На море в Турция - тема 39

• 133 788
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Голямо благодаря за включилите се с отговори.
Разказа за рафтинга ми беше изключително интересен и тогава стигнах до смъртните случаи, които не ми звучат никак добре. Спускала съм Струма 2 пъти и определено преживяването е страхотно. От разказа ти разбирам, че там най-вероятно е и доста по-хубаво, екстремно и опасно, поради което и ще се замисля, преди да се запишем.   Rolling Eyes
Дамата по-горе ме отказа от Джип-сафарито  Grinning
Делфините и гмуркането са ми мечта и се каня за тях, макар че делфините разбрах, че са доста скъпа, пък въпросното плуване е не повече от 10 минути.
До тук никой не спомена дали гмуркането си заслужава, но ми се иска да се пробва.
Накрая ще разказвам.  Hug

# 181
Ние пък за Анталия хващаме негореща седмица  Confused 28 градуса го дават от 5,09 до 13,09  Confused Дано се усеща повече като топличко  Praynig

# 182
Здравейте!за първи път ще почиваме в Турция или по точно в Бодрум ,чета тук за информация и мнения някой има ли отзиви за хотел Baia Бодрум ,дали е добър ,ние сме с 2деца

# 183
  • Велико Търново
Ние пък за Анталия хващаме негореща седмица  Confused 28 градуса го дават от 5,09 до 13,09  Confused Дано се усеща повече като топличко  Praynig

И ние тогава сме в Анталия, къде гледаш времето?

# 184

И ние тогава сме в Анталия, къде гледаш времето?

http://www.accuweather.com/en/bg/bulgaria-weather

# 185
  • Бургас
28 градуса е перфектна температура, а и съм сигурна, че ще се усеща доста по-горещо.

Ние пък сме от 02.10 до 10.10 в Мармарис и се чудя дали ще хванем хубаво време. Миналата година бяхме от 25.09-03.10 и времето беше хубаво през деня и хладно през нощта, а водата в морето вече започваше да охладнява.
Някой почивал ли е в Мармарис първата седмица от октомври да сподели как е времето?

# 186
  • Велико Търново
Nefertarri благодаря, дано да е топличко наистина, ние сме от 8 до 15 септември.

# 187
# 188
  • Велико Търново

Ефталия Вилидж.

# 189
Къде мога да прочета отзиви от български туристи за хотел Ефталия Марин?!

# 190
http://www.tophotels.ru/main/viewrate/?id=1254612

това са пресни мнения на руски туристи от преди 3-4 дни

# 191
Дами,
каква валута ми трябва за Мармарис - за екскурзии, ресторанти, магазини и тн - задължително ли е да са лири, или става и евро?

# 192
Здравейте, малко извън темата за лятна Турция, да попитам къде мога да намеря информация кои са хотелите в Анталия, които работят целогодишно и съответно оферти за периода Декември - Януари. Също така има ли варианти да се купи почивка без да е задължително плащането на новогодишна вечеря и съответно по-голям брой дни от стандартните пакети. Миналата година при нашите туроператори плащането и беше задължително, но в хотела, в който бяхме, повече от половината гости /не бяха българи/ изобщо не участваха в суетата наречена Гала вечеря и т.н.

Благодаря!

# 193
  • Сoфия
И в Турана е безплатно.
В Тюрана мисля, че някои от атракциите в лунапарка са платени(гондола, виенско колело  newsm78) . Поне така четох в брошурата на хотела, но не сме го посещавали, защото сме без деца.

Nefertarri хич не се притеснявай за температурата. Ние бяхме втората седмица на юни и беше 28-29 градуса. Жега, водата беше топла и в басейните и в морето. Според мен сега ще е много по-топло.

desinkata_85 Екскурзиите май повече ги дават в евро, но мисля, че и лири става. А за магазините цената я обръщат еднакво и в лири и в евро. Аз лично предпочитам лира.   bouquet

# 194
 За Тюран Принс-виенското колело, гондолата,  въжените люлки, влакчето- всичко беше безплатно миналата година. Единствено имаше бънжди на плажа, което май беше платено, но за 9-те дни прекарани там не видях някой да прояви интерес да скача на него. Може би, поради работното време на луна парка /от 16 до 18 часа/ и температурата на открито по това време на деня /края на август, началото на септември измерена в близост до лунапарка- на сладкия бар/ от около 40 градуса +- 3 нямаше много желаещи. Ние се насладихме подобаващо с децата на гондолата.

Общи условия

Активация на акаунт