Комплекс или механа за зимна сватба край Варна

• 6 836
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте.
Предстои ми сватба на 27-ми Декември.
Предложете ми механа в битов стил или комплекс край Варна подходящи за зимна сватба.
Гостите ще са между 60 и 80.
Не желая да е на Барите по лични причини. В краен случай може и да е във Варна, но ми се ще да е извън града.

# 1
Калимански хан устройва ли ви? И Вила Марциана?

# 2
Точно преди няколко часа свекито каза, че някой й предложил Калимански хан и ще ходи да го види и да поговорят какво предлагат. Вила Марциана не ми харесва, прекалено е снобарско, а искам уютна обстановка за гостите....

# 3
Щом не ти е проблем да не е " снобарско " , значи и бризовете ще те устройват .  Бриз 2 е малко по-добре от единицата .

# 4
Никовата къща е в битов стил и с много добра кухня.

Била съм там на зимен празник, приятно е, но беше много отдавна.
Сега нямам представа как е.

http://bmrestaurants.com/bg/info_pages/59-%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0% … D1%8A%D1%89%D0%B0

# 5
Бриз 2 ми хареса, ресторанта изглежда добре, менюто е пълно, а възможноста да се вкара алкохол също е много важна за нас. А и залата я предлагат украсена, ще си го напиша в списъка с възможни ресторанти. Много благодаря за идеята  Simple Smile Heart Eyes

# 6
Да , Бриз 2 е добър вариант за по-непретенциозна сватба . Защото не е типичната кръчмарска обстановка , след ремонта даже не е зле . Също и цените са доста сносни . Peace

# 7
За Бриз 2 имайте предвид, че храната и порциите са прилични, но ако си внесете алкохол ще имате разправии. Също си позволяват своеволия с тортата. При занесена торта с определен брой парчета ги режат на 1/2 и някъде изчезва останалата точно като голяма част от алкохола. Сватбата на сестра ми беше там и останаха много разочаровани с мъжа й след тези изпълнения. Гостите, разбира се, нищо не разбраха, освен изненадата им на мини парченцата торта.

# 8
  • Варна
Не мога да си представя сватба в Калимански хан, съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт