На море в Турция - тема 39

• 134 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Добре де, Ефталийската група има ли как да се видим там  Blush

Ние сме семейно с две 12-годишни деца /едното не е наше  Crazy/

# 211
  • Велико Търново
Добре де, Ефталийската група има ли как да се видим там  Blush

Ние сме семейно с две 12-годишни деца /едното не е наше  Crazy/

Според мен ще се видим на Аквапарка със сигурност, мисля че там ще бъдем през повечето време.

# 212
На аквапарка със сигурност ще се засечем. Ние пък сме две семейства с по едно дете. Нашият син е на 11, а на нашите познати - на 13.
Със собствен транспорт сме. Някой друг освен нас и zhorchy  ще пътува ли с кола в тая посока? Да знаем на кой можем да разчитаме по пътя?

# 213
Ние пътуваме на 04.09. през деня и ще спим в Ескишехир-снимките на града много ме впечатлиха. Рано сутринта на 5-ти тръгваме към Алания. Надявам се да не се загубим по пътя, защото сме 5 коли  Rolling Eyes Най-големия ни проблем е минаването на Истанбул. Знам, че през нощта е най-добре, но след като решихме да делим пътя, ще гледаме на границата да сме към 6ч. сутринта и ще се пробваме до 12ч.-13ч. да сме го минали-реалистично ли е.

# 214
  • София
Добре де, Ефталийската група има ли как да се видим там  Blush

Ние сме семейно с две 12-годишни деца /едното не е наше  Crazy/

Според мен ще се видим на Аквапарка със сигурност, мисля че там ще бъдем през повечето време.

Аквапарка е голям и едва ли ще се намерите без предварителна уговорка. Simple Smile

# 215
  • Пловдив
http://tophotels.ru/main/goodhotels/83

Мисля, че този сайт може да е полезен на някои от вас.Има много "пресни" мнения.

# 216
Ние пътуваме на 04.09. през деня и ще спим в Ескишехир-снимките на града много ме впечатлиха. Рано сутринта на 5-ти тръгваме към Алания. Надявам се да не се загубим по пътя, защото сме 5 коли  Rolling Eyes Най-големия ни проблем е минаването на Истанбул. Знам, че през нощта е най-добре, но след като решихме да делим пътя, ще гледаме на границата да сме към 6ч. сутринта и ще се пробваме до 12ч.-13ч. да сме го минали-реалистично ли е.
На мен ми се върти засега следния план в главата. Чакаме нашите хора да дойдат от Русе и от Казанлък мислим да тръгнем между 14.00 и 15.00. В Истанбул може би ще сме преди 20.00 ч. Няма да спираме никъде за нощувка и планувам около 6.00 да сме в Алания. Дано да не ми излезнат само криви сметките, тъй като ми се ще да изпреварим групите, които ще дойдат с автобуси от България.

# 217

На мен ми се върти засега следния план в главата. Чакаме нашите хора да дойдат от Русе и от Казанлък мислим да тръгнем между 14.00 и 15.00. В Истанбул може би ще сме преди 20.00 ч. Няма да спираме никъде за нощувка и планувам около 6.00 да сме в Алания. Дано да не ми излезнат само криви сметките, тъй като ми се ще да изпреварим групите, които ще дойдат с автобуси от България.

Не Ви съветвам да минавате моста на Истанбул около 20 часа. Ние точно по това време попаднахме на 17 км. задръстване и го минахме за около 2 часа.Най-добре е около полунощ

# 218
cska_kazanlak - поддържам изцяло горното мнение -Истанбул в 20 часа съм чувала, че е кошмар, освен това е и патък вечер!!!!

# 219
Благодаря за съветите, ама към полунощ ми е малко късно да го минаваме - все пак гоним някакъв предварителен "график". Може би ще се наложи да изтеглим малко часа на тръгване и ще се молим да не е чак толкова голямо задръстването, когато ние сме там...

# 220
Надявам се да не се загубим по пътя, защото сме 5 коли
Вземете си Уоки-токита. Много са полезни при пътуване на свои хора в колона.

# 221
Надявам се да не се загубим по пътя, защото сме 5 коли
Вземете си Уоки-токита. Много са полезни при пътуване на свои хора в колона.

Имаме!!!! Винаги ги носим. Не само при пътуване върши работа, а и в хотелите, особено при големи територии. Така контролирам донякъде тинейджъра. А и този роуминг ми е скъпичък! Simple Smile

# 222
Добре де, Ефталийската група има ли как да се видим там  Blush

Ние сме семейно с две 12-годишни деца /едното не е наше  Crazy/

Аквапарка е голям и едва ли ще се намерите без предварителна уговорка. Simple Smile

Дори и да се намерим, няма да се разпознаем  Mr. Green

# 223
  • Велико Търново
Ами то най-лесно е да си уговорим среща Simple Smile. Както се вижда ние сме с две малки хлапета, момиченца.

# 224

Не Ви съветвам да минавате моста на Истанбул около 20 часа. Ние точно по това време попаднахме на 17 км. задръстване и го минахме за около 2 часа.Най-добре е около полунощ
Твърдо подкрепям Теди Зонова.Всеки петък  минавам през Истанбул с почиващи към Анталия и гарантирам че между 19 и 22ч. е някакъв ад по магистралата. Скоро минавахме 10 км. за около 2 часа .Става въпрос за някъде около 20.30ч. при навлизане в мегаполиса. Ако е възможно влезте в Истанбул след 22 ч. още по-добре ако е към полунощ. Thinking  

Общи условия

Активация на акаунт