Отговори
# 420
Калина права си Simple Smile Важното е , че на финала почна да се скъсява...защото историята знае всякакви случаи. И аз пия Магнерот , че и 3 х 2 ама няма начин. За разкритие ме прегледаха вчера , но док каза , че на този етап всичко е наред ! Поне за това да не се притеснявам Simple Smile

За магнерота аз бях на 3 х 2, вече съм на 3 х 1 от месец, а АГ каза да го намаля даже на 2 х 1 ако нямам контракции, но аз не смея още...мисля да изчакам поне септември и тогава.

# 421
Мхм мерси значи не са ми прави ли ... Има ли определен момент когато се прави от понеделник съм в 34г.с. да не е късно ...притесних се .

# 422
  • Калифорния
Момичета, а сред вас има ли такива, които да са се насочили към Токуда за раждане ?

Martina, аз ще раждам в Токуда. За втори път  Peace

# 423
Някой лекари мерят шийката и с коремния видеозон но с вафиналния е по точно. Мен док първоначално се пробва с коремния бчно главата на бебо пречеше  Laughing и в крайна сметка пак ме бръкна.
Виктория мисля че щом нищо не са ти казали няма място за притеанение  Peace

# 424
  • София
Здравейте, момичета!
Да ви питам къде ще са ви дрешките на бебчетата - гардеробче или скрин? Ние сега се чудим какво да купуваме, на мен все ми се струва, че за малки дрешки чекмеджета ще са по-удобни, ама таткото е на друго мнение, та само гледаме варианти  Laughing
Иначе за изписването не мисля да навличам бебка, ама на мен термина ми е 4.10, та за тези края на месеца не знам. Гледах в accuweather за 30.09 го дават 19 градуса....мнооооого е рано да се каже още, разбира се, но си е някаква ориентировъчна температура за септември все пак  Simple Smile

# 425
Мхм мерси значи не са ми прави ли ... Има ли определен момент когато се прави от понеделник съм в 34г.с. да не е късно ...притесних се .

Ами по принцип около 20 г.с май я мерят, на ФМ ако си ходила там я гледат, но през корема и не  е особено достоверно. Иначе не е късно могат и сега да ти я видят, но вече не е толкова страшно даже и да се е скъсила най - много да ти кажат да лежиш още 3 седмици... Simple Smile

# 426
Annie-to, щом е втори път да разбирам че си доволна  Flutter   Имат ли някакви по специални изисквания, понеже ще има отворени врати чак в края на месеца, а като слушам как всички са готови с подготовките направо лошо ми става  ooooh!  Аз освен няколко бодита, друго още не съм взимала ...

# 427
Да правили са ми ФМ , но единственото което ми каза доки беше "всичко е перфектно" и ми даде клипче как се мърда малкия ... Мен всеки път ме гледа на ехограф и предполагам , че ми вижда шийката ... Знам само , че малкия се е обърнал и е готов да излиза , но то и не остана ... Терминът ми е за 1октомври и щом за сега го дават около 20градуса мисля , че няма да е фатално дори ако леко му е хладно от вратата до колата Simple Smile

# 428
Мен ме гледаха защото имах болезнени контракции.
И аз не съм купила нищо. За мой срам само ММ е купил един комплект. Blush

# 429
Здравейте, момичета!
Да ви питам къде ще са ви дрешките на бебчетата - гардеробче или скрин? Ние сега се чудим какво да купуваме, на мен все ми се струва, че за малки дрешки чекмеджета ще са по-удобни, ама таткото е на друго мнение, та само гледаме варианти  Laughing
Нашето детско обзавеждане е с гардероб - има 3 рафтчета и място за закачалки. Закачалките за сега не са влезли в употреба, но се притесних, че рафтчетата няма да ми стигнат. Като започнах едно сортиране всеки вид дреха отделна купчинка и то място не остана.... Simple Smile Зависи и от скрина с колко чекмеджета е и колко са дълбоки. Само за одеала и спално бельо няма да ти стигне мястото, но ако има къде другаде да ги подреждате и скрин ще свърши работа.

# 430
Е, поне се успокоих, че не съм само аз дето не съм купувала нищо...ние сега ремонт правим и всичко е с краката на горе  ooooh!

Viktoriqtodorova, щом са ти казали значи всичко си е било ок  Peace

# 431
  • София
Здравейте мацки, не може да ви изчете човек, чак сега успях:)
Голди, ние понеже нямаме детска стая, ще сложим креватчето при нас, а дрешките и одеалца и всичко ще са в едното крило на гардероба, което е с 4 дълбоки рафта. Надявам се за начало това да е достстъчно, после ще  го мислим.
За изписването, моята най добра приятелка ми подари страхотно гащеризонче с шапчица и одеалце, ако не избера нищо друго с него ще изпищем беба:)
Днес не успях да ида по магазините както беше по план ноо пък освободих цялото крило от гардероба, където ше са дрешките на беба и пренаредих нашите неща в новия гардероб. Страшно много се изморих от това и ниско долу запична да ме боли уфф, май ще пия но шпа:)

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 21:34 от Eos

# 432
Шийката ми я мерят на всеки един преглед от началото до сега с вагинален ехограф.

А относно обличането - на мен и доки и педиатърката и всички около мен ми казват - " като тебе + 1 "
така, че това с космонавта е мноооого, ако се облечете вие с палто тогава и бебо с космонавт. Поне моето мнение е такова.

# 433
Kalina, споко и аз нищо си нямам освен количка  Mr. Green даже и нормален списък още нямам...другата седмица се захващам.
Еос-че, пийни да те отпусне. И аз много бързо се изморявам вече, даже почнах да чистя на почивки. Едночасови  Mr. Green
Моята бебка нали е седалищно и ме рита жестоко ниско долу, много болезнено. А в последно време, ако стоя повечко изправена или точно вертикално седнала (неточно обяснение), почвам да усещам една ужасна болка, някъде все едно във влагалището. Явно натежава точно долу, ама се бях наплашила и се обадих на доки, нормално било... Вие усещате ли така?
Още не съм решила дрешки за изписването. Дали да бъде комплект или не. Дори да е повече части, все ще се използват  newsm78

# 434
  • София
Папи, аз като се преуморя от чистене, нещо свързано с навеждане или клякане, илиндори само докато се въртя права в кухнята долато сгптвя, после ме боли ниско долу, все едно където са яйчниците, ама вече според мен така ми са се разместили чарковете, че на мястото на яйчниците може и нещо друго да има сега, хахаха. Та така и аз много се притеснявам, не дъм оитала никой, в понеделник съм на лекар и ще питам, не са контракции, по съвсем друг начин ги описват:)
Аз имам списъци, направих си го благодарение на няколко списъка в интернет и един списък от приятелка. та списъците са един за мама за болницата, един за бебо за болницата, един за бебо за у дома, като са разделени ма категории: хранене, къпане, дрехи, други:)
Е, ММ като видя списъка му стана лошо:D

Общи условия

Активация на акаунт