Боледуване на децата ни - тема 27

• 44 171
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Според мен по-добре се консултирай с ЛЛ на детето.

# 451
Личното ми мнение е, че заради алкохолното съдържание вече не се препоръчва за деца под 12 год. Спомням си, че преди време се даваха на деца разни спиртни извлеци от билки, но сега не се препоръчват.  
Алкохолът е отрова за детския мозък.

# 452
А под каква друга форма мога да давам ехинацея на децата? Самбукус сироп съм давала, но вече предпочитам еднокомпонентни средства!

# 453
Есберитокс е с 29 обемни % алкохол и се дава на деца над 4 години, а ехинацеята на Тайс е с 23 обемни % алкохол. Все пак няма да ги давам на децата.

Но какво да избера за тази есен и зима? Клеевата тинктура и тя е с алкохол.
Давам ескимо кидс, смесвам го с мед. Мога да си взема сироп от бъз и да го давам вместо мед заедно с ескимо кидс.

Ще се радвам да споделите коя какво средство е избрала, за да си ги припомня и да избера!

# 454
Аз избягвам всичко с алкохол, аспартам и подобни, за които знам, че вредят на мозъка, защото детето ми е с фебрилни гърчове. Гледам да е колкото може по-изчистено, че така или иначе без фармацията няма да минем тези есен и зима.
И по въпроса ти.
Давала съм самбукус на Natural way, по - изчистен ми се струва.
Сега давам имунотрофина - за трета сливица и за възстановяване след вирус. Съдържа бета глюкан и други неща, важни за моето дете.
По-нататък ще пробвам биозин кидс.
Постоянно давам пробиотици - на нас така се налага.
И много важно според мен - сезонна храна.
Наскоро в един скрит текст стана дума за детско рибено масло на iherb. Ако някой ще поръчва и има желание да се занимава - да ми пише на лични, искам и аз Simple Smile

# 455
  • shumen
Аз давам Самбукус Нигра.Давала съм Имунобор и Марсианци,но не видях ефект от тях.

# 456
Аз давах Биозин Кидс преди.3 шишенца изпи.

# 457
  • Once there was a Hushpuppy...

Ще се радвам да споделите коя какво средство е избрала, за да си ги припомня и да избера!

Предлагам варианти, а може и редуване с почивки...

1.рибено масло/Ескимо или Рибчо/ + вит.С 1 хапченце - около 10 дена
2.пробиотик - около 5 до 10 дена
3.витамини /по избор може и Саностол/ - около 10 дена
4.сироп от черен бъз или Самбукус - около 10 дена

# 458
  • в огледалото на живота
А под каква друга форма мога да давам ехинацея на децата? Самбукус сироп съм давала, но вече предпочитам еднокомпонентни средства!

Няколко поста по назад съм споделила каква точно добавка на ехинацея съм давала/без алкохол,еднокомпонентна/ Peace

# 459
 Много благодаря! Открих поста! Nature's way!!! Hug

# 460
Ай,да ни е честито първото разболяване.Три дена в бациларника и тази вечер се разкиха стабилно Sad Най-вероятно е настинала,времето е променливо...Вчера спали на отворени прозорци,на течение,по гащи и тениски на дюшечета,без да ги завиват...били големи,не спяли,само почивали.  Баси криво ми е,плаче ми се,честно.До кога?!?!

# 461
  • shumen
ООф,Уми направо ми се изправя косата като те чета.Само като си помисля и нас след една седмица какво ни чака ми се реве.Дано се оправя скоро Габи и да мине леко това разболяване.
При нас положението след обяд беше по-добре.Почти не е ходил,ама то не че и много е ял,че може и затова да е.Утре имам друга работа при докторката да вземам едно направление за майка ми,че ако е така може да взема и малкия да го види и тя.Сега като да ляга пак му дадох Ентерол и сега се притеснявам пък да не го запече много.

# 462
Ех,Уми ,как може да не ги завият с чаршаф поне ....

# 463
Здравейте,
колко време след махане на дневния памперс махнахте нощния? От 2месеца нямаме дневен, а вечерния му беше винаги сух. Снощи реших да му го махна,а на сутринта целия беше мокър Sad

# 464
  • София
Оф, момичета да ви се оплача. Три дни беше на ясла, харесва й, но от вчера вече е с температура Sad. Само три деца са, и моята пак болна. Снощи се събуди с рев, пипам я, тя гори. 38 измерих, дадох й Панадол и спадна до 37, колкото да заспи. Няма хрема, не киха...Проверих кътниците са подути, но дали е от тях? Сега е с 37.5 и треперя да не вдигне повече.

Общи условия

Активация на акаунт