Любители на Котки Тема 97

• 62 843
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте всички,влизам с молба да ми погнете да намеря клиника във Варна или Бургас,където да кастрирам моята Пухинка и ако може да е на прилична цена  Praynig

Дани, моята котка я кастрираха в Анимо във Варна, зад операта е, на ул. Котел 11. Не помня името на лекаря, но помня, че беше с дълга коса и изключително внимателен. Не помня колко платих, но ми се видя евтино, а и после се съгласи среещу още малко доплащане да идва до вкъщи да й бие инжекции и да я наглежда как е. Май два-три пъти идва, за да не я нося насам-натам, да се стресира, че и оперирана милата ми). Препоръчвам с две ръце. Да е жив и здрав човека, всичко беше наред с операцията. Все пак с женските си е по-сложна операция и умрях от страх докато чакам да я взема. А ето я и нея:
Скрит текст:

# 151
Скрит текст:
Здравейте всички,влизам с молба да ми погнете да намеря клиника във Варна или Бургас,където да кастрирам моята Пухинка и ако може да е на прилична цена  Praynig

Дани, моята котка я кастрираха в Анимо във Варна, зад операта е, на ул. Котел 11. Не помня името на лекаря, но помня, че беше с дълга коса и изключително внимателен. Не помня колко платих, но ми се видя евтино, а и после се съгласи среещу още малко доплащане да идва до вкъщи да й бие инжекции и да я наглежда как е. Май два-три пъти идва, за да не я нося насам-натам, да се стресира, че и оперирана милата ми). Препоръчвам с две ръце. Да е жив и здрав човека, всичко беше наред с операцията. Все пак с женските си е по-сложна операция и умрях от страх докато чакам да я взема. А ето я и нея:
Скрит текст:
Ох какъв бонбон!

# 152
  • На плажа

Дани, моята котка я кастрираха в Анимо във Варна, зад операта е, на ул. Котел 11. Не помня името на лекаря, но помня, че беше с дълга коса и изключително внимателен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Не помня колко платих, но ми се видя евтино, а и после се съгласи среещу още малко доплащане да идва до вкъщи да й бие инжекции и да я наглежда как е. Май два-три пъти идва, за да не я нося насам-натам, да се стресира, че и оперирана милата ми). Препоръчвам с две ръце. Да е жив и здрав човека, всичко беше наред с операцията. Все пак с женските си е по-сложна операция и умрях от страх докато чакам да я взема. А ето я и нея:
Скрит текст:
[/spoiler]
Благодаря,ще се обадя да попитам и за цената  Peace

Имам две малки котенца на три месеца и се опитвам да ги подаря на някого...пуснах обява в Продавалник,но никой не проявява интерес.Вие имате ли опит с подобен вид обяви и дали са ефективни ?

# 153
Препоръчвам д-р Николай Митев, Ветеринарна клиника Vet Life, кс."Зорница" зад блок 43, 0898675421.

Той:
Скрит текст:
Тя:
Скрит текст:

# 154
Ms Smarty Pants, благодаря Simple Smile То си ми е съкровището  Heart Eyes
Барелина, мноого са сладки, да ги цункаш по мустака от мен  Hug

# 155
Здравейте!Да се похваля,маца вече е по-добре.Ушето не я боли и все по-малко секрет има.Понеделник е на контролен преглед и вероятно ще спираме капките.

Да покажа моите зверчета и аз:
Това е големият ми прекрасник  Heart Eyes

Тук е хванат на местопрестъплението-сам си пуска водата.Много обича да се къпе Mr. Green

А това е малката мръсноушка като бебе
http://prikachi.com/images.php?images/896/8299896I.jpg
и като голяма
http://prikachi.com/images.php?images/900/8299900y.jpg

П.П. как мога да кача директно снимка а не линк?

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 10:53 от sibil1987

# 156
Преди да пейстнеш линка натискаш на реда с квадратчетата - отгоре върху полето където пишеш отговора си, веднага над червения надпис със стрелката Ново! втората иконка в квадратче е вмъкни картинка, та като цъкнеш на нея пействаш където мига и си готова Simple Smile

# 157
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Той и Тя - прекрасни!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes
На Той да му изпапакам езичето!  #Silly  Crazy

Къпанчо и Мръсноушка - прелестни!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Мръсноушка кви фарове вадииии... Crazy Crazy Crazy не е истина просто!  Laughing

# 158
Преди да пейстнеш линка натискаш на реда с квадратчетата - отгоре върху полето където пишеш отговора си, веднага над червения надпис със стрелката Ново! втората иконка в квадратче е вмъкни картинка, та като цъкнеш на нея пействаш където мига и си готова Simple Smile
Ами и аз така пробвах първо,но нищо не излезе.Коментара ми се появява без картинка,линк,надпис или каквото и да е.Та затова сложих линк.Да не би да е от сайта-Прикачи?Вие къде качвате снимки?
Сори за off-а,ама като незнам... Blush

# 159
Като си отвориш и гледаш снимката в Прикачито, с десен бутон на мишката и избираш "копирай адреса на снимката". После този адрес го слагаш между двата тага със средните скоби, които излизат при натискане на иконката с картината. Peace
Ето ти ги твоите красотички. Heart Eyes

# 160
Я да видим

Ей,получи сеееее.Благодаря за обясненията  bouquet

# 161

Ши я изпапкам! Уникална е!  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Hug Hug Hug

# 162
  • София
Умирам си за такива Бууузиии!

# 163
Какви красоти, какви прекрасни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз ходих средата на седмицата в Лидл, но се сдобих само с гребенче и четка. Тях поне ги харесват, че към старата четка имаше  голямо недоволство ooooh! Поне я подарих на съседския мопс.
Днес цял ден се мотаят да търсят хладното да дремят. Като мен Simple Smile

Много тренирах днес, много, време е да си почина.

А аз се чудя защо са ми космати дрехите.

# 164

Каква порода е този прекрасник? Като британец е, само че черен.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт