Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 551
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Отвън тигана пак има едно покритие, което макар и не тефлоново или там каквото е като го търкаш с телче пак се надрасква и сваля. А като го накисна със сода какъв е смисъла от магическата гъба не мога да разбера  newsm78 Кое точно и е магическото  Rolling Eyes
Нямам толкова голям съд, в който мога да вкарам тигана с дръжката и да го накисна целия, защото обикновено мръсното е от ръба надолу, а не толкова по дъното. Абе ще си карам както си знам - с меглиото и с телта, пък покритието...

Аз мисля да ползвам дълбока и голяма тава.

# 316
ползвай леген за тигана

# 317
  • оттам, откъдето започва България
Това преведох с чичко Гугъл за приложението на магическите гъбки /от една опаковка/: У дома: алуминиеви и ПВЦ дограма и первази, ключове за осветление, марки за обувки, по подове, отстраняване на мухъл, пастел, мастилото и лепкави остатъци по стените.

Баня: умивални. вани и душове, хромирани - позлата раздели / вода петна, котлен камък /, замърсени керамични плочки фугиране. /Между другото махна ми котлен камък от батерията в кухнята/

Кухня: мазни тигани, вода / варовикови петна върху съдове за готвене, мивки, cutiery, керамични стенни и подови плочки

Повече: почистващи детски играчки, спортни стоки и аксесоари

Кола и лодка: отстраняване на насекоми от предни стъкла, чистачки, лети джанти, устойчива боя, почистване пластмаса и leatherwork.

Офис: компютри и клавиатура, факс машини, настолни компютри, бели дъски, чувствах върха марка на стъклени повърхности.

# 318
didka pitka от къде си купила магическата гъба?Може би има различни по качество гъби,на някои магията може да е по малка Laughing

# 319
# 320
  • оттам, откъдето започва България
skela, магически гъбки при нас има в магазини за паралелен внос и в магазини за 1 лв. В първите магазини са доста скъпи и са на Сано /при нас на всичкото отгоре ги продават в комплект 6 бр. за около 8 лв./ Поради тази причина си купувам от левчето. Доскоро нямаше никъде, но сега са заредили различни видове. Да са живи и здрави китайците.  Joy

# 321
Как да почистя пластмасови купички от вътре...пожълтели са.Пробвах с магическа гъба ,със сода,с оцет ...не става.Ползвам ги за малкия ,ама май ще трябва да ги хвърля,а са мн сладки

# 322
Моите пожълтяха от пюретата на малкия. Не можах да ги изчистя, но си ги ползвам още.

# 323
  • Варна
Пластмасата е вредна по принцип, моя съвет е да смените купичките  Peace .

# 324
Килим от 100%вълна, усеща се една специфична миризма, която мн ме дразни. Идеики как да я отстраня? сложих едни листчета ароматизатори на райд, ама цък пак я усещам. Ето това е килима

# 325
  • Sofia
проветряване няколко дни на открито и да се мине с някакъв ароматен препарат за почистване или освежаване

# 326
  • от Луната
Ето още няколко предложения със сода, които открих в нета и мисля скоро да пробвам  http://www.zdravno.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B … 0%B1-news543.html

и още няколко хитринки, като някои са пускани вече, но други може да са полезни на някой  http://vestonosets.info/?p=34776&oid=2703959  и  http://stickart.eu/77_idei_koito_niamashe_da_vi_hrumnat/

# 327
проветряване няколко дни на открито и да се мине с някакъв ароматен препарат за почистване или освежаване
Благодаря Доли. Ще пробвам

# 328
  • София
Как да почистя пластмасови купички от вътре...пожълтели са.Пробвах с магическа гъба ,със сода,с оцет ...не става.Ползвам ги за малкия ,ама май ще трябва да ги хвърля,а са мн сладки

Налей белина в тях. Само после да не забравиш да ги изплакнеш с оцет, за да неутрализираш белината. Наливаш две суп. лъжици и хубаво обливаш стените.

# 329
Стига де! Как с белина,че и за дете ще се ползват, за храната му!Немой да са толкова безценни купичките...

Общи условия

Активация на акаунт