Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 376
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Аз бих ползвала Спот или ще натъркам с Тест гел за съдове

# 571
Здравейте:) Как да пребоядивам кожен диван сама? Има ли някакви специални бои и технология?

# 572
  • София
Да ми предложите нещо за справяне с много паяци в помещение.
Докато убият 1, се появявават нови 3.

# 573
  • София

Спрей против насекоми няма ли да свърши работа? Пръскаш няколко дни и би трябвало да реши проблема...

# 574
  • Русе

Ох, и аз съм на същия хал, едни паяци, паяжини, ужас.
Чудя се за спрей, защото не ми се пръска постоянно с отрови.

# 575
Един път в ужаса си фиксирах паяк на стената със суперсилен лак за коса  Embarassed, докато се върна мъжа ми да го махне.

Има едни лепящи къщички-капани за паяци, които се слагат под дивана, под шкафа и т.н., моето мнение е, че не вършат работа.

# 576
  • София
Здравейте:) Как да пребоядивам кожен диван сама? Има ли някакви специални бои и технология?

Привет! Нищо не казваш за дивана, естествена кожа ли е, какъв цвят е? Иначе се продават бои за кожа, но не мога да ти кажа къде точно. Потърси инфо в нета. Със сигурност на самата боя има упътване как да се процедира. Но преди да боядисаш целия диван, направи проба на малък участък, където не се вижда, дали няма да пуска боята. Надали ще те изкефи който седне на него, да стане в цвят, хармоничен с дивана   Joy
Обаче не мисля, че изк. кожа би могла да се боядиса в дом. условия

# 577
Здравейте, момичета!
За мухъл и плесен по стената - мацвам с една гъба, напоена обилно с Доместос и повече не се появява. Вече година и нещо.
И аз имам болка с паяци, целият апартамент гледа към вътрешен двор и можете да си представите - все едно живея в Аватар... всякакви гадинки влизат. Паяците знам, че с нищо инсектицидно не могат да се убият и затова насъсквам любимия Grinning Котката също много помага, играе си с тях, че нали са забавни и се движат, а аз ходя след него и събирам трупове. Grinning

# 578
very_raspberry, за паяците опитай с Био кил. Няма гадина, с която да не се е справил  Peace

# 579
  • Пловдив
Честита нова година Simple Smile! Много здраве и успехи.
Искам да ви попитам знаете ли някакви тънкости относно обезкосмяването. Как може в домашни условия да задържим ефекта максимално дълго

# 580
very_raspberry, за паяците опитай с Био кил. Няма гадина, с която да не се е справил  Peace
Благодаря Simple Smile Не би трябвало да навреди на котката, нали?

# 581

Привет! Нищо не казваш за дивана, естествена кожа ли е, какъв цвят е? Иначе се продават бои за кожа, но не мога да ти кажа къде точно. Потърси инфо в нета. Със сигурност на самата боя има упътване как да се процедира. Но преди да боядисаш целия диван, направи проба на малък участък, където не се вижда, дали няма да пуска боята. Надали ще те изкефи който седне на него, да стане в цвят, хармоничен с дивана   Joy
Обаче не мисля, че изк. кожа би могла да се боядиса в дом. условия
Диванът е от изкуствена кожа, цветът е тъмно кафяво към черно, но от драскане на куче е станало червено на места. С една дума е на два цвята, червен и кафяв. Много търсих в нета, за съжаление само в София има фирма, която се занимава с това. Все трябва да съществува някаква боя за кожи, която да не пуска...например кожените салони на автомобилите все ги пребоядиват с нещо предполагам ...Още съм в търсени на съвети:)

# 582
very_raspberry, за паяците опитай с Био кил. Няма гадина, с която да не се е справил  Peace
Благодаря Simple Smile Не би трябвало да навреди на котката, нали?

Не. Ние и кучето пръскаме с него. Ето малко информация за продукта http://vitania.bg/bg/produkti-higiena-zashtita/biokil-500ml-26852

# 583
  • На брега на реката
Момичета,
Моля за съвет Praynig. Как да почистя PVC дограма от мазилка. Есента санираха апартамента и сега като поприключва ремонта и реших да почистя дограмата отвън се хванах за главата ooooh!.
Дограмата е сива и леко грапава и не ми се изка да изчегъртам с нещо метално за да не я надера. Дали има някакъв начин да я почистя бяз да я нараня?

# 584
  • Варна
Пробвайте първо с шпакла да махнеш грапавините и после следна стандартно почистване. Аз използвам Доместос.

Общи условия

Активация на акаунт