На море в Гърция 2015 - VI

• 73 278
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,много ми е трудно да намеря хотел ол инклузив в Неос Мармарас,Вурвуру или Сарти.
Някой може ли да ме насочи към определен хотел?
Не мисля, че има такъв. Комплексът Порто Карас, който е до Нео Мармарас, може би се предлага на АИ.

А иначе има и катамарани, които водят и коли- на Set Jets Consortium към Цикладите (примерно).

The available vessel types are decoded below:
cc:   Catamaran-car ferry, power boat that carries passengers and vehicles
cf:   Car-ferry, vessel that carries passengers and vehicles
cm:   Catamaran, power boat of great capacity that carries solely passengers
hf:   Hydrofoil, (Flying Dolphin), power boat of smaller capacity and of a different -than the catamaran- construction, that carries solely passengers
mv:   Motor vessel: it carries solely passengers
rr:   Car ferry RO-RO, that carries solely vehicles
ci:   Caique, traditional wooden motor vessel that carries solely passengers

# 211
  • София
Здравейте,много ми е трудно да намеря хотел ол инклузив в Неос Мармарас,Вурвуру или Сарти.
Някой може ли да ме насочи към определен хотел?

Трудна работа Sad.Не им е силата в АИ. За Вурвуру се сещам само за Екиес ол сенсес http://ekies.gr/ (даже не съм сигурна дали не му промениха концепцията), а за Неос Мармарас по-скоро до него - Порто карас - http://www.portocarras.com/loyalty-program.html
За мен вторият абсолютно не си заслужава  парите във високия сезон. Особено, откакто го стопанисват руснаци.
Екиес е по-добър вариант и откъм плаж.
Ако не държиш на АИ, виж Диапорос във Вурвуру НВ, а за обяд - кръчми бол.
За Сарти - не зная.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 23:37 от bibi

# 212
  • софия
Цитат
Мнението или трябва да съвпада с вашето или веднага се започва доказване,че мнението е лъжа.
Тафи, това не е вярно. Един потребител дразни откакто се опита преди време да превземе хубавата тема и да я обърне на справочник. И изобщо много ми е странно някой като се фръцне, че не му е отговорено веднага на секундата с подробности. Алооуу, това е форум, хората тук не пишат за ваша угода и улеснение и не са на заплата, малко се напънете повечето. Пък може и никой да не знае отговора на въпроса, освен Блед. Изобщо в какво се превърна тоя форум  ooooh!
Има теми тук в Туризъм, дето и пет пъти да питате, няма никой да ви отговори, пък никой не се сърди. Сякаш някой тук е длъжен на останалите, ареее!

# 213
Биби,
на Екиес плажът е блато. Буквално.

# 214
  • София
Таис аз съм си снимала и от тях, както казах трудно, но става и от прозореца...а има и външна част.
Скрит текст:

За каква интрига става въпрос ? За каква лъжа ? За мен няма такива, който иска да си се бори.
Няма и ни най-малка грешка taffi, всичко което казвам си е точно така.
Хората вече са доволни и всичко е наред....
taffi за ТОЗИ плаж ли говориш, много е дълбок, до коляно в по-голямата си част.
Какъв Преразказ taffi, та аз освен снимките си пазя и всички резервации, билети за фери и самолети и т.н. На теб мога да ти ги пратя веднага...
А Тези АЛБУМИ, а и още прекалено много мога да направя, ако имам време, са от 2-3 места ???
Не, няма отказване, щом хората имат нужда от съветите ни.
Да сложим край, безсмислено е....
Лека вечер на всички...

bisi_isi
Ще ти помогна...

# 215
  • София

Аз на такова съм се возила, но никога не съм знаела, че е катамаран. Даже и ММ питах и той каза, че бил джет, та затова се почудих дали има катамарани. А каква драматургия стана, не е истина  Laughing

# 216
  • София (Възраждане)
Likithos Village до Мармарас, но май предлага само НВ. Преди поне 5 години мои познати с бебе бяха доволни, но не знам никакви подробности.  

# 217

За каква интрига става въпрос ? За каква лъжа ? За мен няма такива, който иска да си се бори.

hahaha hahaha ей  Блед нямаш срам нали? Я да те питам защо спря версията, че си археолог? Доста време я пласираше активно в тази тема. Или на това не му се вика лъжа? И защо си скри снимките в албум.бг след като публично в една друга тема беше разобличена?

Не, няма отказване, щом хората имат нужда от съветите ни.

Коя самоличност е сега зад клавиатурата? Мъжката или женската?

Хайде стига с теб, че ти от вниманието се захранваш. Не го заслужаваш.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 23:49 от Анонимен

# 218
  • София
Биби,
на Екиес плажът е блато. Буквално.
Аз съм била само на кръчма там вечер по тъмно, но приятелите ни  бяха очаровани.

# 219

Аз на такова съм се возила, но никога не съм знаела, че е катамаран. Даже и ММ питах и той каза, че бил джет, та затова се почудих дали има катамарани. А каква драматургия стана, не е истина  Laughing

И аз съм се возила на такова. От Мармарис до Родос. И там точно джет го наричаха.

# 220
  • София
Какъв Преразказ taffi, та аз освен снимките си пазя и всички резервации, билети за фери и самолети и т.н

Блед, нещо се обърка, тафи искаше да те подкрепи.
И аз имам един въпрос. Къде изчезна версията за детето? Вече не е удобна, защото няма как да оправдаеш целогодишните си прескачания по круизни кораби с дете в първи-втори клас.

# 221
Какъв Преразказ taffi, та аз освен снимките си пазя и всички резервации, билети за фери и самолети и т.н

Блед, нещо се обърка, тафи искаше да те подкрепи.
И аз имам един въпрос. Къде изчезна версията за детето? Вече не е удобна, защото няма как да оправдаеш целогодишните си прескачания по круизни кораби с дете в първи-втори клас.

Е откакто бан-наха Elito1976  Wink тази версия не е на мода. Елито си го гледа сама. И доста други никове с 0-1-2-3 поста, яростни защитници на госпожата/господина отидоха в небитието.

# 222
  • София
Тази година на Торони, за втори път се сблъсквам с руснаци на почивка.Първия път беше в Турция. Ако знаех,че Торони е дестинация любима за тях,никога нямаше да резервирам. Плажа на къщите Панагиота беше кошмарно мръсен. Единия ден около шезлонга ми, приличаше на пясъчен пепелник за цигари. За първи път вадихме от морето боклуци,детето найлонов плик, аз памучен тампон за почистване на лице. В хотела на собствениците имаше руснаци,иначе при нас във вилата смесено руско- немско семейство,което се оказа,че са с котката си на почивка и покрай нейното изхранване имахме постоянни гости -други котки.
Това за руснаците го пиша във връзка с Порто Карас, аз дълго го заглеждах,прочетох някъде не добри отзиви за плажа към тях и се отказах от него.

# 223
Тази година на Торони, за втори път се сблъсквам с руснаци на почивка.Първия път беше в Турция. Ако знаех,че Торони е дестинация любима за тях,никога нямаше да резервирам. Плажа на къщите Панагиота беше кошмарно мръсен. Единия ден около шезлонга ми, приличаше на пясъчен пепелник за цигари. За първи път вадихме от морето боклуци,детето найлонов плик, аз памучен тампон за почистване на лице. В хотела на собствениците имаше руснаци,иначе при нас във вилата смесено руско- немско семейство,което се оказа,че са с котката си на почивка и покрай нейното изхранване имахме постоянни гости -други котки.

Има доста руснаци наистина. Аз забелязвам появата им и доста по на юг от Халкидики. За сега в поносими размери, но мен лично ме притеснява. Миналата година в края на сезона срещнахме няколко двойки на Пелопонес. Тази година също на Кефалония.

# 224
Ако знаех,че Торони е дестинация любима за тях...
Това е новост. Доскоро преобладаваха българите, с микс от немци и други балкански народи.

Общи условия

Активация на акаунт