Зоната!

• 30 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Луната ни пази
Ауууу, две коли имам за миене! Пращай ги! Може да ми помогнат и с меленето на доматите Simple Smile

# 76
Записвам се и аз тук. Аз съм от тези, които повече четат и по-малко пишат  Embarassed

# 77
  • Euskal Herria
Готово! Извадих тефтера и почвам да правя списък  Wink.

# 78
  • Луната ни пази
Готово! Извадих тефтера и почвам да правя списък  Wink.
Янче, мен ме остави последна, че има много работа тук, да не ги изморя!

Коте, добре дошла! Релакс....

# 79
  • София
Записвам се и аз тук. Аз съм от тези, които повече четат и по-малко пишат  Embarassed
Оооо колко се радвам, че те виждам, коте  Hug

# 80
Благодаря Shagy, tzvety Hug
Младежа на стола си е направо застрашен от падане Simple Smile

# 81
Здравейте ! Може ли да се присъединя  Embarassed
И мен ме вълнуват противобелезните мазила в момента. Преди месец се ударих над горната устна, вече няма отворена рана, но сякаш се формира малък белег. В аптеката ми препоръчаха едно кремче Белекс-с екстракт от охлюви, също се използва при стрии, изгаряния, акне. Хората край мен казват, че не се забелязва нищо, но смеят ли друго  Twisted Evil Mr. Green Днес си взех и Био ойл за резерва..обичам да имам  Laughing
Та, така..както се казва-това да ми е проблемът.
П.п. Като прочетох заглавието на темата помислих, че ще си говорим за извънземни Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 01:21 от валия

# 82
  • Луната ни пази
Валия, не пречи и за извънземни да си говорим, ако ни вълнуват Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Hug

# 83
Моята асоциация е с Зоната - режима на хранене Grinning
 Може ли вместо този удивителен знак някак много строг да завършва по смекчаващо или мило.

# 84
Страхотно оформление ,Шаги !   bouquet

Приемате ли и нови членове търсещи релакс и свобода на изразяване ?

# 85
  • София
Контеса  Hug винаги!
Я пък аз как се сложих в комитета по посрещането!  Mr. Green
Не ми се спи. Топло ми е. Голямата стана 2 пъти, просто ей така. Надявам се да не  е следващата, налазена от гадния вирус.

# 86
Благодаря Цвети  Hug
Дано да е от след пълнолунието будуването и да не е вирус  Praynig

Определено искам по-малко стрес в ежедневието си ,защото доста негативно ми се отразява и започна да ми вреди напоследък  . А тук прекарвам доста свободно време и не ми се ще да съм все едно на бойно поле или пред изпитна комисия.

bouquet

# 87
Оооо Котето и Контесата  Heart Eyes

Валия, добре дошла! Чакаме Жаки да каже има ли ефект от това българското. Аз от Био Ойл съм доволна!

# 88
Белла   bouquet

И аз съм много доволна от Био ойл .Ползвах през цялата бременност и през тукашните зими и е чудесна за кожата и на лицето и на тялото. Много хидрантно, леко попиващо и с лек ненатраплив аромат олио .

# 89
Контеска, стриите ми ги оправи за отрицателно време. Останаха съвсем леки ама ще ги боря с лазер.

Общи условия

Активация на акаунт