Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 14 028
  • 212
  •   1
Отговори
# 45
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло. И двете са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини.
Лично аз съм много доволна от серията за суха и изтощена коса. Peace

# 46
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини.

Не съм използвала продукти на Макадамия, но с удоволствие бих опитала след толкова положителни отзиви.  Heart Eyes

# 47

Ползвала съм олиото на Макадамия, което е просто невероятно!

Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 48
Ползвам Шампоан без сулфати Macadamia Rejuvenating Shampoo  Heart Eyes

Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

Продуктите Ви са страхотни,много ще се радвам, ако спечеля и ще имам възможността да опитам останалите продукти : )))

# 49
  • София
По принцип сменям марките на шампоаните, които ползвам и съответно съм попадала и на тези на Макадамия, доволна съм.

Pro Oil Complex е комбинация от терапевтични масла - от макадамия и арганово масло, богати на омега 3, 5, 7 и 9 мастни киселини, които подхранват и възстановяват косата в дълбочина - отвътре навън, а не само на повърхността, без да я утежняват,  за да се поднови естествената структура на косъма.

# 50

# 51
Pro Oil Complex, който представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 52
Ползвах шампоана и маската. Незаменими са за суха и изтощена коса.

Pro Oil Complex, е комбинация от двете най-ценни терапевтични масла  - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 53
Pro Oil Complex - представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп. Поради тази причина маслата се усвояват бързо и лесно от косата и абсорбират в нея почти мигновено, без да оставят мазни следи или усещане за тежест.

# 54
Много харесвам Макадамия! Ползвам шампоана и маската на Макадамия и съм много доволна. Pro Oil Complex e комбинация от двете най-ценнни масла в света- от макадамия и арганово.

# 55
Pro Oil Complex e комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло

# 56
  • Плевен
Използвам маската за коса и съм изключително доволна.  Peace

# 57

# 58
 Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.  Харесвам Макадамия !                                                                     

# 59
  • Велико Търново
Pro Oil Complex, представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп. Поради тази причина маслата се усвояват бързо и лесно от косата и абсорбират в нея почти мигновено, без да оставят мазни следи или усещане за тежест.

Общи условия

Активация на акаунт