"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 31

• 51 198
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Момичета, какви са тези килими от цитати #Crazy, защо не ползвате спойлера
Ето тук пише също за скандала по време на снимките на Фатих http://tvgid.ua/news/19092013/47480/
Аз съм Тома Неверни и хич не ми се вярва, както писах Фатих се появявяа в неправилното време... Както и да е, това инфо ми е малко като сценарий на Джеймс Бонд, слязъл от автомобила и размята оръжието....

Вече наистина изчезвам... Хортензия, ще се научиш, радвам се че слезна от балконЯ
[/spoiler]
ОФФФ, искам да гледам как слиза пича МАА от автомобила/така както в Аданата/, елегантно-еротично, напраскано и тежкарски и идва при ....мен smile3514 smile3514 smile3514 smile3533 smile3533 smile3533
[/quote]

Хелен, ами хайде от клавиатурата в твоята фантазия пък дано го сънуваш

# 736
И Раис, Еманет!!!

# 737
Когато имам възможност, разбира се до 15 септември, ще изгледам и Emanet. Но все пак какво може да ми кажете за него? Питам, защото наш Мехмет играеше в него. На какъв го раздаваше?

# 738
Когато имам възможност, разбира се до 15 септември, ще изгледам и Emanet. Но все пак какво може да ми кажете за него? Питам, защото наш Мехмет играеше в него. На какъв го раздаваше?

Сериала е много хубав! само това ще ти каже!

# 739

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Момичета, какви са тези килими от цитати #Crazy, защо не ползвате спойлера
Ето тук пише също за скандала по време на снимките на Фатих http://tvgid.ua/news/19092013/47480/
Аз съм Тома Неверни и хич не ми се вярва, както писах Фатих се появявяа в неправилното време... Както и да е, това инфо ми е малко като сценарий на Джеймс Бонд, слязъл от автомобила и размята оръжието....

Вече наистина изчезвам... Хортензия, ще се научиш, радвам се че слезна от балконЯ
ОФФФ, искам да гледам как слиза пича МАА от автомобила/така както в Аданата/, елегантно-еротично, напраскано и тежкарски и идва при ....мен smile3514 smile3514 smile3514 smile3533 smile3533 smile3533[/spoiler]
Хелен, ами хайде от клавиатурата в твоята фантазия пък дано го сънуваш
[/quote]

Да, ама не съм го сънувала, на всичките тука фантазии и фантасмагории дето сме изписали - не съм го сънувала...ако го сънувам, всднаха ще ви се похваля Laughing Laughing Laughing

# 740
  • Разград
Не пишат името на нападнатия, но аз подозирам, че е Соколу ли беше как му е там името. Той играеше във Фатих едно от децата му - принц, оладжак!

Ако е бил той, как ще се сагласят сега отново да играят заедно.
Доколкото знам е някакъв сценарист на който МАА не е отишъл на рожденния ден и той му пратил някакви обидни СМС свързани с мъжествеността му. На другия ден МАА като отива на снимачната площадка и му е скочил.

# 741
  • Пловдив
ОООООООХ, това слизане съм го сънувала! Нека да дойде и при мен, дее!

# 742
Не пишат името на нападнатия, но аз подозирам, че е Соколу ли беше как му е там името. Той играеше във Фатих едно от децата му - принц, оладжак!

Доколкото знам е някакъв сценарист на който МАА не е отишъл на рожденния ден и той му пратил някакви обидни СМС свързани с мъжествеността му. На другия ден МАА като отива на снимачната площадка и му е скочил.
А защо не е казал тези обидни думи в лицето? Сигурно, защото МАА е щял да му отговори както трябва.

# 743
  • Пловдив
Възможно е, аз просто гадая за Соколлу.

# 744
  • София
Ще ти хареса, ако те привлича онази странност в традициите им. Има и хубави гледки, и хубав сюжет. Приятно гледане  Simple Smile

# 745
Скрит текст:

такааа, това и  аз съм го чела и ако това е причината, съвсем правилно нашият МЪЖ НА ЧЕСТТА  е постъпил!!! Аферим, машалла, както се казва на този мъж smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 746
Лека нощ Heart Eyes newsm46
и сладки сънища newsm53

# 747
  • Пловдив
Лека нощ и не задържай Мехмет дълго при теб моля те! Пусни го и при мен!

# 748
  • София

Мисля, че беше някакъв от статистите. Имал рожден ден и поканил всички, но МАА не отишъл. Този се разсърдил и на другия ден направил сцена, а нашето момче като мъж го насосъл в СМС-а и после...

# 749
Гледам че набарахме 50-та страница...

Ванче, ще има ли нова темичка, скъпа???

Казвай, че Мехмет Акиф ме вика в съня си и трябва да отивам....Хортензия и тя ред чака...бързам да не ме изпревари...

Лека и до утре в новата тема от Ваня newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт