм ги доста пъти и съм сигурна в качеството им на работа, но все пак ти всичко си знаеш и вероятно можеш!
По-добре наеми някой добър флорист, ще си по-доволна! Аз така направих и за сега не мисля, че съм сгрешила! Нещата, които аз исках и не исках ще бъдат спазени!

# 121
Здравейте и от мен. Ние сме се спряли на месец Юни също. Може би първата седмица. Не знам дали е рано, аз си запазих водеща и ДиДжей. Избрали сме и ресторан и сигурно другата седмица ще го запазим.
Ние няма да правим църковен. Също така искаме нещо по-различно, няма да има доста от ритуалите, но пък търся други нестандартни идеи Simple Smile

# 122
Здравейте,момичета...Ние определихме август за нашата сватба Simple Smile
Това,което не мога да реша е кой ресторант-всичко друго съм измислила,ама ресторантите... Confused
А в кой град трябва да бъде
Ау,да,забравила съм да напиша Laughing В София ще е сватбата Laughing

# 123
Момичета, включвам с отчет, вече си имам и DJ и видеооператор. Сега мога малко да си поотдъхна.
Поисках оферти от няколко агенции, като цената само за украса на масата варираха от 55лв. до 180лв.
Миля да заложа и аз на флористка, а от агенция да потърся "дребните" неща, покани, номера на масата, всичко да е в тон.  Thinking

# 124
И аз мислех,че е лесно да се справиш сам,но просто наистина не виждам как може да се случи!Как в деня на сватбата ще аранжирам маси ,вместо да си правя прическа и грим?Заложих на флорист,агенциите могат да свършат същата работа ,но сякаш взимат повече!

# 125
Здравейте момичета,
да се представя казвам се Елица и възнамеряваме да се женим с половинката през септември 2016, все още нямаме дата тъй като чакаме свекървата да видим кога ще може да си дойде от щатите, а и живот и здраве този ноември очакваме първото си дете и ми се ще да поотрасне малко преди сватбата.

# 126
Здравейте момичета!
Казвам се Таня от Пловдив!И на нас ни предстои сватба на 9юли 2016.
Вече имаме капарирани фотограф и видео-Иван Бенин и Сашо Маринов от Galexvision.
Относно декорацията на цялата сватба от поканите до най малкия детайл се заемам изцяло аз тъй като се занимам с ръчна изработка и декориране на сватби-вече имам две зад гърба си.Предполагам ,че ще използвам чужда помощ само за цветята.В момента обикаляме по ресторанти и сме в търсене на добрия дж!!
С радост бих обменила всякакви съвети и предложения Simple Smile
И честито на всички бъдещи булки!!!   Heart Eyes

# 127
Радвам се,че ставаме повече!Единият дж ни отказа вече!Смятайте какъв е интереса!:)Освен ресторант ,май друго нямаме ма 100%

# 128
Здравейте на всички,

Казвам се Божидара и догодина ще вдигаме и ние сватба. Имаме си дата ( уо-хууу) - 15 Май!

Сватбата ще е в града на годеника- Хасково; Тъй като съм от София и нямам никакво инфо нито за ресторанти, нито за сватбени агенции, нито за фотографи/видео оператори, нито за dj-и, и леко ме обхваща малка паника.
Ако някой е правил/или познава хора, които са правили там сватба- моля казвайте!

Ще съм много благодарна!!! =)

Аз вече почнах да пробвам рокли... ах... колко е приятно! =))) Много ми харесваше рокля тип Русалка, но не ми стои добре. Влюбих се в една рокла- тип А ( или права, по тялото) , с дантелки, панделки и.. е красота.
Вие рокли къде ще гледате/ сте гледали?

Simple Smile))

# 129
Ние също избрахме дата, запазих ресторант , водеща и диджей. Моята е за юни и не ми се занимава с рокли още. Колебая се между цвят мента и светло розово за сватбата. Но по-скоро ще е мента. Че розовото май е клише малко. Но имам да свалям 5 кг и чак тогава рокля :Д  newsm78

# 130
Здравейте! На мен също ми предстои сватба във Велико Търново. Избрахме си дата на 07.05.2015г. Запазихме си вече ресторант и фотограф.
Има ли други бъдещи булки във Велико Търново?  newsm78

# 131
Юху,от вчера си запазихме дж,сега предстои фотограф!Вие избеахте ли?Резервирахме Гложенският манастир за църковен брак!Много съм хепи

# 132
За пловдив дж са по-известните весо, алекси, станислав и янко,джерико

# 133
  • Sofia
Момичета - можете ли да ми кажете дали се плаща такса за проба на рокля?

# 134
  • София
Аз само в Асеновград съм провала,но никъде не са ме карали да плащам нещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт