Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, момичета!
Вчера стартирахме първия ни опит ин витро с инжекция депо. Пих 3 месеца противозачатъчни и въпреки тях имам киста, но ми казаха, че ще се махне. Ще правим и вливки,  защото МАТ ми е висок на 3-4 ден от цикъла.
Пожелавам успех на започналите процедура!
smile_86 ,пожелавам ти успех  Laughingи стискам палци за благополучен край!  bouquet

# 166
Здравейте, момичета!
Вчера стартирахме първия ни опит ин витро с инжекция депо. Пих 3 месеца противозачатъчни и въпреки тях имам киста, но ми казаха, че ще се махне. Ще правим и вливки,  защото МАТ ми е висок на 3-4 ден от цикъла.
Пожелавам успех на започналите процедура!

Успех и на теб!

# 167
Момичета успех на всички дето започвате сега. Стискам палци  EFP

Bon_boni аз съм започвала с естрадиол 40 дълъг протокол. Аз лично знам че трябва да е под 50.

# 168
  • Варна
aaangel  и аз четох, че трябва да е под 50. След вчерашния преглед се разбрахме в понеделник пак да пусна естрадиол и да решаваме какво ще правим. Не знам защо на 43,56 не иска да започнем и колко дълго може да се отлага стимулацията. Аз продължавам с декапептила.

# 169
  • София
освен ниския естрадиол е важно и лигавицата как е, по яйчниците гледат.
явно нещо все още не е както го иска лекаря.

# 170
  • На остров
Стискам палци за успех на всички, които им предстои опит  Hug !
Аз сега освен да чакам, друго не ми остава  Praynig .

# 171
  • Варна
бамбарадамбара  права си. Нещата са комплексни. Гледаме и каза, че яйчниците и лигавицата са ОК. Имам му пълно доверие и знам, че трябва да съм спокойна. Просто предния ми опит беше по къс протокол и нещата се случиха много бързо и сега това чакане направо ми къса нервите  Whistling

# 172
  • София
Смайлче, успех и от мен  Peace.
Моят естрадиол е 73 на втори ден - имам задържан фоликул от 2 месеца. Още не се е махнал въпреки противозачатъчните. Док. реши, че продължаваме на ЕЦ. На мен  ми се струва висок този естрадиол, но все пак той е лекарят, щом е ок и аз съм ок.
Дано се случат нещата този месец  Praynig.

# 173
Аз си отложих за следващия месец, заради високия естрадиол и още се чудя дали постъпих добре  Sad
Но като си гледам предишни изследвания ми прави впечатление, че когато е нисък естрадиола е по-високо фсх и обратното. Има някяква такава зависимост при НЯР.
В такъв случай трябва да се избере месец с висок естрадиол и ниско фсх или обратното? Кое е по-важно да е ниско естрадиола или фсх?

# 174
  • В сърцето на любимия човек
Смайлче - не знаех, че сте стартирали. Стискам палци и дано това е вашият опит.

Мисля, че е по-важно естрадиола да е нисък, ако ФСХ е в приемливи граници.

# 175
  • Варна
aaangel колко ти беше естрадиола и отложи за другия месец? Трябваше да питам доктора колко трябва да бъде според него за да започнем. И може би малко тъп въпрос, но знаете ли дали се влияе от нещо този хормон на този етап или не? Предполагам декапептила го сваля, но дали има нещо друго?

# 176
Естрадиола ми беше 90 pg/ml на 3ти ден, но док един вид остави решението на мен и още ми е съвестно... да не би сега да ми беше шанса...и т.н. ...всички знаете как е  Sad

# 177
Благодаря, момичета, за подкрепата!
Дано всички имаме успех!
Ангелче, и аз знам, че е по-добре да е по- нисък Е2, все пак д-рът трябва да прецени.

# 178
Здравейте, момичета!И на мен ми предстои ин витро, вероятно ще е ИКСИ, защото мъжкият фактор също е проблемен.Аз съм с изчерпан яйчников запас и съм в списъка за донорска яйцеклетка.За първи път ще ми е и имам нужда от инфо и подкрепа!!!Много искаме да имаме дечица!!!  bouquet

# 179
Здравейте, момичета!И на мен ми предстои ин витро, вероятно ще е ИКСИ, защото мъжкият фактор също е проблемен.Аз съм с изчерпан яйчников запас и съм в списъка за донорска яйцеклетка.За първи път ще ми е и имам нужда от инфо и подкрепа!!!Много искаме да имаме дечица!!!  bouquet

Успех.

Общи условия

Активация на акаунт