Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 337
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се запиша, че ви изгубих напоследък.

# 16
Двойник на Ванш? Сериозно ли откачиха толкова? ОМГ?
И това с децата, нямам думи, звучи много зле, май ще се отказвам от Кармата...
А как разбират, че Тапася не е бременна от Виир? Тя ли си признава или? Как точно става?

# 17
  • София
благодарности за новата тема Hug Hug
това с децата май и мен ще откаже от Кармата
писна ми вече....егати ....крадене на деца...размени...пък и щом толкова ще го засучат...то се губи всичко...засега Пътеките са ми фаворит

# 18
А как разбират, че Тапася не е бременна от Виир? Тя ли си признава или? Как точно става?
И аз май ще я спирам тая Карма  Crossing Arms Не че съм я заследила, но от време на време я пускам за да не изтърва филма много, но щом ще стават такива мотаници майййй... ще го прекратявам.
Заминаваме утре на почивка и сигурно няма да мога да гледам Булката, но ще ви следя за да не изпусна много от филма.
Рядко пиша, нооо постоянно ви чета Hug

# 19
  • Хасково
Тапася остава до раждането на детето в къщата.Ще намери рецептата на която е изписано лекарството на Виир и ще проучи в интернет за него и ще разбере,че Виир има проблем и,че действително детето и не е от него.Ще каже на Ичха,че ще каже на Виир и семейството му и така ще я изнуди да не се занимава с нея нали Ичха действа тайно слага хапчетата на Виир в млякото.
За детето ще се разбере,че не от Виир след раждането,но как точно Виир разбра не разбрах.По време на раждането Ратхоре беше през цялото време до Тапася.През това време Ичха и Виир нешо спореха и после той отиде в болницата и тя му написа някакво писмо и си тръгна,но дали е написала,че детето не е негово в писмото не разбрах.След като Тапася се връща от болницата той я гони и тя си тръгва и изоставя детето,Дамини и Ички го намират

# 20
  • София
Тапася остава до раждането на детето в къщата.Ще намери рецептата на която е изписано лекарството на Виир и ще проучи в интернет за него и ще разбере,че Виир има проблем и,че действително детето и не е от него.Ще каже на Ичха,че ще каже на Виир и семейството му и така ще я изнуди да не се занимава с нея нали Ичха действа тайно слага хапчетата на Виир в млякото.
За детето ще се разбере,че не от Виир след раждането,но как точно Виир разбра не разбрах.По време на раждането Ратхоре беше през цялото време до Тапася.През това време Ичха и Виир нешо спореха и после той отиде в болницата и тя му написа някакво писмо и си тръгна,но дали е написала,че детето не е негово в писмото не разбрах.След като Тапася се връща от болницата той я гони и тя си тръгва и изоставя детето,Дамини и Ички го намират

Тапася и Виир отиват на първи преглед с бебето в болницата и лекарят им казва, че бебето има кръвна група, различна от тяхната и няма как Виир да е бащата. Тогава той Гони Тапася от дома си. Тя си тръгва и дава детето си уж на служител на един дом, за да може да поговори с Радхур. Този служител се оказва просто скитник, който оставя бебето на улицата, където го намират Ичха и Дамини.

Фалшивият Ванш всъщност е бивш затворник, нает от Гунванти. Ичха отглежда едно момче и Мукта/дъщерята на Тапу/, мисли си, че детето и е мъртво и не иска повече деца. Гунванти не може да преживее, че няма да има наследник и решава да наеме този, за да може Ичха да се върне при него, а Виир да се омъжи отново и да я дали с наследници. Като цяло тя е много проклета. След като Ичха спасява Виир и убива престъпника, тя отива в затвора. Гунванти признава само момченцето на Ичха, а момичето не. Жени Виир за друга и цял живот го тъпче с наркотици, за да не си спомня нищо.

# 21

Тапася и Виир отиват на първи преглед с бебето в болницата и лекарят им казва, че бебето има кръвна група, различна от тяхната и няма как Виир да е бащата. Тогава той Гони Тапася от дома си. Тя си тръгва и дава детето си уж на служител на един дом, за да може да поговори с Радхур. Този служител се оказва просто скитник, който оставя бебето на улицата, където го намират Ичха и Дамини.

Фалшивият Ванш всъщност е бивш затворник, нает от Гунванти. Ичха отглежда едно момче и Мукта/дъщерята на Тапу/, мисли си, че детето и е мъртво и не иска повече деца. Гунванти не може да преживее, че няма да има наследник и решава да наеме този, за да може Ичха да се върне при него, а Виир да се омъжи отново и да я дали с наследници. Като цяло тя е много проклета. След като Ичха спасява Виир и убива престъпника, тя отива в затвора. Гунванти признава само момченцето на Ичха, а момичето не. Жени Виир за друга и цял живот го тъпче с наркотици, за да не си спомня нищо.
Съвсем ме отказахте от тоя сериал... От сега ми затъпява, ама явно за в бъдеще става още по-зле... Ичха с нейния ултиматом от 15 дни, май пак си е приказвала празни приказки, прави се от време на време на смела и се опълчва на Тапу, но това е супер кратко и после пак става безхарактерна, каквато си е по принцип... Не мога да приема, че тя е положителен герой в сериала - само лъже, крие толкова тайни от всички и все се прави на невинна...

# 22
  • София

Съвсем ме отказахте от тоя сериал... От сега ми затъпява, ама явно за в бъдеще става още по-зле... Ичха с нейния ултиматом от 15 дни, май пак си е приказвала празни приказки, прави се от време на време на смела и се опълчва на Тапу, но това е супер кратко и после пак става безхарактерна, каквато си е по принцип... Не мога да приема, че тя е положителен герой в сериала - само лъже, крие толкова тайни от всички и все се прави на невинна...

Ултиматуми - празни приказки. Ичха нали дава тайно лекарство. Ултиматумът ще изтече и тя ще каже истината, но Виир ще си направи изследване и ще си бъде напълно здрав. Тогава Тапу така ще извърти нещата, че Ичха не желае бебето и я злепоставя и т.н и т.н. Виир ще вземе страна на Тапася. Ичха ще е много наранена и ще си тръгне, когато бебето се ражда.

# 23
Благодаря Тереза, че ни информира. Определено го приключвам като филм.

# 24
  • Terra incognita
Лелее, какво разправяте, момичета #Crazy направо се шокирах с тая Карма. Кой болен мозък е написал тоя психо сценарий ooooh! много е нелепо всичко #Crazy

# 25
  • София
и аз се отказвам...голяма тъпня....Хичкок и Стивън кинг пасти да ядат с тая психарщина...
и аз нема да хабя

# 26
  • Варна
и аз се отказвам...голяма тъпня....Хичкок и Стивън кинг пасти да ядат с тая психарщина...
и аз нема да хабя
Такива сценарии,мога да ги пиша...на килограм  ... А и не само аз мога... Всеки може-хващам се на бас!... Никакъв проблем!  Mr. Green

# 27
На всичкото отгоре и Ичхато умира,a дъщеря и е нейна двойничка.И аз мисля да го спирам,но ми е интересна Тапася като образ и за това го гледам.

# 28
Е, това с бъдещето развитие на Кармата.... Досега си мислех, че само в латино-сериалите се случват такива "невероятни" неща, но, явно и при индийските е същото.... Не че ги гледам много сериозно, но все ми се иска някак си да ми се промени представата за тази нация, или пък да намеря някакъв поучителен смисъл в постъпките на героите, но... "Булката" все пак е малко по-добра, но "Кармата".... Даже не ми се разсъждава кое, защо и как се случва.

# 29
  • София
    Лично за мен Кармата може и да има някакъв смисъл, но е много глобален и само някой запознат с техните нрави може да го разбере. Аз не го откривам. Иначе отделните случки са много измислени. Аз съм го гледала до момента, в който Тапася се завръща. Защото малко след като се жени за Радхур заминава и двамата са разделени. Мукта, те разбират че им е дъщеря, я отглеждат Джоги и Дивия. Тхакур губят къщата си и Дамини им я откупува. Тогава тя, Ичха/току що излязла от затвора/ момченцето, което Ичха осиновява и Мити/дъщерята на Ичха/ отново се завръщат при Тхакур. Мити не приема майка си, защото всички крият миналото от нея и има конфликти между нея и Мукта. В 1000 епизод Тапася се завръща /променена/ и се жени за чичото /братът пияница на Умед/, за да си отмъсти на Гунванти и да помогне на Ичха да се събере със съпруга си.

Общи условия

Активация на акаунт