Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 341
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Обаче екшън сцените са много яко озвучени Laughing

# 466
  • Варна
Обаче екшън сцените са много яко озвучени Laughing
Ъхъ! Екстра!! smile3521 Три пъти върнах епизода, само и само, ушето ми да се наслади на звука при срещата между крошето на Шив и ченето на Джагдиш !  newsm48

# 467
Следващата седмица в Малката булка
Умира майката на Ананди
Шив оттегля обвинението си срещу Джагдиш и моли Бейрон  и Калиани за извинение.Ананди и Джагдиш се развеждат.Гена и Васант решават да помогнат на Калиани в желанието й да омъжи Ананди за Шив. Чичото на Гаури й съобщава, че трябва да закрият съвместната им банкова сметка. Джагдиш разбира, че съпругата му крие нещо от него.
Бейрон и Калиани посещават родителите на Ананди с молба да склонят дъщеря си да сключи брак с Шив. Те научават, че майката на Ананди е тежко болна. Новината за развода на Ананди разстройва Баго. Тя е притеснена, че семейството на Калиани ще изостави дъщеря й. Уверява я, че заедно с Бейрон са добронамерени към Ананди.
Родителите на Ананди се съгласяват да подкрепят брака й с Шив.Джагдиш помага в раждането на съседско момиче. Случилото се връща вярата в лекарските му умения. Предлагат му работа в родилен дом.Той решава да приеме, но Гаури го съветва първо да завърши образованието си.
Калиани признава на Ананди, че с Бейрон са посетили родителите й.Моли я да заминат за Билария.Ананди е притеснена за здравето на майка си. Багвати моли дъщеря си да се омъжи за Шив. Първоначално Ананди отказва, но за да успокои болната си майка, склонява да сключи брак.Напомняйки й да спази обещанието си, Багвати издъхва.Бащата на Ананди моли Шив да направи дъщеря му щастлива. Сумитра научава за смъртта на Багвати и утешава Ананди.
Гаури сънува кошмари.Чувства се виновна, че е провалила семейното щастие на Ананди. Казан съобщава на Ананди, че иска траурът за смъртта на Баго да е съкратен, за да може възможно най-скоро да се състои сватбата й със Шив.
От вестник ТВ Сага

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 15:51 от bgnetko

# 468
Следващата седмица в Малката булка
Умира майката на Ананди
Шив оттегля обвинението си срещу Джагдиш и моли Бейрон  и Калиани за извинение.Ананди и Джагдиш се развеждат.Гена и Васант решават да помогнат на Матаджи в желанието й да омъжи Ананди за Шив. Чичото на Гаури й съобщава, че трябва да закрият съвместната им банкова сметка. Джагдиш разбира, че съпругата му крие нещо от него.
Бейрон и Калиани посещават родителите на Ананди с молба да склонят дъщеря си да сключи брак с Шив. Те научават, че майката на Ананди е тежко болна. Новината за развода на Ананди разстройва Баго. Тя е притеснена, че семейството на Калиани ще изостави дъщеря й. Уверява я, че заедно с Бейрон са добронамерени към Ананди.
Родителите на Ананди се съгласяват да подкрепят брака й с Шив.Джагдиш помага в раждането на съседско момиче. Случилото се връща вярата в лекарските му умения. Предлагат му работа в родилен дом.Той решава да приеме, но Гаури го съветва първо да завърши образованието си.
Калиани признава на Ананди, че с Бейрон са посетили родителите й.Моли я да заминат за Билария.Ананди е притеснена за здравето на майка си. Багвати моли дъщеря си да се омъжи за Шив. Първоначално Ананди отказва, но за да успокои болната си майка, склонява да сключи брак.Напомняйки й да спази обещанието си, Багвати издъхва.Бащата на Ананди моли Шив да направи дъщеря му щастлива. Сумитра научава за смъртта на Багвати и утешава Ананди.
Гаури сънува кошмари.Чувства се виновна, че е провалила семейното щастие на Ананди. Казан съобщава на Ананди, че иска траурът за смъртта на Баго да е съкратен, за да може възможно най-скоро да се състои сватбата й със Шив.
От вестник ТВ Сага

А кой /коя / е  Матаджи?

# 469
Значи глупакът Джагдиш отново се води по акъла на Гаури ! Предлагат му работа в родилен дом, а той отказва, защото съпругата му е казала първо да завърши образованието си. Малиии !!! А коя е Матаджи ?

# 470
  • ГО
Нали после трябва да му натяква какъв е неудачник, как иначе ще си избива комплексите.

# 471
Приятели,да ви кажа че стигнах до 50 еп. на Пътеките и вече се забавлявам и смея с глас на някой моменти.Булката я следя,но след като изгледах епизода с първара брачна нощ с Ананди 3...някак си изгубих интетес,а и много взех да се депресирам значииии...Сега по тв са любимите ми серии и се наслаждавам на тях,дори и на неадекватното упорство на Ананди.Но донякъде я разбирам...все пак като не обичаш някой ,как да искаш да се омъжиш за него!?
Сега го гледа Джаго все още с умолителен поглед,но след смърта на Баго ще го гледа с отвръщене...а после със съжаление.Докъто в моментите със Шив тя цъфти...Обичам когато хората са влюбени!!!Прекрасно е... Hug

# 472
  • Варна
Приятели,да ви кажа че стигнах до 50 еп. на Пътеките и вече се забавлявам и смея с глас на някой моменти.Булката я следя,но след като изгледах епизода с първара брачна нощ с Ананди 3...някак си изгубих интетес,а и много взех да се депресирам значииии...Сега по тв са любимите ми серии и се наслаждавам на тях,дори и на неадекватното упорство на Ананди.Но донякъде я разбирам...все пак като не обичаш някой ,как да искаш да се омъжиш за него!?
Сега го гледа Джаго все още с умолителен поглед,но след смърта на Баго ще го гледа с отвръщене...а после със съжаление.Докъто в моментите със Шив тя цъфти...Обичам когато хората са влюбени!!!Прекрасно е... Hug

Има да се смееш до последния епизод, особено когато се появи и Ен Кей ако не гледаш епизодите по тв. С Куши са страхотен екип, както в щуротиите си, така и когато разобличават Шиям.
Един от любимите моменти, Куши осъзнава, че сърцето и започва да бие силно когато е близо до Арнав и тя решава да провери това.  Laughing  
Или когато го вика една сутрин в банята защото има хлебарка. Той пита "Къде", тя казва "Там на огледалото", той поглежда и казва "там няма никой", а тя "Погледни в огледалото", той се приближава и вижда себе си, а тя "Виж каква голяма хлебарка" Joy - цитирам по памет.
В историята на Арнав и Куши ми харесва това, че почти всеки път всичко е на пук, то с Куши няма и как да е иначе де, както беше казал веднъж Арнав "Толкова е лесно да се говори с теб, когато спиш"  Laughing, отново цитирам по памет. Ама и той е един инат, особено преди да осъзнае чувствата си. Той нали винаги побеждава, а тя пък да докаже, че може всичко сама, голям майтап са.

За Булката - след като разбрах какво се случва следващата седмица, май пак се разочаровах от филма. Означава ли, че Ананди ще се ожени за Шив заради обещания и заради другите? Надявах се, че тоя път ще я оставят да се влюби.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 15:15 от Magdi

# 473
  • плевен
Матаджи е баба Калияни.

# 474
Наистина ли толкова много вали в Индия  newsm78 Направо имам чувството, че са в тропиците. Значи следват тъжни серии...

# 475
Магди,тя ще се влюби в Шив споко Wink
И толкова красива я правят,както казах,започва да цъфти...
А в Пътеките,какво се случва с Лаваня...?

# 476
Лаваня разбира, че Арнав не само, не я обича, а и дълбоко в себе си е влюбен в Куши и се оттегля, като заминава за Лондон. Остават си добри приятели, но не се женят.

# 477
  • Варна
Магди,тя ще се влюби в Шив споко Wink
И толкова красива я правят,както казах,започва да цъфти...
А в Пътеките,какво се случва с Лаваня...?

Да, виждала съм откъси и сватбата, но не се загледах каква е поредността на събитията. Бях останала с впечатление, че си имат любовната история преди брака. Сега разбирам защо на годежа изглежда несигурна.

За почитателите на Пътеките да кажа, че съм направила съкратени серии на сериала, но на руски език. Идеята ми е да си ги гледам докато излъчат съответните серии на бг и после да ги изтрия, тъй като съвсем скоро ще започна да правя и сериите на бг. Сериите на руски са след първата сватба на Арнав и Куши .
Какво означава съкратени - оставила съм само моментите с Арнав и Куши и така се получава само тяхната история. Искам да ви предупредя, че на места не са съвсем точно изрязани тъй като бързам да ги направя, но за бг сериите ще се постарая.

Ако някой желае да ми пише на ЛС, да му кажа от къде да си ги изтегли.

# 478
# 479
  • Пловдив
Понякога сериите на Булката стават толкова тегави,че нямам нерви да ги изгледам.След скорошните екшъни и интересни събития,вчерашните серии могат да се разкажат точно с едно изречение:"Ананди и Джагдиш се разведоха..."Най-после! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт