"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 31

• 51 213
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравейте мили дами, откакто следя форума ви се чувствам великолепно! Вие сте толкова духовити, интелигентни и с толкова свежо чувство за хумор, че не можах да се стърпя и реших да ви помоля да ме приемете във вашата "агитка"! Може ли? Бих се радвала много!   Laughing Laughing Laughing
Колкото до текста - от нескопосания превод на Гуги  излиза, че Туитове Мехмет Акиф Alakurt си за своя сметка и на Instagram; Не е нужно само едно Facebook профила собствените си фенове, които са създадени от други хора в тайни сметки. Серия от новини, фактически точна информация.
Ваша Hortensia1

# 676

Добре дошла Хортензия тук всеки е добре дошъл
Колкото повече толкова по весело

# 677
  • Пловдив

Добре дошла Хортензия тук всеки е добре дошъл
Колкото повече толкова по весело

Благодаря от сърце! Вие сте едни куклички! Писна ми да страдам самотно по този нашия ММА! Колко пъти го разлюбих и пак го залюбих, това човече е като дрога! Shocked

# 678
Здравей Хортензия!
Хортензията, е едно от любимите ми цветя Grinning

Тук, наистина е супер!
всички сме луди по МАА, Турция, турска баклава, турско кафе, чай, гюзлеме, кунафе и ......така до безкрай!
даже, сме си намислили да ходим до Кападокия с  car003 само Kadinler/ Жени smile3521, че ако срещнем наш Мехмет, да нямаме проблеми с нашите аги smile3516
Добре дошла  smile3525

# 679
Здравейте сладурчета! sohappy sohappy

Първо добре дошла на Хортензия в клуба на дрогираните от любов по МАА Two Hearts Two Hearts.
Тук всички сме коя по-малко, коя повече зависими от МАА. Той е нашият опиат, лек, балсам за душата и сърцето и не на последно място нашият секс -мираж  luvbed luvbed Добре. че горкия МАА няма шанс да ни срещне- никоя от тук присъстващите мадами няма да му прости... Joy Joy Joy Joy

# 680
  • Разград
Момичета , тези които разбирате , какво пише тук  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това е статията която вчера пуснах от телевизиондизиси. Днес всички медии се постараха да я публикуват дословно, някои дори не си направиха труда да сменят поне снимката.

# 681
Здравей и от мен Хортензия. Аз съм бившата кандидатка за направата на първото дете на Алакурт. Grinning
Ти от кога ни четеш и си в нашия свят?

# 682
  • Пловдив
Здравей Хортензия!

Тук, наистина е супер!
всички сме луди по МАА, Турция, турска баклава, турско кафе, чай, гюзлеме, кунафе и ......така до безкрай!
даже, сме си намислили да ходим до Кападокия с  car003 само Kadinler/ Жени smile3521, че ако срещнем наш Мехмет, да нямаме проблеми с нашите аги smile3516
Добре дошла  smile3525

Никакъв проблем, ама никакъв! Моят ага на всичко отгоре е с турска жилка (неговата мама е туркиня)! Идвам, та ако ще и Турция да се премести!

# 683
  • Пловдив
Здравей Хортензия!

Тук, наистина е супер!
Добре дошла  smile3525

Здравей мила! Чета ви от тема 27 и се кискам като луда, понякога даже със сълзи съм се смяла на вашите квалификации за онази коза Каролинка. Така я мразя тази невеста, че ми иде да я оплюя от тук. Колкото до това коя подред булка ще съм - нямам претенции, важното е да ми дойде реда. Аз ще ви се радвам от сърце, защото сте ми много приятни и симпатични! Обичам ви!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Никакъв проблем, ама никакъв! Моят ага на всичко отгоре е с турска жилка (неговата мама е туркиня)! Идвам, та ако ще и Турция да се премести!

# 684
Здравей, Хортензия! Добре дошла при нас!

Агитката има нужда от попълнения, защото скоро май ще се "вика" за нашето момче, нали ще се снима в нов проект!

# 685
  • Пловдив
Здравей, Хортензия! Добре дошла при нас!

Агитката има нужда от попълнения, защото скоро май ще се "вика" за нашето момче, нали ще се снима в нов проект!

Здравей мила Дданни! Ооооо да, информирам се по въпроса! Аз всяка вечер гласувам и на двата сайта за убавци! Наш Мехмет води хорото на единия сайт, но на другия е шести.

# 686
  • София
wavey wavey wavey İyi akşamlar!
 Hug Heart Eyes Hug   Hug Heart Eyes Hug   Hug Heart Eyes Hug
Merhaba в петъчната вечер!

Hoş geldin Хортензия!

Чета, че има новина  Wink и съм изпущила дебата. Е,  Whistling ша требва да наваксвам  Thinking  ooooh!

# 687

Диди тази снимка и мен страшно ме кефи.
На тази снимка дори и малката част, която се вижда от профила му -  толкова е естествен, земен,  че мога да разгадая в тази нощ на усамотение с чаша уиски, какво терзае самотното му сърце.

Чучи, обичам филми и книги, в които любовта се ражда от омразата и непоносимостта. винаги са ми били по-интересни такива герои, които не се понасят, пък се харесват, мразят се, пък се обичат/пък те не знаят/
отколкото- харесват се, обикват се и всичко е по мед и масло...

# 688
  • Разград
Чучи, обичам филми и книги, в които любовта се ражда от омразата и непоносимостта. винаги са ми били по-интересни такива герои, които не се понасят, пък се харесват, мразят се, пък се обичат/пък те не знаят/ отколкото- харесват се, обикват се и всичко е по мед и масло...

Права си. Днес четох че поредната артистична двойка която се залюби в съвместен проект и сключи брак преди 9 месеца в Париж се развеждат. На последък малко са двойките които сключиха брак през последните 3-4 години от  турските актьори които са се задържали задно.

# 689

вижте сега, снимката е от манекенския му период, но по отношение на душевното му състояние на снимката и душевното му състояние  в сегашно време   си приличат
...мисля така, след като прочетох публикуваното от Диди/ако не греша/ за коментара на активната фенка
че личния живот на МАА не изглеждал толкова розов, колкото искал да покаже със снимките с Каролнка-Минка

Общи условия

Активация на акаунт