"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-15

• 17 267
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Нашта е дива, дива, като пантера, пантера....   Joy Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Яяяя, верно, че отдавна не сме си говорили за фрагмана Mr. Green Joy

Аз си мисля, че Йонко, като й каза да остане, а тя вика, че не може, та той е застанал с едно парче от счупените чаши и й казал: Ако не останеш, ще си срежа вените Naughty Ей така, виж Whistling И от показното му е това Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm62 smile3521

Тез всичките са много по- достойни за нашия диспансер от ФЕмирковците и компания. Корайчо и Нера крал и кралица на диспансера и другите след тях кой как се уреди.  Joy

# 661
Скрит текст:
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Нашта е дива, дива, като пантера, пантера....   Joy Mr. Green

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Яяяя, верно, че отдавна не сме си говорили за фрагмана Mr. Green Joy

Аз си мисля, че Йонко, като й каза да остане, а тя вика, че не може, та той е застанал с едно парче от счупените чаши и й казал: Ако не останеш, ще си срежа вените Naughty Ей така, виж Whistling И от показното му е това Mr. Green Joy Joy Joy Joy
newsm19 newsm19 newsm19

# 662
  • Още у мъглата ...

Ухххх, вече със свито сърце посрещам началото на мачовете на Гришо Whistling Whistling
Ай дано ме опровергае Peace Че тоз Дългополов си е хиена ooooh!
Кво му трябваше да сменя треньор, не разбрах Whistling Peace
Ей, веднага, на 3-тия мач се контузи Whistling А това до голяма степен зависи от физическата подготовка и упражненията Peace Сега остава и пак да започнат крампите на краката ... ако докара мач до 3-ти или 4-ти гейм Whistling Whistling

# 663
  • Още у мъглата ...
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Нашта е дива, дива, като пантера, пантера....   Joy Mr. Green

newsm62 smile3521

Тез всичките са много по- достойни за нашия диспансер от ФЕмирковците и компания. Корайчо и Нера крал и кралица на диспансера и другите след тях кой как се уреди.  Joy

Тез двамата са отвсякъде с ВИП книжки за диспансера Naughty Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 664
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Ауууу, ми аз сега виждам на фрагмана, че на Йонко му е срязана ръката.  Laughing

Нашта е дива, дива, като пантера, пантера....   Joy Mr. Green

Скрит текст:

newsm19 newsm19 newsm19

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 665

Ухххх, вече със свито сърце посрещам началото на мачовете на Гришо Whistling Whistling
Ай дано ме опровергае Peace Че тоз Дългополов си е хиена ooooh!
Кво му трябваше да сменя треньор, не разбрах Whistling Peace
Ей, веднага, на 3-тия мач се контузи Whistling А това до голяма степен зависи от физическата подготовка и упражненията Peace Сега остава и пак да започнат крампите на краката ... ако докара мач до 3-ти или 4-ти гейм Whistling Whistling
Ма и аз се съмнявам да бие Peace ако го дават по тв ше гледам за спорта Laughing

Мойте любимци си имат книжки Party Party Party

# 666
Днеска нямам кормуване ама казвам че попринцип карам извън града.
Аз ако ползвам телефона по време на каране ще ме обезглавят. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 667
  • Още у мъглата ...
Еййй, таз гадна змия как ми бяга, не мога да я прасна по тиквата Whistling Whistling Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 668
Еййй, таз гадна змия как ми бяга, не мога да я прасна по тиквата Whistling Whistling Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Смотева Mr. Green

# 669
  • Още у мъглата ...
Ей го още един Смотев  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 670
# 671
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БраУ Гальоо Peace
Пъ извън градО ще пуснат, ти къде искаш.... Mr. Green нема стресираш участниците у движението я... Laughing
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug
И стига сте писали, че ме мързи да ремонтирам кафенетУ Naughty

# 672
  • Още у мъглата ...
БраУ Гальоо Peace
Пъ извън градО ще пуснат, ти къде искаш.... Mr. Green нема стресираш участниците у движението я... Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ми не го ремонтирай, пусни го чисто ново Naughty Mr. Green

# 673
БраУ Гальоо Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 674
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БраУ Гальоо Peace

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей ся...сън не спим... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт