Италия 149

• 64 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Записвам се в темата. още не съм се преместила за постоянно в Италия, но пидвам за по някой месец.

# 601
  • MI
Записвам се в темата. още не съм се преместила за постоянно в Италия, но пидвам за по някой месец.

Добре дошла, Зорибори  bouquet Къде в Италия ? Заради мъж?  Simple Smile Май все аз съм най-любопитната  Embarassed

# 602
Спомням си, че и мен ме пита същото  Heart Eyes  bouquet

# 603
  • MI
Суха мащерка  Hug Ами тук изключих работата като вариант защото каза че пътува често, т.е. малко вероятно. Остават или мъж или роднини тук  Laughing Като всеки близнак съм леееко любопитна  Embarassed

Кажете вие как сте? Мен още ме държи този грип, много упорит се оказа . Но съм много по-добре вече. Настроението ми хич го няма нещо, иначе всичко ОК. Оказа се че сме избрали за подписването точно седмицата със салоне дел мобиле и беше истинско приключение да намерим място за спане на семействата ни, но Airbnb прави чудеса

# 604

Добре дошла, Зорибори  bouquet Къде в Италия ? Заради мъж?  Simple Smile Май все аз съм най-любопитната  Embarassed
Между Милано и Бергамо на река Адда.
Заради мъж и две бебета близнаци. Таткото е там, а ние ту тук, ту там. Каката е в 10 клас и я чакам да завърши.
И аз съм задия близнаци. Лафа ще върви май.

# 605
  • MI
Я, още един близнак  Heart Eyes И аз съм в/до Милано, но от другата страна, в посока Павиа. Харесва ли ти тук?

# 606
Я, още един близнак  Heart Eyes И аз съм в/до Милано, но от другата страна, в посока Павиа. Харесва ли ти тук?
Харесва ми, но аз съм деен човек и не мога да си представя да стоя без работа. В момента ситуацията ми се вижда сложна в това отношение.

# 607
  • MI
Да, трудно е много сега с работата. Аз вярно че доста време не търсих активно, работя си от дистанция с БГ, но започнах пак и само на едно интервю досега ме викнаха. А уж добро CV, ама нема полза. На интервюто ми казаха и че "на моите години" не мога да се кандидатирам за такава позиция (която всъщност беше синиър, не за без опит и съм на 35  Crazy ) и сега чакам да видя какво ще измислят. Всичко друго очаквах освен да ми кажат че съм стара, честно....

# 608
Колкото повече го мисля, толкова по невъзможно ми се вижда. Ще намерм някакъв вариант с таткото.

# 609
  • MI
Зори, аз не искам да те отчайвам, все пак си до Милано и никак не е невъзможно. Зависи и каква ти е професията, ако си инженер например ще ти е много по-лесно, отколкото ако си икономист като мене. Нека ти кажат останалите момичета, които са тук от повече време, аз просто споделих моя опит...  bouquet

# 610
Нелиг, и на нашата сватба така беше, точно салоне дел мобиле, но поне не беше по време на експото. И ние така успяхме да намерим стая на нашите приятели.
Бързо оздравяване ти пожелавам.

zoribori, добре дошла  bouquet

# 611
  • MI
Деси, кажи ти как си? Пооправи ли се или същото?

# 612
Ами едно и също си е при мен, диван легло диван легло  Grinning

# 613
За намирането на работа, може би има значение и дали говори италиански  Simple Smile
Забелязвам, че не са много склонни да наемат човек, който говори само английски да речем.
Това го пиша информативно, не искам да засегна никого. Темата се чете и от други Simple Smile  Hug

# 614
  • MI
За намирането на работа, може би има значение и дали говори италиански  Simple Smile
Забелязвам, че не са много склонни да наемат човек, който говори само английски да речем.
Това го пиша информативно, не искам да засегна никого. Темата се чете и от други Simple Smile  Hug
Много си права, не се сетих за това.  Peace Задължителен е италианския в 99% от случаите.... Кой чете темата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт