Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета. Не съм влизала няколко дни.
Ето линк на бутилките, за които споменах. Много са красиви

http://olx.bg/ad/svatbeni-butilki-pechat-po-vashe-zhelanie-ID5iA … K.html#6e9f55773b

Между другото агенцията , която наех каза че купува бутилки от Хасково, може би става въпрос за същите, защото няма други, но ако тя ми ги поръча едва ли ще са на същата цена. Разгледайте

# 616
Здравейте!
Нашата сватба ще е в прасковено и бяло с малко зелено за акцент. Това си е мое решение, тъй като моето момче нямаше претенции Simple Smile Хубавото е, че после много му хареса какво съм си избрала. Надявам се че няма да си противоречи това с интериора на ресторанта... като си го изберем най-накрая де, че още не сме я свършили тази задачка Simple Smile
Teditta
И аз бях избрала тези цветове и много ми харесват, но тъй като аз ще си правя всичко по украсата на сватбата се оказа, че това прасковено е толкова трудно да го намеря като материал за органза и прочие,че се отказах. Sad

# 617

http://olx.bg/ad/svatbeni-butilki-pechat-po-vashe-zhelanie-ID5iA … K.html#6e9f55773b

Между другото агенцията , която наех каза че купува бутилки от Хасково, може би става въпрос за същите, защото няма други, но ако тя ми ги поръча едва ли ще са на същата цена. Разгледайте
   А на какви ценички са бутилките?

# 618
  • Велико Търново
Здравейте!
Нашата сватба ще е в прасковено и бяло с малко зелено за акцент. Това си е мое решение, тъй като моето момче нямаше претенции Simple Smile Хубавото е, че после много му хареса какво съм си избрала. Надявам се че няма да си противоречи това с интериора на ресторанта... като си го изберем най-накрая де, че още не сме я свършили тази задачка Simple Smile
Teditta
И аз бях избрала тези цветове и много ми харесват, но тъй като аз ще си правя всичко по украсата на сватбата се оказа, че това прасковено е толкова трудно да го намеря като материал за органза и прочие,че се отказах. Sad

Не знам какво точно ти трябва, аз сама ще си правя само бутониерите, късметчетата и такива дребни неща, поръчах си панделки, телчета, тюл... от тук http://www.rakhiva.com/

# 619
Привет момичета, отдавна чета темичката, тъй като и нашата сватба е догодина (11.06) в София. С подготовката сме вече много напред, поканите са поръчани, имаме ресторант, църква, гражданско.
За подаръчета за гости и аз съм се спряла на бурланчета с мед, но само за жените. За мъжете шишенца ракия. Като ще си ги правим сами. Всичко останало ще купим/поръчаме. Има няколко агенции, които на мен ми дадоха доста добра оферта за около 500-600 лв., ако някой ср интересува да ми пише на лично, за да не излезе като реклма.
Аз имам питанки относно шферките (ще имате ли и ако да как ще процедирате с роклите?). Също така ще спазвате ли трядицията, че някои неща се купуват от кумовете? Simple Smile

# 620
Привет момичета, отдавна чета темичката, тъй като и нашата сватба е догодина (11.06) в София.

Здравей! И с теб сме на една дата! Wink Наистина сте много напред. Браво!!

# 621
Привет на новите булкиии bouquet

И аз мисля да сме с бурканчета с мед, ние ще ги правим.
Sisi_Ivanova, сподели подробности, в кой ресторант сте, църква, и т.н.
И ние сме на вашата дата в София  Heart Eyes

На лично ще питам за агенциите  Hug

# 622
Благодаря за сърдечния прием Simple Smile Ресторанта е Кристъл Палас на ул. Шипка, църквата е Св. Неделя, а гражданското е на ул. Леге. Вие кошко време сте оставили между гражданското и църквта?

# 623
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, булки. И аз се присъединявам към вас, но за съжаление само до тук. Тоест нищо нямаме все още, единствено кумуве, вече поканени и потвърдени. Сватбата ще е в Пловдив.
Дата не сме решили, мислим да е Август, но ще видим как ще намерим ресторант, много ми е притеснено, че всичко ще е заето..  ooooh!

