Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 337
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
О, то значи голяма драма предстои, както се казва. Mr. Green Неизвестни бащи, а-у, а като се замисли човек, че в началото идеята е била да изтъкнат недостатъците в индийското общество и да не натъртват толкова на soap opera...

# 541
Днес изгледах финала на Пътеките!Ще ми липсва определено...на моменти се чувствах влюбена докъто го гледах..
В една от сериите Куши му каза,че се държи като Губернатор които управлява по времето когато Индия е била колония на Англия.
Момичета,аз го гледах с озвучение на руски,защото подразбирам малко а и ме домързя да чета,обаче съм 100% сигурна,че със субтитри щеше да ми хареса още повече.
Страхотна игра от всички актьори.Супер разтоварващо ми действаше и определено ми е любим сериал вече.Арнав до края си е толкова готин...много ме кефи държанието му ,защото в много филми и книги когато мъжа се влюби,после образа му го  правят един лигав и някак си изчезва част от чарат му.Тук обаче се запазва до края.
Имам много любими моменти м/у Арнав и Куши,но сцената със сеното бешеееее много вълнуваща.
Абе общо взето няма Виир,няма Шив...има само един пич и той се казва АРНАВ....Simple Smile

Само който не е гледал Пътеките, само той не го е полюбил! Heart Eyes

Иначе днес и утре отново предстоят готини серийки.  Wink

# 542
  • Пловдив

Абе общо взето няма Виир,няма Шив...има само един пич и той се казва АРНАВ....Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm03

# 543
така е, истинската майка на Шив е лелята, но за това знаят само тя и баща му. И по тази причина лелята първоначално не харесва Ананди, не й вярва, вижда, че тя не обича Шив и се бои, че Ананди ще го нарани. За това, коя е истинската майка на Шив, Ананди разбира съвсем случайно, вижда картона му и му споделя, после те двамата отиват да го видят, но се оказва, че картонът е откраднат, намират записа и виждат, че това е баща му и отиват на скандал при родителите му. И така се разбира, че лелята в същност му е биологична майка, и тя го дава, за да не полудее етърва й от мъка.
Пък баща му, май засега се смята за загинал и лелята е вдовица, която пази спомените за него, затова и не вярва на Ананди, мисли, че тя винаги ще обича Джаго. И после се появява бащата на Шив с новата жена

Нещо такова

# 544
Магди,аз ползвам мобилната версия на вбоха,и там не мога да намеря потребителите...но ще се опитам да те намеря Simple Smile
Сега си пускам клипчета с музиката от сериала...от малка харесвам индийски песни Simple Smile

# 545

Момичета, познахте ли този сладур?!!!!!!!

# 546
Истината за биологичната майка на Шив ще научим чак след 400 епизода или след половин година.

# 547
Записче

# 548
Тоест лелята на Шив не е сестра на майка му... newsm78 А бащата кой е? Лелята няма ли мъж? Много са ми странни връзките на тия индийци и как с лекота дават бебетата си  ooooh!

# 549
  • Варна

Сякаш по-ниско подстриган (както е в "Булката") ми харесва повече  Thinking   
Много ме е яд на тоя човек, понеже, нали някой каза, че заради неговата несериозност и пороци (алкохол ли беше, или дрога?), са се принудили да убият Шив ... Абе, защо не се намери някой, да му хвърли един здрав пердах, да му опре пищов в челото и с ритници да го закара на снимачната площадка, вместо да убиват героя му?! 

# 550

Абе, защо не се намери някой, да му хвърли един здрав пердах, да му опре пищов в челото и с ритници да го закара на снимачната площадка, вместо да убиват героя му?! 
Здравейте, и аз отва се чудя, защо  е толкова красив и обаятелен, а не може да се справи с пороците си. само зъбките са му малко като конски.

Малко напоследък става нещо странно въвв филма и не ми харесва. Те двамата с Ананди бяха започнали да се харесват, а сега тая баго, сякаш наложи на Ананди, сега е принудена да се ожени. Не стана липо-зле? Ако бяха изчакали още половин година тя сама щеше да го иска. Знам заради себе си, след моята връзка и годеж, след отва не исках изобщо да се женя, зокато не ми кацна птичето на рамото.

А за Куши и Арнав, вчера гледах някакъв откъс и просто останах шокирана. Рехок си верно ли Арнав е станал толкова добър и се усмихва? Той по едно време не можеше да я гледа Куши без да и се скара? Понеже не съм гледала може ли с 2-3 думи някой да ми каже какво става с тях двамата? Нямам време от други неща. Поздрави! smile3525

# 551
Тоест лелята на Шив не е сестра на майка му... newsm78 А бащата кой е? Лелята няма ли мъж? Много са ми странни връзките на тия индийци и как с лекота дават бебетата си  ooooh!

Лелята е, както и майката, са снахите в това семейство. Биологичния баща на Шив е по-голям син на дядото, който го смятат за загинал или изчезнал, нещо такова. Нали и дядото и синовете му, както и самия Шив са военни, дори нещо като разузнаване, демек шпиони

И майка му на Шив има тежко раждане, и й се ражда мъртво момиченце... Но тя толкова искаше това дете, че мъжа й се притесняваше, че няма да издържи тази случка, и затова етърва й й го дава Шивчето. Демек майката не знае, че това дете не е нейно.
По една случайност Шив и Ананди ги канят на някакво тържество в болница, където се е родил Шив, и дори Шив дава награда на най-старата медицинска сестра, която, както се оказва, е помагала при раждането на Ира. Баща му и лелята не искали да отидат на това тържество, понеже не можели да забравят случилото се някога. Ира припозна медецинска сестра и отиде да я поздрави. Сестрата, като чу, как се казва жената, веднага се е сетила, коя е тя и започна да й се извинява, че не могла да спаси детето. Ира в недоумение, каза, че сигурно се бърка нещо, защото тя има прекрасен си и запозна сестрата със Шив. После Анандито, случайно чу, как сестрата разказва на някаква жена, че много добре помни Ира, и че нейното дете се е родило мъртво. после като са се прибрали, анандито разказа на Шив за разговор, който дочу случайно, но Шив се разсмя и каза, че жената е стара вече и затова паметта й изневерява. Но Анандито не се успокоила и при някакъв случай поиска да погледне архива и видя запис, че Ира роди момиченце и това детенце е умряло. Каза го на лелята и лелята й се развика, да не се рови в тази история. после Шив научи, че Анандито се е ровила из архивите и я попита защо, на което Анандито всичко му разказа
И те така

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 14:08 от Дарья

# 552
Много ме е яд на тоя човек, понеже, нали някой каза, че заради неговата несериозност и пороци (алкохол ли беше, или дрога?), са се принудили да убият Шив ...

Тези неща са по-скоро слухове, при това без никаква здрава основа, на която да стъпят. Единствено са го хващали да шофира пиян на Нова година. Понеже съвсем малко след това, януари 2015, героят му в сериала бива убит, много хора явно са се заблудили. Но човекът не е нито алкохолик, нито отрепка. Най-много парите и славата да са го заслепили, но не чак дотолкова, че да затъне в пороци. Естествено, има редица спекулации за надменно, надуто, непрофесионално и несериозно държание, но подобни неща са част от живота на почти всеки известен актьор. Това, което знам аз, е че още преди да напусне ''Balika Vadhu'', пичът е подписал договор за заснемането на 3 филма в Боливуд, а в оригиналния story line на сериала Шив дори не присъства. В първоначалната идея на Пунуреду Шекар, от 1992, няма такъв образ. Шив се появява под натиска на феновете и изчезва (умира) точно, когато сценаристите предприемат скок във времето. Т.е. просто героя на Сидхарт достига логичния си край във филма. Това по-долу е негов цитат, който потвърждава вече казаното и за Шив, и за някои лоши думи по негов адрес в медиите:

Цитат
"Shiv was never a part of the original story. His character is not being cut short abruptly... it's taking a natural course and ending. Rumors? Many times, when I happen to the watch or read the news, I can see that there are some positives and some negatives. I think each one has a style of projecting people. Some will try to run you down while some like to keep it the way it is. The show's channel and the production house speak well about me, so I wonder where these reports come from. To each his own. If they find it good enough to write such things and feel people will read it, they can do it. It really doesn't bother me. I know what I am.''

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 14:45 от Lewis

# 553
  • Варна

А за Куши и Арнав, вчера гледах някакъв откъс и просто останах шокирана. Рехок си верно ли Арнав е станал толкова добър и се усмихва? Той по едно време не можеше да я гледа Куши без да и се скара? Понеже не съм гледала може ли с 2-3 думи някой да ми каже какво става с тях двамата? Нямам време от други неща. Поздрави! smile3525

До тук се случиха разни неща от които Арнав разбра че не може без Куши. Първо осъзна, че това което прави с Лаваня не е правилно и прекратиха връзката си. След това двамата с Куши помогнаха на Акаш и Паял да се оженят. Появи се братовчед на Арнав, които не скрива, че харесва Куши. Арнав ревунува и покрай сватбата на Акаш и Паял чувствата му все повече надделяват. Той усеща, че и Куши не е безразлична към него.

Скрит текст:
Днес Арнав ще осъзнае какво означава куши за него и подтикнат от злополуката със сетра му ще реши да и признае чувствата си. Когато отива обаче я сварва в прегръдките на Шиям. След това Куши казва на Шиям ""защо не се разведеш с Анджали". Има предвид, да не я лъже след като не я обича. Арнав обаче разбира всички погрешно, особено след като разговаря с Шиям и той му създава погрешно впечатление, че между него и Куши има нещо. Арнав решава да каже на сестра си, но се оказва, че тя е бременна. Тогава той решава да се ожени за Куши, за да развали плановете "им"- тези на Шиям по точно. Куши не се съгласява, но той я заплашва, че ако не го направи ще развали сватбата на Акаш и Паял. Тогова тя склонавя. Арнав и казва че това е договор за срок от 6 месеца. Женят се без да кажа на никого, и се появяват с гирляндите, всички изненадани и разтроени, но накрая се съглясяват със сватбата им.  В началото Арнав ненавижда Куши и се отнася зле с нея, но с течение на времето и благодарение на разни случки и най вече след като Куши го спасява когато той е похитен, разбира, че е сгрешил за нея и че не може да живее без нея. Арнав гони Шиям, а Анжали иска да махне бебето. Арнав обвинява Куши за това. Тя не иска да им носи нещастие и решава да си тръгне. Тъй като Арнав не може да я спре по друг начин използва договора. Куши е разочарована, че отново вижда старият Арнав, а той се зарича, че задължително ще си я върне и ще я направи част от живота си завинаги. Куши иска да са прибере при родителите си, но Арнав използва всякакви начини да я върне, докато накрая разбира защо иска да си тръгне тя. Договора изтича и остават само две седмици. Той започва да се опитва да и прави романтични подаръци и да и припомни какво са преживели заедно. Накрая, когато успява да си я върне се появява бабата на Арнав. Тогава Куши разбира, че не са женени законно, защото не са извършили всички ритуали. Докато Куши обяснява на Арнав, бабата ги чува и казва на всички, тъй като тя не харесва Куши и ще направи всичко възможно да ги раздели.  И така всички са на мнение, че Куши не може да живее вече с Арнав, тогава той решава, че ще се ожени отново за нея като се изпълнят всички ритуали. В процеса на ритуалите става ясно, че майката на Куши и Паял е била жената заради, която майката на Арнав се е самоубила. Бабата разбира това и в денят на сватбата го казва на Арнав. Той се разкъсва, закъснява за сватбата, но все пак отива и се женят. После се появява бивша приятелка на Арнав, която го мами заради пари. Иска да ги излъже, че има дете от него. Куши иска да си тръгне за да са щастливи, но той я спира, разобличава "приятелката" и осиновяват момченцето. После Куши иска да докаже на Арнав, че може да постигне нещо сама в живота и се записва в конкурс за красота мисис Индия, като Арнав не знае. На третия кастинг обаче срещат момичетата със спонсора. Кой мислите е спонсора - Арнав. Така той разбира. Накрая Куши спечелва конкурса и така свършва филма. Това е съвсем на кратко./spoiler]

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 18:59 от Magdi

# 554
Аз пък си мислех, че бабата винаги е харесвала Куши...нали все я викаше в дома си. Всъщност Арнав и Акаш братя ли са, че си говорят на братко?

Общи условия

Активация на акаунт