Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Пункцията мина много леко и добре! Извадихме 9 Ф, от които 2 бяха без Я и така останаха 7. Едната не е годна, другата утре ще я видят дали има шанс и така имаме 5 много добри яйцеклетки оплодени ИКСИ. Малко ме притеснява малката бройка,но се надявам на качеството им  Praynig Предния път бяха повече и някакси бях по-спокойна, че все ще има и за замръзяване.

# 376
Момичета, при решение Ин Витро на докторите, може ли да се пренебрегне, и по наше желание направо да се направи ИКСИ? Нашата първа спермограма беше доста лоша, последва 6 месеца лечение и нова по добра спермограма. Но това беше преди 5 месеца, притеснявам се, че нещата може пак да са се влошили, а доктора не ни искаше нова спермограма, тъй като тази от преди 5 месеца била актуална.
От опит казвам- категорично ДА.Аз си поисках ИКСИ и док каза ок.bon_boni-5 Е са напълно достатъчни.2 да ти върнат и другите 3 после за братче или сестриче.Важно е качеството, а не количеството Peace

# 377
  • София
Моятя пункция ще е във вторник, но хич не съм обнадеждена. Имам 1 Ф десния яйчник, който днес е 13 мм, за светка на това се е появил още 1 в същия яйчник - 9 мм. Има и 2 в левия 8 и 10мм, но те бяха там още на 7 ден и не са мръднали от тогава. Обаче ЛХ започва да се покачва и докторите решиха утре след обед да сложа цетротид и вечерта прегнил. Изобщо не знам дали ще извадим нещо.
Успех bon_boni

# 378
  • София
ще извадите, тоя 14мм до утре ще е поне 16, пък до вторник още ще порастне.
колко е е2?

# 379
  • София
13мм е днес. за 2 дни е пораснал само 1 мм. Е2 е 150. Те мойте Ф не стават кой знае колко големи де.
Но последния път преди пункция на 15мм Ф, доки каза прегнил на следващия ден, че още бил малък. Пък днес ме гледа д-р Цветков и говори по тел с д-р Персенска и решиха утре да ми е прегнила. Варно е, че те най добре си знаят и също така е вярно, че ако чакаме още и лх ще скочи много и е2, а горе-долу на такъв е2 сме слагали прегнил и сме вадили Я.

# 380
bon_boni, успех! Имаш много добро количество, нека всичко е наред!

Nandin, стискам палци и за теб във вторник! Успех!

# 381
  • София
Мерси Фрея. Във вторник ще докладвам Simple Smile

# 382
Ще чакаме доклада, а дотогава няма да спирам да стискам палци!  Simple Smile

# 383
Успех, Нандин! Ще бъда в клиниката вторник и от там ще ти стискам палчета! Hug
Бон бони, хубава бройчица, успех и много положителни мисли! Heart Eyes

Аз се моля само здравичко ембрионче да има за мен Praynig

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 20:45 от Анонимен

# 384
  • София
Герда, дано и с по-малко бройки, успеете да намерите вашето най-прекрасно ембрионче.
 Hug  bouquet
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 385
Ох, Нандин, Божа работа си е  Praynig
Но се надявам и докторите да помогнат.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 21:00 от Анонимен

# 386
Герда, палци и за теб!  Praynig

# 387
  • София

Герда, само не им изпращай лоши мисли   bouquet

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 21:04 от Nandin

# 388
Герда, Нандин, Бони, стискам палци за всички. Дано всичко е наред! Аз ще имам нужда от палчета в сряда, най-вероятно.
Абе, да ви питам, майка ми попаднала на някаква информация, че по време на пункцията трябвало да присъства близък на пациента по време на самата процедура. Чували ли сте нещо подобно?

# 389
Ами под анестезия си, ако си с повече Ф. Някой трябва да те прибере след това.

Аз не съм имала пункция до сега, но при гастро и колноскопия с пълна упойка искаха да има кой да ме прибере от еднодневната хирургия. И след аборт пак така искат да има кой да те прибере, ако си била с пълна.

Общи условия

Активация на акаунт