Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Привет, по темата за църквите: Св. София - 300 лв.

# 436
  • София
Привет!

Ние вече имаме ресторант, фотограф и диджей. Остана само да запазим дата за ритуалната, но дори  и да не успеем за датата, която искаме, не е проблем, тъй като ще сме с изнесен ритуал.  Само се шегувам, че остана само роклята и костюма и сме напълно готови, но дори и нещо с тях да се обърка - винаги може да се оженим по дънки Mr. Green В този ред на мисли - да ви попитам, откога започват записванията за дата за ритуалните зали за София, че все не ми остава време през седмицата да звънна?  bouquet

# 437
Привет от Варна. Имаме си дата в ритуална зала, в църквата , имаме си и ресторант. Почти сме избрали фотограф, още нямаме идея за видео  Thinking
В голяма чуденка съм дали DJ-я и водещия да са група , ако са непознати дали ще се сработят заедно  newsm78

# 438
Привет, момичета!
Записванията за ритуална зала в София започват от първия работен ден на Ноември. Тази година от 2 ноември Simple Smile

# 439
Добро утроо  bouquet

Не знам колко от вас са започнали да обикалят за булчински рокли вече, но аз май намерих моята.
Това беше първата рокля, която премерих още преди 2 месеца и от тогава мерих още 10-ина рокли, но тази не мога да си избия от главата, така че в събота се върнах в бутика, мерих я още веднъж и с малки модификации, май това ще е роклята  newsm44

Ще отида и до Асеновград, ей така, да видя, но силно се съмнявам че нещо така силно ще ме впечатли както тази рокля Simple Smile

Вие до къде сте с роклите Simple Smile

# 440
Аз съм се влюбила и ще я шия, защото знам че това е роклята...въпроса е къде
И в пловдив записванията са от 2ри ноември

# 441
Аз съм на никъде, мисля да търся след нова година. Като се има в предвид, че сватбата е края на май месец, мисля че ще имам време. Но като се замисля и че ще подготвям всичко сама   май няма да имам време за нищо .  ooooh!

На какво залагате вие - оркестър или dj с водещ ?

# 442
  • Велико Търново
И аз мисля, че ми е рано за рокля. На пролет започвам обикалянето и меренето, но вече нямам търпение Simple Smile

# 443
Аз просто нямах търпение наистина  Grinning А пък и в повечето ателиета, където харесвах някакви рокли, ми казвата, че ако поръчам след Нова Година изработката/доставката е 3 месеца заради абитуриентите и исках от рано да се ориентирам Simple Smile

tedittta, от къде си си сложила  лентичката , много ми се иска и аз да си сложа, но не намирам нищо.

# 444
  • Велико Търново
tedittta, от къде си си сложила  лентичката , много ми се иска и аз да си сложа, но не намирам нищо.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

Заповядай Simple Smile и аз ги издирвах един ден Simple Smile

ето тук има обяснение как да си я направиш и да си я сложиш в профила

# 445
Благодаряяяяяя  bouquet

# 446
Аз мисля да почвам да се чудя и да пробвам роклята след Нова Година. Харесала съм два модела, които не знам на мен как ще ми стоят. Писах на едното момиче, на която видях и харесах роклята, ама още не ми е отговорила Sad И аз мисля да посетим Асеновград, но някъде напролет.

Бъдещият ми мъж иска да поканим оркестър от няколко музиканта, които искат над 1000 лв за 3 часа свирене. Аз сикам DJ  и не знам как ще се съчетаем. Много хора му казват ,че тия пари за откестър са много, но не знам защо толкова се е заинатил да ги каним точно пък тях Sad Тя тая музика златна ще ни излиезе на сватбата...

# 447

Аааа, благодаря за лентичката и аз съм се чудила как става  bouquet

А иначе за Асеновград, има много шивачи и то кадърни. Аз съм се насочила към Стоян Радичев роклите му са страхотно, но може да ушие рокля и по ваш модел.

# 448

А иначе за Асеновград, има много шивачи и то кадърни. Аз съм се насочила към Стоян Радичев роклите му са страхотно, но може да ушие рокля и по ваш модел.

Знаеш ли как вървят цените при него, понеже и аз много харесах роклите му?

# 449

Знаеш ли как вървят цените при него, понеже и аз много харесах роклите му?

Никаква идея, но много мои познати, които са купували от него са доволни и от към рокля и от към пари. До колкото знам може да му кажеш бюджета си за рокля и той да ти я ушие. Но вече тва си зависи и от материал и от всичко  Wink Декември - Януари ще ходя при него и ще споделя мнение.

Общи условия

Активация на акаунт