Искам да питам за мнение за хотел Лайпциг и дали някоя е ходила и има представа как стоят нещата там, нямам много време за обикаляне и засега сме се спрели на него. Така, че в най-скоро време трябва да отидем и ако има някаква дата да я запазим.

# 624
  • София
За какво ще копуват кумовете, ще ги питаме какво искат да купят. За шаферките. Те ще са ми 3 големи и 2 малки. Малките ( моя и на годеникът ми племеничка) с бели роклички, техните родители ще си ги копуват. Големите ( 3те ми най-добри приятелки, 4тата е кумата ) мисля аз да им платя изработката на роклите в 1 и същ цвтя и плат, моделите може да са различни. и Двама шафери- братята ни с младоженеца, да са  в един цвят ризи. Засега това измислих, нищо още не  е поръчано. Брат ми е културист и със сигурност ще трябва дрехите му да са по поръчка, но мисля той да си ги поеме.

# 625
За кумовете питам, защото майката на моя мил твърди, че кумовете купували чашите, бокала, свещите и късметчетата. Но на мен някак не ми се вижда редно, за това ми е интересно какво мислите?
А за шаферките, моите са 4, искам да са с еднакви рокли, та сега сме в търсене на добра шивачка.

# 626
Сиси, аз тази година бях кума и покрих тези неща + букета и булото. Направих го с огромно желание, но мисля моите да не ги карам, ако сами не си поискат и при положение, че се очертава да не са двойка, се чудя как ще си ги разделят. Шаферки май ще имам само малки, защото иначе всички мои приятелки искат да са ми шаферки и няма да останат гости. На малките шаферки ще покривам роклите, ако реша за големи - да си търсят.

# 627
Здравейте момичета виждам че сте засегнали темата за шаферките и аз много го умувам как да стане аз също мисля 3 големи и две малки. За малките няма проблем бели рокли каквито им купят, но за големите - моите приятелки искам да са с еднакви рокли и си мисля че няма да е удобно да ги карам те да си ги купуват пък и да са еднакви, за това мисля аз да им ги поема, но си мисля да ги купя готови роклите в сайтовете за дрехи има интересни предложения на добри цени около 20-25 лв, при шивачка мисля че ще излезе по-скъпо. Относно подаръците в алиекспрес има едни кутийки, които на мен лично много ми допадат и са си направо без пари:

http://www.aliexpress.com/item/bride-groom-suit-paper-candy-choc … searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/creative-chair-design-paper-candy … searchweb201560_9

# 628

А на какви ценички са бутилките?

Писах им. Поствам отговора им:

"Здравейте,
Бутилките за ракия 0,750 л.
- прозрачни + тапа са 0,80 лв.;
- матирани + тапа са 0,90 лв.;
Печатът е 1,00 лв. на брой + цената на бутилката:
- прозрачна бутилка + тапа + печат = 1,80 лв.
- матирана бутилка + тапа + печат = 1,90 лв.
Индивидуалните разработки за печат са включени в цената. Минималният брой е 40 бр. понеже машините ни работят с този минимум.
Цветът, както виждате, не е задължително да е в черно. Може да бъде в цвят по ваше желание.
Изпращам ви каталог на разработки от които можете да си избирате вариант. Оставам на разположение.
Поздрави,
Златина Петрова "

# 629
Здравейте, булки. И аз се присъединявам към вас, но за съжаление само до тук. Тоест нищо нямаме все още, единствено кумуве, вече поканени и потвърдени. Сватбата ще е в Пловдив.
Дата не сме решили, мислим да е Август, но ще видим как ще намерим ресторант, много ми е притеснено, че всичко ще е заето..  ooooh!

Искам да питам за мнение за хотел Лайпциг и дали някоя е ходила и има представа как стоят нещата там, нямам много време за обикаляне и засега сме се спрели на него. Така, че в най-скоро време трябва да отидем и ако има някаква дата да я запазим.

О задължително идете възможно най-скоро. Ние си запазихме хотел Ленинград още Март месец. Фотото и видеото също ви е спешно. От 02.11 тази година се запазват датите и часа за ритуалния дом за 2016, за наш късмет точно на нашата дата имаше само два часа свободни и единия беше нашия час. И за това трябва да помислите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт