Благодарности Маги
Благодарности Маги

Пет извънредно редки, готини хора (без да броим семейството на Джагдиш!) я гледат, буквално в междувеждието, чудят сЪ кО да напраЯт, само и само, да се пропука, тоз`муцун, дет не го сваля от лицето си ... а наш`та не спира да ги гледа с той телешки поглед, пълен с упрек! ... Ще рече човек, че са и виновни за нещо ! Намерила църква, да се прекръсти! 
Пет извънредно редки, готини хора (без да броим семейството на Джагдиш!) я гледат, буквално в междувеждието, чудят сЪ кО да напраЯт, само и само, да се пропука, тоз`муцун, дет не го сваля от лицето си ... а наш`та не спира да ги гледа с той телешки поглед, пълен с упрек! ... Ще рече човек, че са и виновни за нещо ! Намерила църква, да се прекръсти! 

Как да я хареса лелята. И аз да съм на нейно място и аз нямаше да харесам. 

Как да я хареса лелята. И аз да съм на нейно място и аз нямаше да харесам.
Мен не ме кефи единствено постоянното напомняние за Джагдиш (предполагам, че спомените й за за него са свързани с това, че сценаристите го връщат в Джейтсар и подготвят почвата на емоционално ниво
), другото е разбираемо, поне за мен. Много лайна се случиха, за да живне от нищото просто така. Трябва време и търпение. Препоръчани теми