Отговори
# 585
mecani ами аз бях с избор на екип и платих въпросната такса, става въпрос за бившата Тина Киркова. Май няма значение носиш ли направление или не таксата си е една. Да не би това направление да важи, когато нямаш избор и просто отиваш така да раждаш?

# 586
  • В къщурката на хълма на феите
Зози не, то все си важи .. може просто парите да са били достатъчни или болницата да има друг регламент newsm78

# 587
Октомврийската мама е почти готова вече за срещата с малкото човече

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 19:08 от ShikeR

# 588
нямам време да ви чета сега....но да споделя за прегледа Simple Smile
Бебка е много добре, обърнала се е главично, не спира да рита и да мърда...накрая и ръцете си напъха в устата Joy
иначе за 32г.с. сме пораснали 1850гр...
за отичането на краката ми док каза да почивам повече и да ги вдигам на високо...
за сега това от мен че трябва да почваме с преподреждането на спалната ни така че да има къде да сложим и креватчето  Mr. Green

# 589
  • Варна
Аз съм сърдита на бебето. Бяхме на фм и господинчото реши да си покаже гърба. Останах си без 4 д.Всичко мина за 5 мин а аз даже не успях да спя от вълнение,но важното е че всичко е наред.
обиколих няколко аптеки за този охлаждащ крем но го няма. Някой беше споменал Марешки - ще проверя и там.

# 590
  • Пловдив
Да се похваля започнах с покупките,но са мъничко,че съм с големи претенции.Уж щях да взимам от приятелки,но искаме са нови нещата на бебчо.От лидл си взех само едни джинси 62 размер сиви и един чорапогащник,не зная дали ще ми е от полза... newsm78

# 591
  • София
И аз започнах, даже доста съм напреднала с дрешките:) в момента ги пуснах да се перат, че да гладя и подреждам утре:)
Остават ми няколко по големи неща, едното е повивалник с твърда основа, тъй като ще го поставяме върху леглото (няма да имаме шкаф за повиване). Та се чудя какво да гледам лато избирам повивалник? Как да съм сигурна че няма да се пързаля по леглото? Има едни с крачета, които се застопоряват на креватчето, може би са най добрия вариант.
Също така ще ми трябва някаква подложка за коритцето, може ли мамите, ползвали такива подложки да кажат от кои са удобни?
Иначе за шофирането- аз си карам, не мога да ди представя да тръгна по жегите с тролея или трамвая, та гледам да ди отварям очите на четири, но ММ каза че трябва да се замисля да спирам да карам..

# 592
Шикерче чудно заглавие за новата темичка  Peace

Колата си я карам всеки ден....на работа си ходя с нея, но и аз съм с повишено внимание Simple Smile знам че по някое време трябва да спра , ама пусто като свикнеш..........

Еос нашия повивалник е обикновен, нямаме шкаф за повиване или т.н. н е че имаме й място за такъв де  Mr. Green слагах си го преди и на дивана и на леглото не се плъзга не се притеснявай Simple Smile

Аз нали съм сама, та всяка вечер съм навън с приятелки  Mr. Green Laughing

Снощи и мен ме опъваше, отдясно на пъпа, ама по скоро все едно че се беше запънал с краката и ще излезе, такова усещане имах  Mr. Green

# 593
Привет, момичета!
Да доложа след днешния преглед - госпожицата е в стартова позиция, застанала е леко на една страна и ме подбутва, но няма изгледи за повече обръщане. Неприятното опъване, което съм усещала било от разтягането на таза, да не се притеснявам. В 34г.с. тежи 2кг (живо тегло   'дет вика док Laughing ), аз съм качила само половин кило последния месец и половина и направо изненадах народа в кабинета с моите +2,5кг от началото на бременността. Издадоха ми болнични, обменна карта, направление. На направлението акушерката ми каза, че няма дата, така че като дойде време тогава ще го ползвам. Аз си спомням, че и предното направление за раждане ми беше така и ми е странно за сроковете от по 30дни. Изненадващо ме свалиха два етажа по-надолу за консултация с очен, която ме вкара в приключение - сутринта съм си се спретнала сама с колата, че знам колко много ще се бавя. ММ гледа баткото и миткат из София, а на мен на консултацията ми разширяват зениците  #Crazy . Оставете това, ами за първи път в живота ми се случва тази интервенция и като ми се зави свят, от това че не виждам като хората Sick Sick Sick Криво - ляво се оправих с инструктажа на ММ как да ме прибере и откъде, той човека след 15мин беше кацнал, изтормозих докторката - къде ми пречи корема, опитвам се да се наместя между уредите, очите ми се затварят (изпитвах неистова нужда да ги държа затворени, даже те сами се затваряха #Crazy #Crazy ), докторката се опитва все пак нещо да види, абе идилия... Mr. Green
Опразни ми се главата пак! Като се сетя какво исках да изкоментирам ще пиша... #2gunfire

# 594
Бобишана, Брррр това с разширяването на зеници е ужасно и на мен не ми се е случвало,а предстои  Sick И зз от днес имам покупки. Реших да се спра на Авент. Взех много хубаво ръчна помна комплект - шише, препазители за зърна, залъгалка, контейнерче за кърма и още нещо. За 89 лв си е екстра, реших да видя как ще се съм с ръчната, ако ми е мъка ще взема електрическа, пък тази има на кой да я дам  Wink Взех още и стъклени шишета, така се радвам, че намерих. Не исках пластмасови докато е много мъничко беби. Взех и пликове за кърма, такива, в които да се замръзява кърмата. Биберори и залъгалки. Ваничка със стойка Simple Smile 4 часа разглобих се направо, ама съм доволна  Party
Шикерче, супер заглавие  Peace

# 595
Аз с първата бременност до края си карах колата. Акушерката един път ми обясняваше как имало едни луди жени дето сами се карат до болницата да раждат. И аз тогава се чудех "Е какво пък толкова"  newsm78 То и тогава си бях разсеяна, ама сега съм направо опасна за себе си. Хич не знам къде се намирам понякога. През 2рия месец се блъснах супер нелепо, защото кой знае къде ми е бил акъла. После докато задвижим застрахователите да я оправят - голяма мъка. От тогава карам само ако се налага. А от около месец вече отказвам да карам и ме возят. Ама тук си е голяма лудница лятото - всеки си спира както му падне и нямаш видимост от никъде. Отделно всеки си минава по забранените и ти изскача от неочаквани места, а аз все съм заблеяна някъде....абе по-добре да се повозя още месец-два.

# 596
И аз съм много разсеяна, но тъй като съм с малкия в повечето случаи , гледам да се стягам. Ако сме с ММ той кара, макар да е по - млад шофьор от мен. Пречи ми коремът , ако си наглася седалката пък нямам добра видимост, абе тегаво , ама няма как. С малчо без кола не мога са се разкарвам

# 597
Хaхaхaхaхa, Бисквиткa, aз съм от лудите дето се кaрaт сaми до болницaтa зa рaждaнето  Joy Утре ще се включa с очет от прегледa вчерa и коментирaните теми, че тия дни сaмо четa. Никaкво време нямaм Sad Лекa нощ нa всички и по-мaлко стaвaне до WC Wink

# 598
Бобишана, Papie защо ви правят това изследване с разширяване на зениците? Имате някакъв конкретен проблем с очите или профилактично за раждането?

# 599
Добро утро!
Кали, в началото на бременността, като повръщах имах много кръвоизливи в очите от напъването и качих почти 2 диоптъра. Сега трябваше да се огледа и ретината, за да не се получи отлепване или дупка при напъването при едно естествено раждане. За щастие, няма проблеми Peace
Не е истина колко ми се опразва главата. Буквално демонстрирам значението на израза "куха лейка". Вчера акушерката ми обяснява някакви неща, аз я гледам и явно и в погледа ми е личало колко съм разсеяна, щом жената ме пита 5 пъти дали съм разбрала всичко  hahaha Направо бях като наркоманка след доза.
От шофирането никой не може да ме откаже. Даже първия път имах намерение сама да се закарам към родилното. Сега може и да ми се наложи, ако бебка тръгне докато съм на лекции. Даже вчера се зачудих сама на себе си, че въпреки разсеяността ми, инстинктите ми за каране са страшно изострени и в трафика се справям като маршруткаджия ( Парадайс - Банишора - 15мин, средна скорост 60км/ч)

Общи условия

Активация на акаунт