Италия 149

• 64 023
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
ОК=о каппа.
Аз случката на 10 c's не я разбрах   doh  Embarassed

А аз продължавам да си произнасям акката много яко Х. Примерно йо хххо фаме. Аз си го произнасям така, че да ме разберат хората и аз да упражнявам езика и за мен да е ясно, че е хо фаме (че се пише така), а не о фаме. И моята учителка казва, че говоря като арабите  hahaha

# 631
И аз не загрях веднага за АнаСинона... Embarassed
И ме накарахте да се сетя как преди много години един приятел обясняваше за един филм, очеан елевен, и как поне половин час ми трябваше, за да загрея за какво говори  Joy Joy Joy

# 632
И на мен понякога с филмите и актьорите ми е трудно да разбера за какво става въпрос.

# 633
  • MI
И на мен ми е ммного интересно как сте попаднали в Италия.
Забравих на това да ти отговоря - мисля че си единствената с причина за идване работа  Laughing Да ме поправи някой ако бъркам...

Като заговорихте за филми, прави ли ви впечатление колко различни анимационни филмчета сме гледали като деца? На мен колкото и тъпо да звучи това ми беше един от основните шокове - то не е някаква с козички дето всички измират, не са японски с роботи, ужас  Shocked

# 634
  • IT
 очеан елевен и то ми влиза в хитовете вече. Joy Joy
Мащерка- той я е питал  дали в името и има акка - кон акка а тя е чула полакa(полякиня).
Една позната Нова Година бяха тук и да се напише колко знае италиански беше поздравила с буон ано Sick
И аз бях убедена, че не съм ползвала никога паста за зъби колгате. Но пък ми е весело като използват английски думи вм италиански-любима ми е тикет и в училището купоните за храна пак са тикети.

Мои връстници италианци, които познавам и от преди са израстнали с манга и най-вече момчетата с Люпен. А сега по филмчетата на Раи Йо Йо, които гледа малкия само Пеппа я няма в България,другите всичките ги знаем.

# 635
  • MI
Мои връстници италианци, които познавам и от преди са израстнали с манга и най-вече момчетата с Люпен. А сега по филмчетата на Раи Йо Йо, които гледа малкия само Пеппа я няма в България,другите всичките ги знаем.

Забравих Люпен, явно е бил хитов  Crazy Но и Айви явно е била супер популярна.

Ох, гледахте ли как произнасят степ чайлд адопшън онореволи-те (ненавиждам тази дума, онореволи, всеки път се запенвам като чуя да ги наричат така)?  Joy

# 636
Сериозно ли няма Пеппа пиг в България? Rolling Eyes
Нали лятото ще ходим в Япония, моят мъж отсега най-много се вълнува, че ще види Монте Фиджи и статуята на Гундам  Joy Joy Joy

# 637
  • MI
статуята на Гундам  Joy Joy Joy

newsm78  Днес бавно схващам  Embarassed

# 638
Благодаря аз разбрах, за с акка и полякинята, но не разбрах връзката им : )
Грацие Simple Smile))
От английските вметки много харесвам forwardare. И аз доста често си измислям глаголи ползвам английски с окончание are, ere, както ми падна  smile3538 да се впиша някак си.

Шок за мен беше, че тук никой не слуша Албано и дуетната му половинка примерно  Whistling ooooh!

И на мен ми е ммного интересно как сте попаднали в Италия.
Забравих на това да ти отговоря - мисля че си единствената с причина за идване работа  Laughing

Пак е любов това  Mr. Green

# 639
Nelig, потвърждаваш усещането ми, че идването ми в Италия ще ме върне години назад.
Аз съм на 42 и имам три деца, така че няма шанс да родя още едно, но не знам, кой ще ме вземе с две бебета. Май ще е по-лесно да се устроим всички в София.

# 640
  • IT
Гундам пак е от аниме геройче.
Мащерка начи и аз съм руса повече от нужното днес. Иииии сега разбирам защо движението в София примерно ви се вижда добре. Като шофьор тук изживявам кошмар

# 641
Той ме попита дали съм Елена с акка (Хелена, демек), а аз, понеже съм глуха, чух, че ме пита дали съм полака и отговорих буквално: No non sono polacca sono bulgara:-)

Моето дългосрочно желание е да се изхранвам изцяло онлайн – откъде идват парите не ми е важно, честно казано, ако искат могат да ми ги пращат и от Тазмания. Разни проекти, сайтове, писане, снимане, такива неща. Не съм загубила надежда, че ще измисля нещо много гениално, което ще мога да развивам по чорапи от вкъщи. Понятието старт-ъп компания много ми харесва  Twisted Evil

Забравих да ви препоръчам един документален филм по Нетфликс за Северна Корея - пропаганда нещо си. Много интересно, за пръв път виждам и чувам някакъв по-смислен разказ за тази страна + сниман там. Някои неща болезнено ме върнаха в миналото ми на пионерче и идиотските идеологии на марксизма-ленинизма и цялото това потисничество и симулирано щастие. И получих много смислен отговор защо тази страна съществува и кой иска това...

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 13:23 от 10 c`s

# 642
  • MI

Моето дългосрочно желание е да се изхранвам изцяло онлайн – откъде идват парите не ми е важно, честно казано, ако искат могат да ми ги пращат и от Тазмания. Разни проекти, сайтове, писане, снимане, такива неща. Не съм загубила надежда, че ще измисля нещо много гениално, което ще мога да развивам по чорапи от вкъщи. Понятието старт-ъп компания много ми харесва  Twisted Evil

Вече мислех че аз съм единствения темерут, дето не му пука особено за колегите  Laughing Извън кръга на шегата това ти го пожелавам искрено и съм убедена че рано или късно ще стане!  bouquet

Зори, зависи все пак и мъжът ти какво работи, имате ли жилище тук и там, къде искате да растат децата. При нас като сумираш всичко беше по-изгодно тук отколкото в България, трудно би могъл моят  половинък да си намери толкова добра работа в БГ и то без да знае езика...

Суха Мащерка, ти можеше и с Тото Котуньо да ги метнеш направо вместо с Ал Бано  Joy

В тази връзка да се похваля че април съм на концерт на Джиджи д'Алесио. Не ме убивайте с камъни, моооля, това ми е подаръка за св. Валентин. Оценявам го много, защото знам колко го мрази и вече заяви че ще страда цяла вечер...  Joy

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 14:02 от nelig

# 643
  • IT
Рики и Повери са другия хит в България и не хит тук. Ноооооо моя стрес беше когато разбрах че вокалът на Литфиба и П.Пелу' са един и същ човек.Просто съм гледала ранни техни клипове, където той
е млад и симпатичен.
Може би като си намеря приятели тук няма да ми е толкова зор за работа в офис, ама сега ми е

# 644
  • Италия
Добре дошли на новите момичета в групата ни!  bouquet
Преди 6 години, когато се установих тук, се скъсвах от нерви, че стоя без работа, не съм сред хора и т.н. Тази година положението се промени коренно и не, защото съм почнала работа, съвсем не. Тази година дъщеря ми тръгна на градина и аз повече нямам време за нищо  Mr. Green Запознах се с много майки, с които създадохме приятелства, от училището организират доста неща и за нас, не само за децата, та времето ми и нуждата ми от социален живот се запълни  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт