На море в Гърция 2015 - VI

• 73 167
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Накрая на Василики, към Понти е. Стотина метра от плажа, пресича се шосето. Shh е права за другото Simple Smile

# 481
  • София
Shhh..., много благодаря. Явно ще се обикаляме за плажове.

# 482
  • София
Много благодаря на всички.

# 483
Денси,
няма рязък пад, но не е особено плитко. Не съм мерила с шивашки метър Simple Smile
Но на 10 мин с кола има прекрасни плажове.

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 16:12 от Параход

# 484
  • София
Denssi
Това е истината, а не обратно...
Скрит текст:
Сигурна съм в това, което казвам, останалото няма да коментирам.
Там има нещо, което допълнително влачи боклуци, особено след дъжд.
Бях там и в началото на юни, беше същото.
В ляво не е дълбоко, в дясно има нещо като брод.
Но ти си знаеш...
Успех...

# 485
Еми море е все пак. Работата му е да влачи. Няма плаж на който да не излизат боклуци.  А на собствениците на къщата им е работа да разчистват плажа. Но както каза Понтес края на май/началото на юни още никой не се е сетил за чистене на плажове и правене на бийч барове.
Та горната снимка можете да я игнорирате като достоверно инфо за състоянието на плажа в сезон(ако е изобщо от там разбира се).

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 17:40 от Анонимен

# 486
  • София...........
Здравейте, искам да попитам някой бил ли е в този хотел "Argo Maisonettes & Suites", Василики, Лефкада. Може ли да споделите как е там плажа, близо ли е до хотела. Ще съм много благодарна за каквато и да било информация.
Ваня+Йоана, точно преди месец имахме там 2 нощувки. Хотела се намира в Понти. За плажа пресичаш улицата един хотел и плажа, но не сме ходили там (където наблизо има фери аз не стъпвам). Иначе хотела става- малко ми бяха тесни помещенията. При толкова много хубави плажове на Лефкада да стоите на плажа Василики?

# 487
Здравейте, някой почивал ли е в  Zante Royal Resort Закинтос?

# 488
Момичета,   bouquet

С нетърпение чакам септемврийска отпуска и след голямо чудене се отвях към Скирос. След Кефалония ми се ходи отново на по-слабо туристическо място.
Ще трябва да преспим някъде, защото не искам в деня на дългото пътуване да гоня и ферибот и да си късам нервите, същевременно искам да взема по-голямото разстояние до Кими наведнъж...
Та опциите за които си мислех са да останем в Камена Вурла за една нощувка, след това да спрем в Халкида да разгледаме, след това Кими и хващаме ферито. Или пък направо да спим в Халкида или пък Еретрия? Какво мислите?

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 13:19 от Lauren

# 489
  • София
Lauren, ние спахме в Кими, защото ферито беше около обяд. Вашето кога е?

Имай предвид, че пътят от Халкида до Кими не е особено приятен и се минава бавно, трябва да имате достатъчно време.

# 490
Благодаря за отговора pontes
Ами мисля да вземем този в 16 часа, тъй като другите са сутринта и късно вечерта.

# 491
  • София
Благодаря за отговора pontes
Ами мисля да вземем този в 16 часа, тъй като другите са сутринта и късно вечерта.

Тогава имате време да се придвижите от Халкида или Еретрия. Ние се разходихме из Халкида на връщане, пихме кафенце, видяхме как се обръща водата. Според мен е добър вариант да преспите там, по-добър от Камена Вурла, а до Кими ще ви дойде много от Бг.

# 492
  • София
Влизам набързо, че съм капнала. Вчера цял ден плажувахме, но днес само обикаляхме - Агиа Марина, Платанос, Пандели. Не знам какво да кажа..Лерос е великолепен и изобщо нямам предвид плажовете. Разноцветните къщи, крепостта, уличките..всичко е прекрасно  Heart Eyes
Просто не мога да проумея как може всеки остров да има такава индивидуалност, дори близки острови като Калимнос и Лерос всъщност са различни, всеки си има свое лице, свой облик.
Простете ми лиричното отклонение, просто днес един разговор със собственичка на малка семейна сладкарница ме разчувства. А и явно са ми се натрупали твърде много впечатления за кратко време..не знам.

Btw, пих домашен ликьор от здравец - няма такава вкусотия!

# 493
  • София
Да предупредя пътуващите за Евия, Фериботите от Глифа са доста орязани. Прегледайте сайта им за инфо. Днес на чист късмет хванахме последния в 12 на обяд. Ако имам време утре, ще кача снимка с разписанието, че сега пиша през телефона.

# 494
Lauren, аз също бих препоръчала да преспите в/ или след Халкида. От Камена Вурла много ще ви се увиди. Пътя от Халкида до Кими е гаден по моите представи и дори и да изглежда не много, се взима бавно.

Общи условия

Активация на акаунт