Тема Незабравима (Unutulmaz) 254 ,"Kara Ekmek"

• 51 739
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
# 78

Голяма сладурана е Йозка!
Преди не ми харесваше с чак толкова руса коса, но сега като е загоряла от слънцето много й отива.
Видях и снимката на Серхо,която е " поразбунила"духовете - аз също се смях от сърце!Просто, на мен, Серхо на тази снимка ми изглежда смешно, не само заради "розовите гащи".
Отдавна няма цветове "табу" в мъжката мода, и по плажовете по света е пълно с "розови" мъже,
а и не само по плажовете. Много бяха коментирани и цветовете на екипите на "NIKE" на тенисистите на тазгодишния Аустрелиан оупън - например Надал беше в ярко розово-цикламено.
Всеки може да се облича,както си мисли,че му отива,и както му харесва.
Това,обаче, не пречи ние да си имаме мнение и да коментираме - нали затова сме тук, коментираме нашите герои, техните филми, техните изяви, и техния живот- доколкото имаме инфо.
Аз никога не съм била от върлите фенки на Серхо, и съм си го критикувала неведнаж, още по времето на Незабравима. Когато ми е изглеждал смешен, съм се смяла .....
Ако нещо не ми харесва в Йозка, също  го споделям.
Не тълкувам това,че нещо не ми харесва като  "плюене".
И не мисля,че трябва всички в хор да се превъзнасяме по някой, само защото сме в една тема.
Серхо има в темата страхотни почитателки, и техните коментари винаги са ме радвали,защото са искрени, и показват,че те наистина много го харесват.
Чуза,
предполагам,че това,което си написала е било моментен афект,
и  мисля,че не трябва толкова "да се впрягаш", още по-малко да напускаш темата,и да не пишеш.
Който веднаж е писал тук, не може само да чете, без да се изкушава да напише нещо/ поне с мен е така/  - не се лишавай от това удоволствие!
Не вярвам тук някой да пише с лошо чувство. Grinning Grinning Grinning
Но решението,в крайна сметка, е твое.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 15:21 от nezabravimka

# 79
  • Стара Загора
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=202087

Я, бързо си признавайте коя/кой от нас е започнал и да рисува, а си трае!

# 80
chuza ,

в никакъв случай не спирай да пишеш темата!
Не се сърди на коментарите за батко!!!
Аз също си позволявам от време на време да го критикувам , въпреки ,че храня само добри чувства към него Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenи много бих се радвала , ако се появи в нов филмов проект. Hug Hug Hug Hug Hug

# 81
  • Русе

Не съм аз! Признавам без глад, бой и скубане! hahaha Художникът/-чката е добър/-а! newsm10

# 82
  • София
И мен ме изключете от кръга на заподозрените. Но наистина приликата е голяма и картината - много сполучлива.

# 83

Не съм аз! Признавам без глад, бой и скубане! hahaha Художникът/-чката е добър/-а! newsm10

Не само е започнал/а/,
но се е и научил/а/  да рисува,
и е нарисувал/а/  батко - млад, красив, какъвто е в неговите / нейните/ очи.
Надявам се, все пак, да е художничка!

# 84
# 85
  • София
http://fav10.net/nihat-altinkaya-kara-ekmek-dizisinde/

Нихат се присъединява към екипа на Черен хляб  Peace

# 86
  • София
Е, добре, а сега как да не скръцнеш със зъби и да не креснеш ядовито - А батко къде го и няма ли и той да се присъедини тук или някъде другаде? Ама айде да не се ядосвам, ами да хващам четката и да почвам портрета на Йози в цял ръст и по  половин бански.

# 87
  • Malaga

Скрит текст:
Превод от руски:
"Kara Ekmek" е един от най-добрите сериали на АТV.Зрителите,следящи сериала,знаят всичко за любовната история.Днес ще ви разкажем какви сюрпризи ни очакват в новия сезон с героите на сериала.
Р.-Аз съм Нихан Гюнай,първи сезон на "Kara Ekmek" завърши с голям успех.Сега,в началото на септември започват снимките на втори сезон.С нас са Йозлем Йълмаз и Елифджан-две от главните участници в интригата.И така,как започва новия сезон?!Първо ще попитам Йозлем Йълмаз:"Първи сезон завърши отлично.Започвате втори сезон.Вълнувате ли се?!"
Й.Й.-Да,и се надяваме,че и новия сезон ще има успех.Чувстваме се отлично заедно и затова и дойдохме заедно,вълнуваме се и сме готови да избягаме!
Р.-Не,това няма да го допуснем!Асие изгуби детето си.Ще го намери ли?!
Й.Й.-Към средата на сезона с Божията помощ.При какви обстоятелства и от кого ще научи още не се знае,но аз,като актриса от "Kara Ekmek" казвам ,че ще се намери при Фатма.Как точно, остава интрига.
Р.-В новия трейлър видяхме Асие в булчинска рокля.Кой е новия жених?!
Й.Й.-Всъщност...
Р.-Брак по любов?!
Й.Й.-Ще кажа,че това не е брак по любов,Асие,заради детето си ще понесе и това.Казах достатъчно.
Р.-Ще попитам твоята сестра в сериала:-Какво очаква Мине?Ще успее ли  да открие щастието,което търси?
Е.-Дано,моля се най- накрая да го намери.За сега не зная.В последния епизод Мине беше много нещастна.И на мен ми е интересно какво я очаква в този сезон,но за щастието трябва да се бори.
Р.-Бихте ли споделили нещо за Мине?Какво очаква тя,какво иска?
Е.-Мога да кажа,че Мине ще бъде различна,много променена.
Р.-Тя има цел в живота.Ще може ли да я постигне?
Е.-Не знам дали ще я постигне,но това ще я промени и тя ще се бори.
Р.-Добре.Ще ви попитам нещо,което сигурна съм, интересува и зрителите.Прекарвате много време заедно на снимачната площадка....
Й.Й.-Тя ми е като сестра..
Р.-Сестри сте и в сериала...
Й.Й.-Ние сме като сестри и такива ще си останем.моля ви не ни разделяйте!
Е.-Да!Не искаме да ни разделят иначе няма да играем,наистина.Няма да можем.
Й.Й.-Заедно сме,но в новия сезон Асие и Мине ще започнат да враждуват,различните характери...
Р.-Много ви благодарим.
Й.Й.-И ние ви благодарим!Довиждане на всички!
Р.-Съобщихме ви новините за "Kara Ekmek".До нови срещи!

# 88
# 89
  • София
Портрет

Стискам здраво четката космата
Бъркам с нея в кофата с боята
Почвам днеска аз портрет на Йози
- най-добър от всичките Ван Гози

Ама Йози направо разцъфтя след развода - все по-хубава става. То хората са казали, че любов не е равно на брак и обратното, даже са доста различни неща, ама нали всеки иска да опита и сам да се убеди...

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 12:23 от bganio

Общи условия

Активация на акаунт