"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 31

• 51 370
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Диди, това не е неговия профил! Това е фенски профил!

Вече, нищо не разбирам newsm78 newsm78
всеки си пише, каквото си иска!
А нашия?..... нищо!

# 647
Това е от страницата на фенката

http://www.beyazgecedizisi.com/beyaz-gece-dizisi-yorumlari/

# 648
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Такаааа чета ви и мноооого сериозно  newsm78 newsm78 newsm78 кое е истина и кое лъжа  smile3506 да ви кажа честно и аз си мисля че този профил от фейса, който Диди е цитирала си е чисто фенски и иии голямата новина е истина  #Shocked newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 може и да се залъгвам защото ми се иска да е така, нооо  Naughty аз вярвам на Ванчето тя от много време следи различни източници на информация за МАА така че нека задружно да повярваме в това и то ще се случи  smile3521

Пък и в този турския програмен фейс пише че Мехмет Акиф вече е потвърдил  smile3521 по склонна съм да повярвамна това инфо, а дали ще си снима с Джансу нямам никава идея  newsm78 ии всъщност сега ми идва на ум че преди време имаше някакво ифо за филм на Джансу с някой си но той отказал  newsm12 дали не става въпрос за същия проект само че с участиета на МАА  #Crazy и наистина интереса клати феса, може наестина да загърбят миналото, да заровят тамахавката  smile3516 smile3512 и направят двамата поредния хитов проект  smile3521 и без това сигурна съм че за тези години в които не са снимали двамата обки филми или сериали ХИМИЯТА МЕЖДУ ТЯХ ОЩЕ Я ИМА  smile3521 smile3521

# 649
Аз малко ще помечтая тази вечер и ще си фантазирам малко - какво би било, ако отново играят заедно Мехмет и Джансу, как ли ще изглежда нашето момче, защото момичето си знаем как изглежда - свежо и красиво; какъв сюжет би ми харесал и тем подобни. Ако е кьорфишек, нищо няма да загубя, само една вечер мечти!!!

Но дори и да не снима с Джансу, дано поне се снима в нещо!

# 650
Момичета , имам един въпрос но не е по темата затова ще го скрия. Става дума за сериала
Скрит текст:
Великолепния век. Гледах и ми стана интересно а нямам търпение да го изгледам. Този Ястреб ще го намерят ли или ще го убият , няма ли най после да убият Рюстем и Хюрем. Как завършва сериала  newsm78 newsm78 newsm78

# 651

Но дори и да не снима с Джансу, дано поне се снима в нещо!
И аз съм на твоето мнение, Дани.

# 652
  • Разград
Момичета не вярвайте и на мен. Чета какво пише из фейсове, туйта и др. форуми. Прочетох дори че няма да е в главна роля, а второстепенна. Но си мисля че може и да е вярно Керем Чатай да го е поканил за участие след като в момента с Джансу са любимци в доста страни

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 01:14 от vania_e

# 653
Здравейте сладурчета!

Сигурно няма да ви хареса, newsm78 newsm78 но аз НЕ вярвам, някога Мехмет да снима с Джансуто. Мисля. че той е много НАД комерсиалните цели в живота, и каквито и хонорари да му се предлагат няма да пренебрегне своите лични  принципи, убеждения,  емоции и там още каквото и да е...
Имаше един филм "Мъже на честта", смятам, че МАА е такъв... newsm12 newsm12

# 654
Аз ще се радва да ги видя заедно в проект, но нищо не се знае.

# 655
  • Разград
На този сайт вярвам, но не пише кой ще е проекта, само че се завръща на екран по АТВ.

Mehmet Akif Alakurt Yeni Sezonda Atv’de

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Mehmet Akif Alakurt ekranlara dönüyor!

Daha önce Sıla, Adanalı, Reis, Fatih ve Emanet gibi dizilerde rol alan Mehmet Akif Alakurt yeni sezonda yeni bir dizide rol alacak. Mehmet Akif Alakurt’un adresi ise ATV! Mehmet Akif Alakurt’un hangi dizide rol alacağına dair net bir bilgi ise yok.

Mehmet Akif Alakurt yeni sezonda, yeni projesiyle Atv ekranlarında!

http://www.televizyondizisi.com/mehmet-akif-alakurt-yeni-sezonda … tm_medium=twitter

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 01:16 от vania_e

# 656
 Хелън, той е МЪЖ НА ЧЕСТТА newsm12 И аз съм 100% че при него парите не са водещ мотив за да снима newsm78 Но вътрешният ми глас казва, че проект с Джансу би снимал...или вътрешното ми желание newsm53 Не ни остава нищо друго освен да чакаме и да си помечтаем newsm17
Лека нощ! smile3524
free image hosting

# 657
Хелън, той е МЪЖ НА ЧЕСТТА newsm12 И аз съм 100% че при него парите не са водещ мотив за да снима newsm78 Но вътрешният ми глас казва, че проект с Джансу би снимал...или вътрешното ми желание newsm53 Не ни остава нищо друго освен да чакаме и да си помечтаем newsm17
Лека нощ! smile3524
free image hosting

Чучи, и аз бих се радвала, но тук съм чела от момичетата, които са много запознати по турските дизита, че нямало практика да се повтарят едни и същи екранни двойки в различни сериали

Joy Joyможе би биха се съгласили ако играят врагове... newsm62 newsm62 Представяш ли си??!!!

# 658

Времето лекува.
С мъдростта на изминалите години може да  са преосмислили нещата случили се между тях и да преглътнат гордостта си . Thinking
Лека и от мен

# 659
На този сайт вярвам, но не пише кой ще е проекта, само че се завръща на екран по АТВ.

Mehmet Akif Alakurt Yeni Sezonda Atv’de

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Mehmet Akif Alakurt ekranlara dönüyor!

Daha önce Sıla, Adanalı, Reis, Fatih ve Emanet gibi dizilerde rol alan Mehmet Akif Alakurt yeni sezonda yeni bir dizide rol alacak. Mehmet Akif Alakurt’un adresi ise ATV! Mehmet Akif Alakurt’un hangi dizide rol alacağına dair net bir bilgi ise yok.

Mehmet Akif Alakurt yeni sezonda, yeni projesiyle Atv ekranlarında!

http://www.televizyondizisi.com/mehmet-akif-alakurt-yeni-sezonda … tm_medium=twitter

Ваня, и аз вярвам в това инфо.

Бих искала да прочета мнението и на Надето. Тя от няколко дни не се включвала в темата.
Дано скоро има време и го направи.

Общи условия

Активация на акаунт