Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да се отчета и тук. Мина пункцията, по принуда без упойка, но се оказа, че е по-добре така. Извадихме Я и чакам утре новини дали се е оплодила.

# 436
На 2ри ден бяха 8 на 8мм. Сега още не съм минала преглед.Ччета, че другите били с 1000 естрадиол на 5ти ден и се подтиснах.

# 437
  • София
ами то за всеки е различно, при някои стимулациите са по 10 дни, при други по 15, няма как на 5 ден всичко да им е еднакво.
зависи си от много неща, не случайно се прави преглед и хормони в един ден, те нещата са свързани.

# 438
  • София
Герда, ти си по дълъг протокол, нали така.
При дългия протокол, Стимулацията е малко по-дълга, защото твоите хормони са "изключени", а и когато са повече Ф растат и по-бавно.
Спокойно, като те прегледат, ще преценят дали да променят лекарствата. Няма нужда Е2 на 6 ден да е кой знае колко висок, най-вероятно си по следата на стимулацията, така че има време  Hug

# 439
  • Варна
Момичета и тук да кажа, че днес си прибрах двете тридневни ембриончета и започва дългото чакане до 30 .09. Казаха, че качеството им е отлично и се надявам на успех   Praynig

# 440
Успех, бон бони!
 При мен - 9 бр. и 2бр. по 5мм., но не разбрах в тия 9 ли са включени.
 Гоналът ми го увеличиха на 450, вече съвсем ясно му усещам страничните ефекти.

# 441
  • София
Браво Герда. Сега да растат всички и във всеки по 1 прекрасна Я Simple Smile

# 442
Здравейте момичета, сега чакам МЦ до 4дни някъде, и почвам стимулация за ИКСИ на 2 ден от МЦ с 2*2 ампули Мерионал. Някой има ли мнение за препарата. (Притеснена съм защото за първи път се подлагам на стимулация)

# 443
Момичета и аз днес си прибрах две ембриончета другите 6 бяха спрели да се развиват .Казаха ми че и тези не са перфектни ,но много се надявам да се захванат .Бони бон  защо ще чакаш до 30.09?На мен ми казаха кръвен на 24.09 уринарен на 28.09.Стискам палци да имаме успех Simple Smile

# 444
Вили, дано се захване поне едно и да е здраво човече!
Смайл_88, аз съм била стимулирана с Мерионал. Всичко беше наред, но то си е до организъм.
Бони, стискам палци!

Нормално ли е след блокираща инжекция Ц да е по-дълъг и обилен? На мен първо ми закъсня 8 дена, а сега ми тече вече 8 дена и сякаш няма скоро да спре, и е яркочервена кръв. Матката ме присвива.
Трябва ли да се притеснявам според вас?

# 445

Смайл_88, аз съм била стимулирана с Мерионал. Всичко беше наред, но то си е до организъм.

Благодаря! Ако има още някои нека се включат! Успех момичета, трябва сила за да сбъднем мечтите си!  Peace

# 446
bon_boni и viliio много се радвам за вашия напредък пожелавам ви по едно а защо не и две прекрасни малки човечета Hug  И аз имам нужда от съвет ако някой е бил в моето положение на 26.09 ще ми бият първата стопираща а преди пет дена ми откриха " U.urealyticum в сигнификантни стойности" изписаха ми антибиотик за 14 дни "Авелокс 400mg който е доста силен и това няма ли да навреди на процедурата по някакъв начин?

# 447
Бон бони, Вилио, честити ви прибрани яйчица, стискаме ви палци и чакаме големи стойности на ЧХГто след 2 седмици!

# 448
Здравейте момичета, сега чакам МЦ до 4дни някъде, и почвам стимулация за ИКСИ на 2 ден от МЦ с 2*2 ампули Мерионал. Някой има ли мнение за препарата. (Притеснена съм защото за първи път се подлагам на стимулация)
Аз също съм била на мерионал (по 150), но в комбинация с пурегон (по 50). Неразположения не съм имала.
Успех!  Hug

# 449
  • Варна
Вили в клиниката къде съм винаги теста е на 15я ден.Но аз през 4ри днк ще слагам прегнил 5000 може би затова.Последния ще е на 27,09. Незнам дали ще издържа до тогава или преди последния прегнил ще пусна един кръвен  Embarassed Пожелавам ти успех и двете заедно да се местом в темата за бременни след инвитро. И Nandin вземаме с нас.

Общи условия

Активация на акаунт