На море в Турция - тема 39

• 133 730
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дудинка
Абсолютно са ви излишни акваобувките. По-скоро ще ви трябват повече чифтове бански, тъй като тази година в Султан има доста повече пързалки от миналата година (за всеки случай, ако скъсате някой-друг чифт). Simple Smile
Ние вече замисляме догодина да направим едно "миниморе" около 6 май отново в любимата Палома именно заради новия аквапарк.
  bouquet

# 61
  • София
Момичета, някой бил ли е това лято в GREEN NATURE RESORT & SPA - Мармарис. Прочетох хубави отзиви за миналата година и реших да правя резервация за 19.09, но после реших да проверя за отзиви от тази година и нещо не бяха много хубави. Ще съм ви безкрайно благодарна, ако споделите. Бих приела и предложения за други хотели. Искаме да пътуваме със самолет и сме ограничени в периода 19.09 - 26.09.

# 62
Здравейте, ще пътуваме на 11.09. до Мармарис, ще отседнем в Grand Pasa. Тъй като за първи път ще сме в този курорт, имам запитване относно долмушите. Възможно ли е от спирката пред Pasa Beach да се вземе долмуш до Ичмилер?

# 63
Има и на рецепцията ще ти кажат какъв цвят "маршрутка" да вземете. Спират точно пред хотела. Цена около 3-4 турски лири , разстоянието около 4-5 км.

# 64
  • Бургас
Здравейте, ще пътуваме на 11.09. до Мармарис, ще отседнем в Grand Pasa. Тъй като за първи път ще сме в този курорт, имам запитване относно долмушите. Възможно ли е от спирката пред Pasa Beach да се вземе долмуш до Ичмилер?
Да, долмушката е оранжева и вървят буквално през 2-3 минути. Може да я спрете навсякъде, като махнете с ръка на шофьора. Билета е 2,5 лири.

# 65
Здравейте, има ли някой в момента в Батихан - Кушадасъ?За 5-та година почиаме в Кушадасъ, но сменяме хотелите.Интересува ме старата сграда много ли е зле, стая с изглед море как изглежда ? Пътуваме с Дорис и съм мн.притеснена, пишат много лоши неща за тях във форумите, но вече сме платили, а до почивката ни има 10 дни.Лека вечер на всички.На тези , които сега са на море - много слънце, емоции и настроение !

# 66
Долмушите /с оранжева лента/ минават през целия Мармарис, има си спирки с навеси, би могло и да се спрат с ръка, но за предпочитане е от спирките.

# 67
Да попитам за съвет,двоумя се между 4 хотела,Ефесус принцес в Кушадасъ,Исис в Бодрум,Гранд ясизи марес в Мармарис и Маджестик Туана парк Фетие.Бих искала да чуя мнения и предпочитания.Касае се за края на септември.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 68
Благодаря на всички, които ми отговориха. Бяхте изчерпателни Hug

# 69
  • Бургас
Да попитам за съвет,двоумя се между 4 хотела,Ефесус принцес в Кушадасъ,Исис в Бодрум,Гранд ясизи марес в Мармарис и Маджестик Туана парк Фетие.Бих искала да чуя мнения и предпочитания.Касае се за края на септември.Благодаря ви предварително Simple Smile
Щом е края на септември по-добре заложи на Мармарис или Фетие. Марес е хубав хотел. Скоро се коментира и Маджести Туана парк /може и да е било в края на предната тема/. Върни се да прочетеш.
В Исис бях 2013. Може да прочетеш мнението ми от 1-ва страница. Много красив хотел, но има нужда от реновация и нов мениджмънт. И храната не отговаряше на 5*.

# 70
Здравейте, има ли някой в момента в Батихан - Кушадасъ?За 5-та година почиаме в Кушадасъ, но сменяме хотелите.Интересува ме старата сграда много ли е зле, стая с изглед море как изглежда ? Пътуваме с Дорис и съм мн.притеснена, пишат много лоши неща за тях във форумите, но вече сме платили, а до почивката ни има 10 дни.Лека вечер на всички.На тези , които сега са на море - много слънце, емоции и настроение !
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=674541.msg … 97528#msg22897528
Това е от 2012  - бяхме за първи път и избрахме старата сграда заради гледката море. В новата морето се пада много странично и не се вижда толкова добре. Стаята ни бе реновирана - ако не се лъжа и всичко си беше ок. На сайта на хотела старите стаи са в края на галерията им от стаи с червени тапети. Не съжалявахме, че сме избрали старата сграда  - всичко беше супер и най-вече гледка. Съвет - изберете ако е възможно по-висок етаж.Агенцията "Дорис" ще ви закара и върне - това е най-важното.Най-неприятното от всичко е пътуването, но няма как да се избегне. Приятна почивка!

# 71
Здравейте, някой има ли идея дали в Мармарис се предлага екскурзия до Троя?

# 72
  • Бургас
Не съм чувала, но доколкото знам е много далече от Мармарис, за да се предлага

# 73
Не съм чувала, но доколкото знам е много далече от Мармарис, за да се предлага

Благодаря, тъкмо и аз гледам на картата, че е доста далеч.

# 74
Доколкото си спомням, защото съм била там преди мноого години, Троя е по-близо до Чанаккале, т.е. след него на път за Кушадасъ, но не много близко. Не знам как е сега, но тогава почти нищо не ме впечатли. Но, може през годините да са правили повече разкопки, да са открили повече неща... Все пак няма да бъде като Ефес, това си заслужава определено.

Общи условия

Активация на акаунт