Любители на Котки Тема 97

• 61 022
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Защо ме търсиш, той станал Цар Лъв направо  Hug

# 301
  • София
То всичко му е станало длъжко на него  Laughing Голям красавец!

# 302
  • София
Защо ме търсиш, такъв ли е на цвят, като прясно изпечено кроасанче, и в действителност, или снимките го правят такъв? Голям красавец е!

# 303
Хехе, благодаря, че харесвате пиратчето.
Не, малко по-блед е на цвят сякаш. Но наистина е дългуч. Grinning 

# 304
Защо ме търсиш, смес от билки е, така че би трябвало да е ок да го пие.  Rolling Eyes
Да се похваля - пием вода и ядем стабилно. Беше неспокоен цяла нощ, но сега видях, че
има голямо петно пиш. Не знам дали е било няколко пъти на едно място, или от веднъж, но
се надявам да си ходи нормално вече. Praynig
Вода съм сложила изворна и преварена чешмяна. Той си избира коя да пие.
Сега трябва да го оставя сам за 6 часа. Надявам се да нямаме проблеми.  Rolling Eyes

# 305
Благодаря на всички за хубавите думи. На този етап не сме готови за две котета. Пък и тя почти никога не е сама, децата с нея са 3 в къщи, нищо, че са вече големи. Пораснаха с Мойра и имат опит в лудуването. По- късно ще кача снимка на Тина, за да видите сивата мишка  Hug

# 306
  • София
да, Beba, покажи ни я тази сива мишчица. Много харесвам сивите писета!
Hunny_Bunny, може би пък проблема след поставянето на катетера да е бил заради раздразването на пикочния канал от него, и да е имало малко възпаление, което сега да е минало. Дано продължи с оздравяването хубавия бузанчо! От все сърце му го пожелавам, както и на всички болнички писанчета. Много е добре, че се е изпишкал самичък. Нацелувай го по пухените бузки от мен!

# 307
да, Beba, покажи ни я тази сива мишчица. Много харесвам сивите писета!

http://www.img-share.eu/f/images/101/11138086_887236681325224_87 … 2413_nhHiMMOb.jpg Тина  Grinning

# 308
  • София
Ама то клепоухче бееее! Оооо, самото очарование! Да ви е живичка и здравичка, много да ви радва и вие нея много да радвате! (Само да ми падне, какво бих й причинила на тази кръгличка муцунка)!

# 309
Тинчето  Wink

# 310
Ама то клепоухче бееее! Оооо, самото очарование! Да ви е живичка и здравичка, много да ви радва и вие нея много да радвате! (Само да ми падне, какво бих й причинила на тази кръгличка муцунка)!
Такова е, да и хич не дава да го мачкат  Party

# 311
  • София
Обаче вие, предполагам, изобщо не се впечатлявате от това, че не дава  Laughing Тя и нашата не дава, обаче аз си взимам редовно моето си (разбирай по 10 секунди мачкане, през около... 10 секунди  Crazy).
Мноооого е сладка малката бонбонка, ще й изям клепналите ушаци, огромните очета и сладката муцунка!!!  Hug

# 312
Ох, а моето Оли много дава, та чак сам си иска любов хаха  Grinning
Сега е малко тъжен, защото е болничък, но се надявам да мине бързо.
Я кажете нещо, с което миете мебели? Нали пикае наред сега и трябва да мия след него.
А после ще се отучваме някак...  newsm78 Grinning

# 313
Противи се на "мачкането", но никой не я пита  Hug Относно пишкането и аз искам да знам какво да правя. Още първата вечер се изпишка на новия матрак, въпреки, че се "запозна" с тоалетната си и дори я ползва. Отдадох го на стреса и на това, че е мъничка. Но вече се потрети. Казах на децата да я заведат на местопрестъплението и да я тупнат по дупето, но май няма ефект. Та ще се запира мястото, но ако продължи, не знам... Naughty

# 314
Противи се на "мачкането", но никой не я пита  Hug Относно пишкането и аз искам да знам какво да правя. Още първата вечер се изпишка на новия матрак, въпреки, че се "запозна" с тоалетната си и дори я ползва. Отдадох го на стреса и на това, че е мъничка. Но вече се потрети. Казах на децата да я заведат на местопрестъплението и да я тупнат по дупето, но май няма ефект. Та ще се запира мястото, но ако продължи, не знам... Naughty

Оцет. Ще ви мирише и на вас, но сега разпознава по миризмата, че там е пишането.
Трябва нещо да я отблъсне. Да си знае, там не може.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт