Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета и ние плануваме сватба през април 2016г. за Варна. Засега имаме само дата в ритуална зала и ми предстои среща с фотографа. Надявам се и да ни разрешат църковен брак, тъй като събитието е преди Велик ден, а нямаме възможност за промяна на датата. Успешен ден ще следя форума и ще се радвам да обменяме информация Simple Smile

# 91
  • София
Здравейте момичета и ние плануваме сватба през април 2016г. за Варна. Засега имаме само дата в ритуална зала и ми предстои среща с фотографа. Надявам се и да ни разрешат църковен брак, тъй като събитието е преди Велик ден, а нямаме възможност за промяна на датата. Успешен ден ще следя форума и ще се радвам да обменяме информация Simple Smile

Аз само 1 технически въпрос да задам,ако може  Simple Smile Колко време преди определената дата,можеш да си запазиш час в гражданско във Варна?  Simple Smile

# 92

Аз само 1 технически въпрос да задам,ако може  Simple Smile Колко време преди определената дата,можеш да си запазиш час в гражданско във Варна?  Simple Smile

Ние се записахме на 22.07.15год., записват вече във Варна няма проблем. Викат ни 10 дена преди събитието за подаване на документите и плащане на таксата Simple Smile

# 93
  • София

Ние се записахме на 22.07.15год., записват вече във Варна няма проблем. Викат ни 10 дена преди събитието за подаване на документите и плащане на таксата Simple Smile

Eхе,супер,в другите градове не записват толкова рано  Laughing

# 94
Момичета имам въпрос към вас. Понеже най-големият проблем ми е какви да са подаръчетата за гостите,всеки ден гледам за нещо интересно.Последното което ми хвана окото бяха тапи за вино като тези http://cdn2.wsstatic.com/images/products/common/corporate/medium … c0bc6bf00bb53.jpg , но не знам  къде мога да ги намеря в Български сайт,и на някоя по-сносна цена. Ако някой е виждал нещо,моля нека помогне Simple Smile
А вие помислихте ли за подаръчетата вече? newsm03

# 95
Виждала съм в магазините за по левче и в тези Немски център за по 2-3 лева ,ако за теб е снодно.  Simple Smile според мен от Алито може би ще се намерят и по- евтино

# 96
Добре дошли на новите момичета. Съвсем нормално е ако искате определена дата да се запази предварително, за да не стане така че да е заета. Рокля аз лично смятам да почна да шия около декември, така се разбрахме с дизайнерката. Предложението ми дойде на 20.06.15 няколко дена по-късно исках да се разбера с много известен фотограф в плд и се оказа, че е ангажиран. Така че се започва поне година по-рано

# 97
Magiince, аз не съм виждала такива тапи, но са много идейни. Аз по-скоро за бурканчета с мед си мисля.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/17/47/84/174784aaaba96 … 2b3fb5ba325d9.jpg

# 98
Здравейте момичета!Радвам се,ме се множим.Днес за втори път меря рокли!Нали уж има намаление....Бях в Bridal fashion....ееее...какво да кажа!Останаха ми очите в някои рокли ,но цифрите са УАУ!Имате ли бюджет за рокля?
Да ви кажа,че участвам в друг форум и с момичетата станахме много близки.С момичетата от София може да мерим рокли заедно!:)Може и фб група да направим!

# 99
Аз днес се спрях на сватбена агенция която да ми помогне за усрасата, знам че ще ноправят това което искам

# 100
Ще споделиш ли?Аз съм се спряла на флорист за сега!Очаквам идеите й!

# 101
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Ние също плануваме през Май 2016 г. сватба в Плевен. Ще бъде на открито изцяло. Вече започнахме с подготовката. Ние имаме сключен брак преди 3 години, но не успяхме да направим сватба. Ще се радвам да споделяме идеи. Много ще съм благодарна, ако някоя от вас ми препоръча накъде да се насоча за булчинската рокля.
Мисля бюджета ми за роклята да е около 1000 лв.
Пожелавам успех на всички с подготовката Simple Smile

Поздрави,

# 102
И аз ще ходя до един склад за цветя, ще се срещна с флористката, но като цяло украсата ще е предимно в цветя, не искам никакви тюлове и шлейфове на младоженската маса, бялата покриква и аранжировката от цветя е достатъчна. По столовете ще има панделка. Може да е в два цвята, защото още се колебая за черно...много искам червено, черно и бяло. На мосите ще е висока аранжировка с ниски от двете страни, като ниските ще са едни кръгли, дълги, които се пълнят с вода, слагат се напълно потопени цветя, а най отгоре свещичка. На дъното смятам също да има черни кристали/къмъни за акцент. Късметчетата ще си ги правя сама, бутониерите също и ще видим още какво.

# 103
върви една игра за книга за пожелания
ИГРА С НАГРАДА
За да участвате в играта, трябва да харесате и споделите страницата
публично на вашата стена.
https://www.facebook.com/ukrasatavi
На 15-ти септември един от вас ще спечели изработена от мен книга за пожелания+украсен химикал в цвят и текст по негово желание -50 листа+джоб за диск или бебешки/детски албум в цвят и тема по желание-10 картонени листа за снимки,20 листа за пожелания, богата украса.
Успех!

# 104
  • София
Здравейте момичета, влизам само да се запиша. При нас няма нищо ново, чакаме първата си среща с агентката и фотографа другия месец. Относно роклята - разглеждам модели по сайтовете от дълго време като съм се спряла на един - два, но мисля да започна с обиколката догодина, тъй като съм много податлива и на качване и на отслабване. Роклята съм решила да си я поема аз и бюджет все още не съм определила.
Следващия уикенд съм на моминско в Бургас, нямам търпение, ще бъдем около 20 девойки и предполагам, че ще е много весело.
Другия месец пък сме на 2 сватби, като едната е на морето. Ще събирам идеи и мнения и ще ги споделя с вас.

Общи условия

Активация на акаунт