Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 117 691
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцата на децата <3
Абсолютно същото е, но е по-малката разфасовка  Peace Перилните препарати и омекотителите също са много добри, чак да не повярваш, че са български  Mr. Green

# 691
Как се чистят засечени бели подметки.От калта ММ не е изчистил маратонките си,сега търках с делукс,оставих с обезмаслител  ,но още има кафяво на подметките и ми е много грозно.Има ли вариант да се махне ?

# 692
Пъхай ги в пералнята

# 693
Как се чистят засечени бели подметки.От калта ММ не е изчистил маратонките си,сега търках с делукс,оставих с обезмаслител  ,но още има кафяво на подметките и ми е много грозно.Има ли вариант да се махне ?
Пробвай с циф и четка за зъби да ги изтъркаш.

# 694
Пробвай с малко сода в платнена торбичка. Аз слагам в хладилника от време на време и обезмирисява.

уау-добра идея.... Mr. Green

# 695
Малко Сладко Коте; papi6 - благодаря! bouquet

Таня67 - много интересни нещица, но няма това, което търся; благодаря за останалото Peace

Dev - имах точно такава - появяваше се същия дъх newsm78; сега съм с метална Shocked

Явно тази лека миризма идва от маята Rolling Eyes и от домашно приготвения хляб  ooooh!
Ще пробвам със сода, дано изчезне.

# 696
няма ли да се повреди кожата

# 697
няма ли да се повреди кожата

Пера всякакви обувки и маратонки в пералня, на 40 градуса. Първо измивам подметките да няма кал и камъчета, не ми се е слувало да се повредят.
За бели подметки съм чувала да се търкат с паста за зъби и стара четка за зъби, но не съм пробвала.

# 698
  • Варна
Аз почиствам белия борд и бомбето на кецовете си с магическата гъба .Стават като нови!

# 699
Аз почиствам белия борд и бомбето на кецовете си с магическата гъба .Стават като нови!

Мокриш ли магическата гъба, защото моята се накъса и от къде я купуваш?

# 700
  • Варна
Да,намокряш я леко,а иначе съм купувала от Лидл и от магазините на Немски център.Но мисля,че и по супермаркетите  и магазините за левче се откриват.

# 701
В Алиекспрес са без пари магическите гъби.

# 702
  • оттам, откъдето започва България

Мокриш ли магическата гъба, защото моята се накъса и от къде я купуваш?
Гъбката се мокри и с нея се почиства /каквото си решила/ переш, чистиш и тя постепенно се стопява. Нормално накрая почва и да се разпада.

# 703
Не знам как ги ползвате тия гъби, честно, аз досега нищо не съм успяла да изчистя с тях.

# 704
  • София
@ DreamComeTrue  - Отчупваш част от нея /т.к. ако я намокриш цялата и не се използва, става почти неизползваема после/, намокряш леко и търкаш замързеното. Блесва за секунди.

Общи условия

Активация на акаунт