Забременели след инвитро - тема 13

• 53 793
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, искам да питам тези от вас, които са пили магнезий и са раждали планирано секцио, колко време преди операцията ви спряха магнезия?
Също така се чудех как стои въпроса с пиенето на но-шпа в последния месец?

# 691
Момичета, искам да питам тези от вас, които са пили магнезий и са раждали планирано секцио, колко време преди операцията ви спряха магнезия?
Също така се чудех как стои въпроса с пиенето на но-шпа в последния месец?

Аз пия и двете...а секциото ми живот и здраве ще е другата седмица. Док не ми е казвала че трябва да се спират  newsm78

Беелаа Пожелавам ти са постигнеш цел N4 и да я подминеш  Hug И аз не варвах че ще издържа толкова ...но ето ме на  Grinning

# 692
Хммм, докторът ми каза след 35-36 г.с. трябва да се спира магнезия. Аз ще го пия до утре пък ще видим дали ще успея да си изчакам датата за секциото.

# 693
Абе аз съм вторник на преглед и смятам да си ги пия до тогава че знам ли и аз какво ще стане  Laughing

# 694
сега ми стана интересно с този магнезии, аз го пия 3x1 и до този момент май не съм усещала контракции, не че искам  Naughty. Като се знам каква съм паника само това ми липсва, но ми стана интересно дали приема на магнезии ги потиска напълно?

# 695
До миналата седмица пиех 3х2 магнезий. От 1 седм. съм на 3х1 и контракции не съм спирала да имам (всеки ден, безболезнени стягания). Дори ми се случва да пия, макар и рядко, но-шпа за тях. От там ми дойде въпроса за спирането на магнезия, защото имам чувство, че като го спра и ще родя Simple Smile

# 696
Това безсъние е ужасно, заспивам към 3, будя са през час, сутрин едно дремане до 10-11. Но аз и по цял ден лежа и никъде не ходя, допълнително полудявам от това.
Ниана, герой си ти с големите мъници. Ще стискам палци другата седмица.
Аз също имам дата за секцио, нооо е много далече.

# 697
Аз в 5тия месец почнах Магнезий 3х1 за 1 месец и после смених на Магнерот в началото 3х2 , а сега вече 3х1 и до сега не съм имала никакви контракции . Даже се базикаме , че сигурно имам , но не знам Simple Smile Болки менструални имам от време на време , но без стягане на корема  newsm78 Пък и той с 2 бебета вътре си е все твърд , така че и аз не знам вече Simple Smile

Аз искам пък да питам нещо друго  Simple Smile От около 2 седмици ужасно ме сърбят гърдите , направо ме избива на лудост ! Интересното е , че ме сърбят само зърната и ареолите?! Мажа ги с мас заедно с корема , но ефекта е нулев. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

isitme Благодаря ти  Hug

# 698
  • София
намажи ги с някое мазило за след кърмене.
не им помня имената вече  ooooh!

# 699
  • Пловдив
Аз в 5тия месец почнах Магнезий 3х1 за 1 месец и после смених на Магнерот в началото 3х2 , а сега вече 3х1 и до сега не съм имала никакви контракции . Даже се базикаме , че сигурно имам , но не знам Simple Smile Болки менструални имам от време на време , но без стягане на корема  newsm78 Пък и той с 2 бебета вътре си е все твърд , така че и аз не знам вече Simple Smile

Аз искам пък да питам нещо друго  Simple Smile От около 2 седмици ужасно ме сърбят гърдите , направо ме избива на лудост ! Интересното е , че ме сърбят само зърната и ареолите?! Мажа ги с мас заедно с корема , но ефекта е нулев. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

isitme Благодаря ти  Hug
Мен ме сърбят още от 8-ма г.с. Дори все едно се подссичат и имам бели неща на едни сгъвки,дето ми се получиха. Все едно  не мога да се измия и като ме болят не мога да ги махна.

# 700
явно това с твърдият корем при две бебета е всеобщо явление. Няколко пъти се е случвало мои приятелки да ме пипата по корема и съответно да ме питата дали в момента имам контракция и аз все обяснявам, че той по принцип си е твърд.

Мен в самото начало ме сърбяха гърдите, ама беше ужасно, направо ги бях разранила. Започнах да се мажа с мас по три пъти на ден и за няколко седмици отшумя.

# 701

isitme Благодаря ти  Hug

Ниана вземи си крем Лансинох, който е за разранени зърна при кърмене. Можеш да започнеш да си мажеш зърната и ореолите с него преди раждането и след това след всяко кърмене. При кърмене не е необходимо да си миеш предварително зърната заради крема.

# 702
Благодаря ви много момичета  Hug
Още днес ще отида да си взема кремче и ще започна да се мажа !

# 703
Лансинох наистина е добро мазило за разранени зърна, но също на мен ми помогна и кокосовото масло. Друг съвет е да се намазват с кърма, също изпробвано  Peace
Аз много се чудех защо всички ми говореха за раждането, безсънието после и т.н., а никой не ме предупреди за разранените кървящи зърна и болката при всяко кърмене в началото. Някои мами дори се отказват да кърмят заради това, така че е добра идея и протектори да се ползват - аз ползвах, когато ме болеше най-много, но и през ум не ми е минавало да се откажа да кърмя. Та добре е да се запасите с Лансинох(или друг крем с ланолин) и да мажете още от самото начало Hug

# 704
  • При вещиците
Бела, безсънието е май част от края а бремнността. И аз спя на пресекулки.
Магнезийй пия само 1 на ден и не ми е казано да го спирам, но имаме още месец до секцио.

Общи условия

Активация на акаунт