Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета. Започна и моята стимулация на 22.09. Моите хормони на 2ри ден не са съвсем наред, поне по мое мнение, но лекарката ми нищо не каза. Лх 3.35, ФСХ 10.54 (винаги е бил под Sunglasses, естрадиол 65, пролактин 11. И естрадиола ми е височък за начало на стимулация, не мислите ли. Знае ли някой какъв ефект има високия естрадиол? Иначе започнах след противозачатъчни от които все още имам ужасни пъпки, подкожни и болезнени. Сега съм четвърти ден от стимулацията и усещам вече напрежение в яйчниците и корема. Моля който има повече опит да сподели дали така се е чувствал толкова рано. Аз съм правила досега само лимитиран протокол и изобщо нямах такива усещания.
А прогестерона ти колко е? Той е важен, а не виждам да си го написала, моя започна от 22 до 10000 на 13-я ден, за естрадиола говоря, според мен не се шашкай Simple Smile

# 706
Ми не ми го е назначила...

# 707
Ми не ми го е назначила...
?????? Много странно, аз знам, че отговаря за състоянието на лигавицата, кога е готова да закрепи ембриона, ако е по висок, по време на стимулацията, както беше при мен, означава, че е започнала да презрява по от рано, ако греша моля поправете ме. Сега доки ми препоръча ЕРА тест, но никой не пише за него и знам малко.

# 708
Дали ще е късно да го пусна утре  Thinking

# 709
И аз да дам отчет днес на пети ден от стимулацията 11 фукита по 8 и 9 мм . За сега съм доволна  smile3521 newsm17
Герда браво на ембритата все така до края и всички да са наред newsm10 newsm17 Иако може да те попитам ти по фонда ли си сега. Защото каза, че сте с МАКС и ИМСИ те се доплащат допълнително нали? Фонда не ги включва? Ние също задължително ще трябва да направим МАКС, защото с него успяхме при последния опит,но той беше самофинансиран и затова сега не съм наясно. Благодаря. Hug  bouquet

# 710
МАКС И ИМСИ  се доплащат.Фонда покрива икси и класическо ин витро

# 711
Благодаря Кейла  Hugтака си мислих и аз. Но се питах дали може да се добавят от нас всякакви такива екстри към финансиран опит от ФАР newsm78 Значи може Laughing Joy

# 712
Да, по фонда съм и ще доплащам. Обадиха ми се вече от клиниката и ме уведомиха, колко трябва да доплатя и да  е преди трансфера.
Оплождането е икси,а селекцията е имси и макс.

# 713
Някой чувал ли е за яйцеклетка БЕЗ ЯДРО , заради ендометриоза? Никъде не мога да намеря такава информация.

# 714
Мар ди ка, не задълбавай прекалено, ако само една яйцеклетка е била без ядро.
Може да е резултат от неподходяща стимулация.
Би трябвало да насочиш енергията си да подобриш начина си на живот и да попиеш три месеца някакви добавки, да се храниш качествено. Защото цикълът на яйцеклетките е 3 месеца.
А ако не си правила генетични изследвания, може да си ги направите с партньора.
Не съм те следила в момента на какъв етап си и в  коя клиника

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 09:44 от Анонимен

# 715
  • В сърцето на любимия човек
Ето тук съм срещала повече информация за качеството на яйцеклетките:
http://invitrobg.com/art/1582-defekti-pri-yaitzekletkite-i-vliya … itro-protzedurata

# 716
Самата аз незнам вече къде съм от лутане по клиники и доктори!
От 1г насам имам поредица от операции, след като не се получи забременяване по естествен път. Диагностична лапароскопия с новина за хидросалпингс, следва свикване с мисълта и насрочване на нова лапароскопия за отстраняването на тръбите и на образувалите се фоликулярни кисти. Операцията протекла крайно сложно,за да не минат към лапаротомия (вече съм отваряна 2 пъти едно секцио и лапаротомия преди това), близо 3ч ,защото цялата съм била в сраствания. Справиха се и ми пожелаха късмет. До следващия нормален цикъл в който се сдобих с полип.Последва хистеро, отново чакане на цикъл, отново киста, противозачатъчни от които не се повлия и последва пункция. Продължих с противозачатъчните по схема и веднага минахме към стимулация, преди да се получи следваща киста. И така до днес ... яйцеклетка без ядро и заключение за ендометриоза .По съвет на докторката ми Повече никакви стимулации, а само на ЕЦ. Не бях в състояние да задавам въпроси и да приемам информация. Храня се изключително здравословно, спортувам, не пия и не пуша. Кистите ми не са ендометриозни и незнам на какво се дължи тази диагноза. По-скоро съм умислена от колкото да драматизирам. Надявам се с вашите насоки и опит да намеря правилният път по който тъпча близо 15г. за всяко дете се боря с години. Но вече няма как да е по естествен начин. Правила съм гинетични и имунологични в норма бяха. Като се замисля, има толкова пробойни по въпроса и докато се избистрят нещата , времето и парите летят неусетно. За съжаление само на нас ни дреме за нас самите! Изключително много се радвам за успелите момичета и днес пожелах успех на всички, с които бяхме на пункция! Дано има все повече успели.   bouquet Hug
ПП Няма да давам мнения за лекари и клиники, защото това няма да ни помогне.   bouquet
gerda, това за цикъла на яйцеклетките , който е 3м не го знаех. Явно "стажа" ми не е актуален определено Embarassed
 Сега следващото ниво е, чакаме цикъл, след което минаваме на Регулон от втори ден и след 2 седмици от началото на МЦ на преглед за насрочване на ИКСИ на ЕЦ

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 22:08 от Mar Di Ka

# 717
Outlook ако е много зле обади се на док, защото с Прегнила може да стане по-зле. Стискам палци да удържиш  Hug
Добре съм мила.  bouquet
След пункцията нещата ще се оправят , поне до сега е било така Rolling Eyes

# 718
Outlook ако е много зле обади се на док, защото с Прегнила може да стане по-зле. Стискам палци да удържиш  Hug
Добре съм мила.  bouquet
След пункцията нещата ще се оправят , поне до сега е било така Rolling Eyes

Кога ще е пункцията?

# 719
Кога ще е пункцията?
Утре  Praynig
и все още не съм си легнала , винаги съм нервна преди пункция. Tired

Общи условия

Активация на акаунт