Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 117 682
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Чак да го търсиш - има го и в Метро.

не пазарувам в метро

# 736
Аз купувам магически гъби от "Born" и съм страшно доволна.

блг ще взема една да се пробвам

# 737
Предполагам, че тези които не са доволни от гъбата, не са я изстисквали достатъчно.
И при мен не чисти добре, когато е мокра. Трябва да епочти суха, тогава действува като мнооого фина шкурка един вид - трие горния пласт на предмета.

# 738
Е, да де- като фина шкурка, но трябва да се внимава. Аз с такава гъба си повредих покритието на тостера. Лъскавата черна пластмаса стана матова.  Crossing Arms
Но пък иноксовата ми ел. кана светна като нова.
За подметки на маратонки/кецове, не ми е хрумвало. Добра идея.  Peace

# 739
  • BG-DE
Момичета, много моля за съвет  Praynig забравих в една пластмасова купа варено жито и то мухляса  Sad лошото е, че купата така силно пое миризмата, че с каквито и препарати да се опитах да я премахна нищо не се получи. Не е проблем да я изхвърля но преди това ми се иска ако е възможно да я спася, защото има сантименална стойност, подарък ми е вече покойната ми майка,  Cry ако някой има идея как мога да премахна тази толкова натрапчива миризма ще съм му много благодарна  bouquet

# 740
  • София
Опитай със сода или кафе, поемат миризмите. Остави кутията затворена за няколко дни със содата или кафето вътре, би трябвало да помогне.

# 741
  • BG-DE
Благодаря,  bouquet със сода вече пробвах и нямаше ефект но за кафе не се сетих, дано помогне  Praynig

# 742
Прясно мляко - също добре поема миризми . Лимонов сок .

# 743
  • в сърцата на децата <3
Menerva, с оцет също може да стане  Peace

# 744
  • в огледалото на живота
Благодаря,  bouquet със сода вече пробвах и нямаше ефект но за кафе не се сетих, дано помогне  Praynig
Нарежи в купата парченца лимон и сложи в микровелето да се завърти на 5,10мин.

После остави хубаво да се накиснат резенчетата.

# 745
  • BG-DE
Момичета, много ви благодаря за идеите  newsm51

# 746
Така докато ви четох, взех че опитах да изчистя най-после светлите си сатенени обувки, истината е, че всичко пробвах преди време, само с гъбата стана Rolling Eyes

# 747
  • SF
Аз пък днес забравих една тенджера на котлона и тя загоря. Търках много със сода за хляб, но не пада. Как мога да я оправя?

# 748
Esmee, налей малко вода в тенджерата и добави малко сода за хляб като заври. Остави после малко да поври. Като изстине излей водата и след това би трябвало лесно да я изтъркаш.
Чувала съм, че някои слагат и оцет, но не съм пробвала.

# 749
  • На брега на реката
Ако не стане със сода, напръскай със спрей за фурни, ама не от типа Миглио или ако ползваш Зебра - намажи с нея и не забравяй да работиш с ръкавици!!!. Остави я така няколко часа и после я почисти. Аз винаги след това, правя едно изплакване с оцет, за да неутрализира, ако има остатъци от сода каустик /Зебрата я съдържа/.  Моля те, сподели после с какво се е получило, ще е полезно за други потребители.

Минахме 50-та страница, моля някой да пусне нова тема!

Общи условия

Активация на акаунт