На море в Гърция 2015 - VI

• 73 290
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нищо лично момичета...
Аз съм една от тези потребители, които са си писали с Блед. Мога чистосърдечно да кажа, че ми е помогнала много с информация, често пъти и единствено тя ми е отговаряла на питания за различни дестинации.
Никога, ама никога не ми е предлагала да ми прави резервации, някоя агенция и т.н.
Не съм много редовна в сайта и не следя абсолютно всичко, не знам откъде идва тази реакция от ваша страна... сигурно си имате причина... но все пак във форума всеки може да пише, каквото реши, стига разбира се, да спазва правилата.
Това, кой да вярва на написаното и кой не... всеки знае за себе си.
Нека не пълним темата с негативни емоции!  Hug
С пожелание за много слънчеви дни на всички!
Хубав ден!   bouquet

# 166
  • София
anisunshine,
Скрит текст:
аз съм виждала какви съвети ти е давала по форумите. А не ти ли е направило впечатление, че това са първите неща, които излизат в гугъл и са просто пльоснати тук с цел изява? А да не говорим, че повечето круизи, на които ви мотае, че е била, дори не им е виждала корабите.

# 167
anisunshine,
Скрит текст:
аз съм виждала какви съвети ти е давала по форумите. А не ти ли е направило впечатление, че това са първите неща, които излизат в гугъл и са просто пльоснати тук с цел изява? А да не говорим, че повечето круизи, на които ви мотае, че е била, дори не им е виждала корабите.

Стига, че ей сега ще ти плясне един "личен архив".  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 168
 anisunshine,напълно те подкрепям.

Moharet,това дали е била на въпросните криузи въобще не ме интересува.Просто влезнах в темата да искам помощ,но няма кой да я даде,защото сте заети да се "дракате". Хубаво,но с това не помагате на никой,а  вече две страници изписахте със злобни подмятания.Ами това не ми харесва,а преполагам и на други,затова ви помолих малко да осмислите ситуацията и да се спрете.

# 169
  • софия
Тук са все големи жени, и смятам могат да си преценят какво и как да пишат.

# 170
  • София
Moharet, разбирам, но какво значение има? Помогнала ли ми е? - Да
Ако ще да го е чела, ходила, летяла, плавала...  аз не съм намерила тази информация. Помогнала ми е да се ориентирам, а сигурно и на още доста хора, които не са могли да се оправят... не мога да разбера защо се дразните толкова... наистина...Blush... ако не са ви приятни постовете, можете просто да ги подминавате...   Hug
За вас те не са полезни, но може би ще помогнат на други хора...  Peace

# 171
  • София
Тук са все големи жени, и смятам могат да си преценят какво и как да пишат.

ма не всички  Mr. Green

# 172
  • София
Бихте ли препоръчали посещение на манастирите на Метеора с малки деца? Колко е изкачването пеша? Има ли бутане/теснотия ако са повече посетителите? И по - горе имаше питане за проверени хотели в района, аз да го побутна.

# 173
  Привет!
Моля ,да ме насочите за  студиа или вили,по възможност близо до хубав плаж в района на Тузла,паралия Кариани,паралия Офринио.

Заповядай:

https://www.google.bg/search?q=bg-mamma,+%D0%9D%D0%B0+%D0%BC%D0% … =1536&bih=772

https://www.google.bg/search?biw=1536&bih=772&q=bg-mamma … 5.0.0.Sckp1R5gedo

https://www.google.bg/search?biw=1536&bih=772&q=bg-mamma … 7.0.0.wVnqG5sQcqg

Мисля разбираш защо не ти е отговорено. А иначе със сигурност очаквай лично съобщение със съвети и препоръки. Доколко са от лични впечатления е друг въпрос.  Wink

megislava за мен няма проблем, но все пак зависи от децата. Моето нямаше никакъв проблем на 5 г. Ако са много малки и ви се наложи да ги носите на вас ще ви е по дотегливо. Бутане чак едва ли. Но по празници има много хора. Били сме тук http://www.booking.com/hotel/gr/pyrgos-adrachti.bg.html?aid=3570 … p;type=total& и мога да го препоръчам горещо.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 15:41 от Анонимен

# 174
Бихте ли препоръчали посещение на манастирите на Метеора с малки деца?
Колко малки? 5-6 години е абсолютният минимум според мен. За спане - Кастраки е по-приятно от Каламбака.

# 175
  • София
Параход, Bliss,   bouquet
За едното отговаряме на абсолютния минимум, другото все още така или иначе си го поносваме от време на време. Пусти мерак, като искам всичко да видя, все едно за последо съм в Гърция.

# 176
Отидете само на два от леснодостъпните - примерно Свети Стефан и Големия Метеор.
Но наистина на църковни празници и на наши (дни със сливане) не ходете.

# 177
Мегислава, помня, че май щяхте да пътувате скоро. 15 август (Голяма Богородица) е един от най-големите празници в Гърция и е добре всячески да избягвате посещение по религиозни места около него.

# 178
  • София
Хайде мир !  Praynig
но за протокола за Каливес :
1. от сайта на хотела - Room Size: 26 m²
 Bed Size(s): 1 single bed, 1 sofa bed, 1 large double bed. Or 3 single beds, 1 sofa bed.

2. от лични впечатления - 2 възр + 2 деца (тогава 2 броя и 6 годишни) - ми поносимо е, но по-добре да бях резервирала 2 двойни стаи.

# 179
  • София
О, не бих си го причинила на голям християнски празник да съм там. След 7-10 септември ще сме в района, мисля че ще е спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт