Февруарската дружина мина първата третина

• 31 630
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • СОФИЯ
plqsmlqs първият път в който се записах на ЖК направих точно това.... записах се без нищо повече. Утре демек 7 дни след като се записах се разбрахме да отида и да ми пусне няколко изследвания. Няма да пускам Кр.група и Вирусология/и двате съм ги пускала в началото на м.юни/ само ППК и урина. И ще ме прегледа вече официално. Това ми е по важно, че тия 3 дни много нерви изразходих и се притеснявам за кифлата  Heart Eyes Ма тя е инат и темерут като мен та със сигурност е в перфектно състояние  Heart Eyes Blush
Та не се притеснявай не е късно за тези изследвания а и БХС-то  ти е някъде там така, че не се притеснявай  Heart Eyes Hug Hug

# 196
  • Варна
Ама те токсоплазмоза така или иначе няма да ти назначат. Нали? Него можеш да си го пуснеш и сега щом искаш, така или иначе ще си го платиш... Съветвам тези от вас, които са от София и които искат да си изследват за токсоплазмоза и листерия, да го направят в НЦЗПБ. Аз чак от Варна ходих там да го пускам...

# 197
Четох,четох,ама вие днес сте прекалили бе момичета.Не мога да ви изчета 2 часа. Laughing
Дойде и моето време да се попохваля Wink .Ходих днес на ФМ бебока вече е 61мм от главата до дупето и тежи 64 грама.Измериха му там всички възможни гънки и кости(или хрущялчета)всичко е в норма.Голямо ръкомахане падна.Доктора ме побутва по корема ,диваненцето отвътре ръкомаха.И толкова се вживява ,че чак разперва пръстчета Laughing .Сигурно казва нещо от рода на ,,И да ме бутате и да кашляте ще стискам краката и няма да ви покажа момче ли съм или момиче.Това е положението Crazy ''Отсега е с характер.Та доки каза 60/40 за момиче,с уговорката ,че не вижда сериозни доказателства-просто предположение.Следващия път ,надявам се да разберем,но за сега ми е предостатъчна мисълта ,че всичко е както трябва.

# 198

orindj страхотни нови   bouquet

Хахахах днес мамите са били много активни   bouquet

# 199
  • СОФИЯ
orindj браво миличка и много се радвам за диваненцето  Heart Eyes Hug

# 200
Днес се записах на Отворени врати, в Щерев. Нямам търпение. И си купих първата рокля, страхотна е.

Браво, Ориндж. Само хубави новини да има за теб и останалите, тук.

# 201
mierin ти ще ходиш за изследвания 7 дни след като си се записала, а на мен ми казаха чак 17.09 което е след месец и половина Simple Smile.
Все пак съм спокойна, че и аз в началото на юни за трансфера имам ПКК и вирусология. За кръвната група имам картонче на което е написано каква е.

Кали в нцзпб лабораторията ли е по-добра? Иска ли се предварително записване или директно отиваш?
Каква е цената за тези две изследвания?

Благодаря предварително!  bouquet

П.П. сега видях, че  lolr е писала за отворени врати. Аз мисля да видя как е в Надежда, там ми беше и инвитрото, но се чудех не е ли все още твърде рано  Whistling

# 202
  • СОФИЯ
Аз мисля да видя как е в Надежда, там ми беше и инвитрото, но се чудех не е ли все още твърде рано  Whistling

Кога ще са ???

Мила аз на ЖК съм на гърба на държавата  Joy Joy Joy .... т.е 3 прегледа, 2 ППК и още едно, две неща дето ЗК поема /не цитирах точно всичко но е там някъде/
Да не кажа, че утре ми е по скоро за прегледа отколкото за изследванията. ППК и урината ще ги направя сутринта в Цибалаб и след обяд ще отида де ме прегледа. Така, че си изпросих тещата сама  Mr. Green Mr. Green но аз на тая ЖК не разбитам за важните прегледи и изследвания съм в Надежда  Heart Eyes

# 203
mierin аз изобщо не разчитам и не лежа на тази ЖК. Въпросът ми по-скоро беше да чакам ли още или да си пусна ППК и урина. И освен БХС има ли друго което задължително трябва да си пусна?

А за отворените врати в Надежда ти копирам от сайта им - Заповядайте всеки понеделник и петък, след предварително записване от 14.00 часа за да ви разкажем за магията да посрещаш новия живот.
http://www.nadezhda.bg/dni-na-otvoreni-vrati/ - най-долу има форма за записване.

# 204
За Отворени врати-може и да е рано. Но да минава. Пък и е време, в което може да няма толкова хора.

На училището мисля да отида живот и здраве през октомври-ноември.

Аз сама си пуснах ПКК и урина с талон от личната.

# 205
  • София
Здравейте   bouquet.
И аз да се запиша при вас  Hug.  На 31 години съм, другата седмица ставам на 32 Mr. Green.
Изчаках, преди да се присъединя към вас, защото имам един мисед януари и реших първо да минат трите месеца.
Днес бях на фетална морфология, всичко е наред и вече дишам Party. Бебето си има всичко, много се движеше, висок процент да е момче Heart Eyes  Mr. Green.
Да ви кажа, много съм назад, нищо не съм гледала /чела освен здравните, даже не съм се записала на ЖК. Не сме казали на никого...Та, ще наваксвам, като гледам колко много пишете, ще сте ми много полезни  bouquet.

# 206
  • СОФИЯ
plqsmlqs не съм те разбрала, извинявай. Ами пусни си ги  Grinning

# 207
  • Варна
Кали в нцзпб лабораторията ли е по-добра? Иска ли се предварително записване или директно отиваш?
Каква е цената за тези две изследвания?

Това е Националния център. Там се изпращат всички по-важни проби. Там правят изследването най-прецизно... Да не говорим, че за листерията конкретно, там единствено го правят с метод, който я открива в кръвта. В лабораториите изследват фекалии и ако титрите са гранични, няма как да се изолират и открият така.
За цената трябва да проверя утре дали пазя бележките. Мисля, че беше някъде по 15лв. на изследване...

# 208
Ааа, мерси! Недей да ровиш за бележки, исках само като ориентир да разбера.

# 209
Здравейте мамичета!Чета ви още от първата темичка,но не се включвах защото незнаех за кога точно ми е термина.Според изчисленията от първия ден на последния цикъл е за 22 януари,а според видеозона е за 12 февруари.Вече реших ,че ще гледам термина според видеозона,защото цикълът ми не е от най-редовните и затова и реших да се включа в темичката.Аз съм на 28 години и това ми е втора бременност,имаме си как на 6 годинки.

Общи условия

Активация на акаунт