Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте
Днес моят първи стимулиран опит ,приключи още след самата пункция. Имах само една яйцеклетка и то без ядро. По съвет на докторката , ще пробваме на ЕЦ, т.к не отговарям на стимулации. Вярвам ,че ще успеем всички, колкото и трудно да е!!! Hug
Съжалявам че се е случило така  action032
Както казват момичетата борбата продължава Peace

# 691
Здравейте
Днес моят първи стимулиран опит ,приключи още след самата пункция. Имах само една яйцеклетка и то без ядро. По съвет на докторката , ще пробваме на ЕЦ, т.к не отговарям на стимулации. Вярвам ,че ще успеем всички, колкото и трудно да е!!! Hug

Съжсалявам за неуспеха!
Кураж за напред! Вярвам, че ще успеем!

# 692
Здравейте момичета, преди два месеца приключи нашия първи опит, вчера бяхме на преглед и доки каза, че другия месец пак може да пробваме. Много се радвам, всичко ми е ок, хормони, яйчници. Този път ще правин ЕРА тест, някой може ли да ми каже нещо повече за него, който си го е правил. Много сили и вяра пожелавам на всяка  Peace

# 693
Здравейте,

Не съм писала във вашата темичка, но тъй като ни предстои ИКСИ/ИМСИ се записвам при вас   bouquet

На кратко : правим опити от почти 2 години, имам две неуспешни инсеминации - стимулирана и не, след което посетихме доц.Конова и се установи, че аз имам антиспермални антитела, а на ММ СГ от нормозооспермия, е олигоастенотератозооспермия + левкоцитоспермия  Tired  Имам доста нисък (под долна граница вит.Д),имам Хашимото и ИР, което ми го откриха в Плевен и реално не знам от колко време съм с него. Правила съм ЦС - проходимост на тръбите, имам 2 месеца правена фоликулометрия, засичала съм О с БТ и тестове, имам пусната листериоза и токсоплазмоза - отрицателни, чисти МБ и на двамата, само при мен се появи положителна Уреаплазмата - пих 15 дни АБ и след края на септември, ще пускам нова - надявам се да съм я преборила  Praynig  Ами май е това за нас  Blush  Чакаме и заповед от Фонда  Praynig

Плана ни е според СГ на ММ и моите изследвания за вит.Д и ИР - ако са се повлияли добре ЯНуари / ФЕвруари да направим на ЕЦ самофинансиран опит и ако не стане лятотото стимулиран със заповедта от фонда  Whistling

# 694
Благодаря за разбирането Simple Smile
Незнам на какво би се дължало , след стимулация да получим само една единствена яйцеклетка без ядро. Не бях в състояние да си задам стотиците въпроси, коите взеха да ми се въртят вече в главата, на моята докторка. Дори незнам и вече минали по този път , какво точно да попитам за съвет и насока от тук на сетне.

# 695
Момичета как ви действат стимулациите имам чувството че усещам всички странични ефекти от лекарствата.
Топло ми е , гадене , потене , затруднено дишане и т.н. Tired

# 696
Момичета как ви действат стимулациите имам чувството че усещам всички странични ефекти от лекарствата.

При мен само първите 3-4 дни имаше главоболие непрестанно и до там.

# 697

С какво те стимулират? Щом имаш затруднено дишане бягай в клиниката или звънни на лекаря си? Аз съм типичен пример за непоносимост към лекарства за стимулация. Имам две прекратени стимулации заради странични ефекти.

# 698
Poly84вече съм пред пунция и ще потърпя още малко.
Не ми се иска след толкова тичане  да  се откажа.
 Не е толкова страшно , преди съм  била по зле  Peace

# 699
Здравейте и от мен! И моя първи опит приключва за сега- ще замразил всички ембриони понеже десния ми яйчник е все още уголемен от стимулацията и няма достатъчно жълти тела!Поревах си и се успокоих.Живот и здраве другия месец ще започнем отново! Много късмет на всички!

# 700
Mechtichka  Hug не е чак толкова страшно. По-добре да не се слагат на сляпо ембриончетата и да се избегне един отрицателен тест. С малко търпение другия месец ще си ги прибереш и ще имат по-голям шанс.

Outlook ако е много зле обади се на док, защото с Прегнила може да стане по-зле. Стискам палци да удържиш  Hug

Mar di ka горе главата. Тук повечето сме минали през няколко процедури. Не може да съдиш от един опит, защото когато по принцип не се намерят фоликули проблема е в тайминга или протокола.   bouquet

Магнетична, Maginccee   bouquet  добре дошли.
Аз лично бях с нисък B12 и сега вземам големи дози. Спада му се среща доста често при проблеми с щит.жлеза, а е доста важен за репродуктивното здраве.

# 701
Моята мечта, горе главата!  Моя добра приятелка беше в подобна на теб ситуация. След като тялото й си почина, върнаха две снежинки.
Роди две страхотни близначета.
 Heart Eyes Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 19:15 от Анонимен

# 702
Здравейте момичета. Започна и моята стимулация на 22.09. Моите хормони на 2ри ден не са съвсем наред, поне по мое мнение, но лекарката ми нищо не каза. Лх 3.35, ФСХ 10.54 (винаги е бил под Sunglasses, естрадиол 65, пролактин 11. И естрадиола ми е височък за начало на стимулация, не мислите ли. Знае ли някой какъв ефект има високия естрадиол? Иначе започнах след противозачатъчни от които все още имам ужасни пъпки, подкожни и болезнени. Сега съм четвърти ден от стимулацията и усещам вече напрежение в яйчниците и корема. Моля който има повече опит да сподели дали така се е чувствал толкова рано. Аз съм правила досега само лимитиран протокол и изобщо нямах такива усещания.

# 703
Мечтичке, няма страшно. И аз съм така. Замразихме и стискам палци този месец да започнем подготовка за ЗЕТ.
Мар Ди Ка, съжалявам за неуспеха, но не оклюмай! Трябва промяна в подхода и ще стане. Да не си с НЯР или ИЯР, та да е такъв резултата?
Аутлук, не пренебрегвай симптомите,особено ако си с повечко фоликули. Сподели ги с док. Стимулациите могат да бъдат много опасни. А комбинацията "инвитро и липса на търпение" са си чист оксиморон. Но понякога е по-добре да се забави темпото, отколкото да се влошат нещата.
Абе момичета, кое, по дяволите произвежда тоя прогестерон в тялото, че моя много ме дразни. Все излиза висок, и сега май и ЗЕТа ще ми се размине заради него!  #2gunfire

# 704
Моите осем ембриончета продължават да се делят - 7,10 клетчици.
 Praynig Praynig Praynig
Ако стигнат до бластоцист ще им взимат клетчици за изследване, дали имат рядко заболяване.
 Cry Cry Cry Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт