Момичета, това ли са сестрите му?
Да, това са

кое е истина и кое лъжа
да ви кажа честно и аз си мисля че този профил от фейса, който Диди е цитирала си е чисто фенски и иии голямата новина е истина
може и да се залъгвам защото ми се иска да е така, нооо
аз вярвам на Ванчето тя от много време следи различни източници на информация за МАА така че нека задружно да повярваме в това и то ще се случи 
по склонна съм да повярвамна това инфо, а дали ще си снима с Джансу нямам никава идея
ии всъщност сега ми идва на ум че преди време имаше някакво ифо за филм на Джансу с някой си но той отказал
дали не става въпрос за същия проект само че с участиета на МАА
и наистина интереса клати феса, може наестина да загърбят миналото, да заровят тамахавката
и направят двамата поредния хитов проект
и без това сигурна съм че за тези години в които не са снимали двамата обки филми или сериали ХИМИЯТА МЕЖДУ ТЯХ ОЩЕ Я ИМА

но аз НЕ вярвам, някога Мехмет да снима с Джансуто. Мисля. че той е много НАД комерсиалните цели в живота, и каквито и хонорари да му се предлагат няма да пренебрегне своите лични принципи, убеждения, емоции и там още каквото и да е...

И аз съм 100% че при него парите не са водещ мотив за да снима
Но вътрешният ми глас казва, че проект с Джансу би снимал...или вътрешното ми желание
Не ни остава нищо друго освен да чакаме и да си помечтаем 

И аз съм 100% че при него парите не са водещ мотив за да снима
Но вътрешният ми глас казва, че проект с Джансу би снимал...или вътрешното ми желание
Не ни остава нищо друго освен да чакаме и да си помечтаем 

може би биха се съгласили ако играят врагове...
Представяш ли си??!!!Препоръчани теми