Грижи за косата – Тема 97

• 92 874
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Е как да се справя с тази наелектризирана коса #Cussing outи фиксатор слагам пак хвърчи

# 601
Е как да се справя с тази наелектризирана коса #Cussing outи фиксатор слагам пак хвърчи
И моята е така от както стана много студено и облякох шушляково яке,май няма спасение..... Sad

# 602
  • SF
И моята фръкна преди 2 дни.

# 603
Здравейте, от скоро ви чета, моята коса е вече доста изтощена, не я боядисвам но от пресата за коса вече много цъфти, другият проблем който имам е пърхот,използвам selsun но много ми се омазнява косата, трябва да я мия всеки ден, дайте ми моля някакви предложения за пърхот с които косата ми да стои жива и да не се омазнява, благодаря

# 604
Може ли за мнения ако някой е ползвал четката Tangle Teezer?

чудесна е! ползвам я вече 2 годнини-наистина препоръчвам- лесна за ползване, компактна и преди всичко-много лесно разресва косата Mr. Green

# 605
Може ли за мнения ако някой е ползвал четката Tangle Teezer?

чудесна е! ползвам я вече 2 годнини-наистина препоръчвам- лесна за ползване, компактна и преди всичко-много лесно разресва косата Mr. Green
какъв тип коса обаче?

# 606
суха и къдрава

# 607
На суха или на мокра коса се сресваш? Понеже и аз съм със суха, чуплива и много гъста, но аз се серсвам ежедневно, не само при миене на косата.

# 608
Мнение за шампоана tresemme, много се чудя дали да го поръчам. Пише уж че е професионален струва 8,50 страх ме е да не се набутам. Ако някой го е ползвал нека сподели Simple Smile

# 609
Аз съм го ползвала, харесваше ми. Не ще да е съвсем професионален, тъй като в чужбина се продава по супермаркетите за по $3 900мл май беше разфасовката;)

# 610
  • Велико Търново
Професионален шампоан за почти литър и цена 8.50 няма Stop
За справка - Лореал Професионал, Керастаз, Кюн, Матрикс и прочие.....те са професионални марки.
http://www.za-kosa.com/statii/kozmetika-za-kosa/razlikata-mezhdu … produkti-za-kosa/

# 611
Ясно, явно в описанието на продукта са послъгали. Благодаря

# 612
Наричат се професионални заради употребата им, цената е следствие, не тя ги прави такива  Wink

# 613
# 614
http://apteka.framar.bg/30039739/%D0%BB%D1%8C%D0%BE-%D0%BF%D0%B5 … 200-%D0%BC%D0%BB-

Някакви мнения за този балсам? Днес го купих, косата ми е супер суха в краищата, а лесно се омазнява в корените. Сега от студа е доста наелектризирана, лесно се оплита. Никога не съм се интересувала от шампоани, балсами, маски - влизам в магазина, взимам каквото ми се изпречи за суха коса и това е. Ползвам различни шампоани, напоследък на Здраве за пърхот, и слагам кристали на Виктория за сухите краища, по предложение на фризьорката. Друг проблем е, че имам себорея, която се появява обикновено при промяната на времето и в момента е на лице. От скоро попаднах на темата и виждам, че коментирате доста продукти, за които изобщо не съм чувала, ако може да помогнете с някой подходящ, ще съм благодарна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт