На море в Гърция 2015 - VI

• 73 689
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Ако някой се интересува от Керамоти, да пише за информация. Бяхме там 7 дни и имам съвсем пресни впечатления.

# 91
Сияние би ли споделила къде бяхте отседнали, много ли е пренаселено? Как е плажа?

# 92
Бяхме в х-л Ирини. Бих казала много добре хотелче, нищо особено, но пък адски чисто, всеки ден почистваха стаята, а на 3- я ден задължително се сменя спалното бельо, кърпите и хавлиите. Не, никак не е пренаселено, ние бяхме на плажа почти сами, но ходехме по- далеч от плажните заведения, които предлагат чадъри и шезлонги. Носихме си собствен чадър. Чисто е, но море с кристално чиста вода видях само 2 пъти. През другото време подухваше и морето беше доста мътно с всякакви клечки и тревички. Иначе когато беше спокойно, водата беше просто прекрасна, виждаш как си плуват рибките, абе въобще на стъкло. И адски топла всеки път. Плажът е от фин ситен пясък. Морето е много плитко на 100 м. навътре. За деца е просто идеално. Но навън вечер до 21ч. макс., после излизат комарите и става непоносимо, особено на централната улица при фериботите. Не им действат нито гривни, нито спирали, нито устройства с ултразвук, нито машинки, нищо, дори мазилата не спасиха децата. Ей това е най- неприятното от цялата история, хапят жестоко и болезнено. Но като цяло градчето е много спокойно и приятно. Междудругото, направи ми впечатление, че заведенията са направо празни.

# 93
  • Бургас
Като отворихме дума за магазини и за Йерисос, бихте ли споделили има ли месарница, пазари за плодове и зеленчуци или някоя къща или малък магазин, където продават домашен зехтин, маслини, ципуро ...

# 94
  • София, под Карлсон
Вече съм на ръба на нервна криза  Twisted Evil Три дни се ровя за настаняване на Лефкада и сигурно от 30 изпратени запитвания съм получила едва 5 отговора  Shocked Направо не е истина...И за съжаление няма нито един, който да ни съответства като време/цена. Или са пълни за времето, което искаме или струват майка си и баща си  ooooh! Бях се насочила към Сивота и Никиана, разширих сериозно кръгозора и не... Искаше ми се да имам резервация, все пак сме с дете и да не се лутаме, ама нейсе. Та ако някой може да даде линкове на студиа, ще съм много благодарна  Embarassed

# 95
  • София
Аз пак да попитам - усеща ли се гръцката криза? Какви са цените на бензина и могат ли да се теглят пари от банкоматите?

# 96
  • София
Вече съм на ръба на нервна криза  Twisted Evil Три дни се ровя за настаняване на Лефкада и сигурно от 30 изпратени запитвания съм получила едва 5 отговора  Shocked Направо не е истина...И за съжаление няма нито един, който да ни съответства като време/цена. Или са пълни за времето, което искаме или струват майка си и баща си  ooooh! Бях се насочила към Сивота и Никиана, разширих сериозно кръгозора и не... Искаше ми се да имам резервация, все пак сме с дете и да не се лутаме, ама нейсе. Та ако някой може да даде линкове на студиа, ще съм много благодарна  Embarassed
А през Букинг пак ли няма ?

# 97
  • София
Аз пак да попитам - усеща ли се гръцката криза? Какви са цените на бензина и могат ли да се теглят пари от банкоматите?

Никаква криза не се усеща, за увеличение на цени- не сме усетили, не съм видяла опашки по банкомати, 2-3 души видях да теглят,но и не съм стояла да ги следя. Бензина е около 1,60 различни са цените на различните бензиностанции.
Оставаш с впечатление,че кризата е само по нашите новини.

# 98
  • Перник
Здравейте и от мен, навлизам само за малко въпросче, наслаждавайки се на вашите разкази и снимки решихме и ние да посетим Гърция тази година. Искаме да отидем на Халкидики, но мъжа ми ще действа с организацията. Искам да ви попитам за детето ни на 3 години какъв документ ще трябва да извадим или само  с акт за раждане. Ще пътуваме двамата родители и детето. Благодаря предварително и прекрасна почивка на всички.

# 99
Международен паспорт.

# 100
  • София

И да не е просто запис - кои други сайтове освен Booking ползвате за резервации в Гърция?

Миналата година използвахме www.venere.com.Нямам оплаквания.

Някой питаше за кризата в Гърция.Вчера се върнахме от там,не усетихме такава.
Опашки за бензин не видях.Заведенията бяха пълни и това в не толкова атрактивен /все още/ район.

ЕлиТ в Каливес къде спахте?

# 101
  • някъде ... тук ...
...ЕлиТ в Каливес къде спахте?
В Kalaitzis Apartments.

И ние не усетихме криза Simple Smile

# 102
  • София
А по-високи цени по заведенията усещат ли се?

# 103
  • с/у ОколоМръсТното
Чудя се до Parthenonas дали да не отскокнем някоя вечер и до Porto Koufo. Между другото има ли плаж там

О, да. Не пропускайте Parthenonas. Гледките към морето са невероятни, както и самото селце. И знаковата кръчма в края му.

Порто Куфо има плаж. Тясна плажна ивица, пясъчна... Но много бързо става дълбоко, тъй като заливчето е служило за сбор на подводници. Може да ходите на риболов там... така, направо от кея.
Спокойно и приятно ви моренце, Мери  Hug
Отскочете до Каламици и Сикя. 

# 104
+1 глас и от мен за venere.com

Общи условия

Активация на акаунт