Италия 149

• 64 019
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
На Рики и Повери запях веднъж една песен мамммммааа марияя и там каквото се сещате : ) и моите колеги се включиха или тази им е най-известната за това Crazy
За Ал Бано им споделих за концерта в зала Армеец и доста се изненадаха от интереса към тях.
Ал Бано да не е като Веселин Маринов в България : ) всички твърдят, че не го слушат... пък то...
От днес телефони HTC = акка ти чи

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 20:59 от Суха Мащерка

# 646
  • IT
Ал Бано да не е като Веселин Златев в България : ) всички твърдят, че не го слушат... пък то...

Веселин Маринов да не е ?

Аз пък като ходя да вземам детето съм само  с баби и дядовци. Сега на 6ти сме на рожден ден, надявам се да се запозная с някоя и друга майка.

# 647
Здравейте ,опрях до вас..  Rolling Eyes
Как се превежда на български Финокио ,това на белите глави.

https://www.google.it/imgres?imgurl=http://www.meteoweb.eu/wp-co … 6XFu6Ztiuto-H1qY=

Знаете ли дали въобще го има на бг. пазар .

Голям лаф пада тук  Hug

# 648
Да той е  Embarassed
Днес много се разписах.  Thinking
Да споделя предишния месец в този малък, но прекрасен град имаше филмов фестивал с повече от 5 български филма, бях решила да ги гледам всичките  Laughing но от тотално объркване успях да посетя само един. Много добър. Даже излизайки си взех и билет за наградите,  върнах се само за да видя каква награда ще вземе. И наистина взе. Този
Финокио е резене, резене още фенел.

# 649
  • MI
Здравейте ,опрях до вас..  Rolling Eyes

https://www.google.it/imgres?imgurl=http://www.meteoweb.eu/wp-co … 6XFu6Ztiuto-H1qY=

Голям лаф пада тук  Hug
Продават го като фенхел в Кауфланд. На нашите много харесва, затова знам...

По-скоро като Лили Иванова е Ал Бано, прекалено древен и непроменящ се

# 650
  • IT
Здравейте ,опрях до вас..  Rolling Eyes

Голям лаф пада тук  Hug
Резене се превежда на български, а също и фенел. Има го, в ЛИДЛ със сигурност,  аз от там си купувах в София
Нели, изпреварила си ме Simple Smile И Мащерката и тя, нещо съм недоскив днес, освен че участвам в "Отнесени от вихъра"

# 651
Страхотни сте !!! Hug
и аз 2 часа да се бъхтя да го търся из Гугъл..... ooooh!

bowuu bouquet bouquet

# 652
Здравейте ,опрях до вас..  Rolling Eyes

Голям лаф пада тук  Hug
Резене се превежда на български, а също и фенел. Има го, в ЛИДЛ със сигурност,  аз от там си купувах в София
Нели, изпреварила си ме Simple Smile
И в Пикадили го има , даже днес видях и цената му 4.99 лв./за кг.

# 653
  • In transit
От днес телефони HTC = акка ти чи

Joy Joy

nelig, Ами какво за мен, до няколко месеца се надявам, че ще сме във Верона, този район сме избрали. Иначе и двамата с ММ сме българи и сме компютърни специалисти, хубавото, че може да работим и откъщи поне за началото.

10 c`s , стартъп се казва самия процес по създаването на компания, от самото начало, бизнес плана и стартирането на бизнеса.  Peace

резене (финокио) има и в Лидл и Била. Peace

# 654
 Grinning мерси:-)

Фенел е резене. Преди години съм виждала на пазара на св. Седмочисленици.
Аз не го обичам, въпреки, че ядем понякога, нали е нискокалорично .... Sunglasses

# 655
Grinning мерси:-)

Фенел е резене. Преди години съм виждала на пазара на св. Седмочисленици.
Аз не го обичам, въпреки, че ядем понякога, нали е нискокалорично .... Sunglasses

Аз пък го харесвам ,в салата миста го слагам почти винаги .
Правя го и с бяло вино на тиган, като гарнитура.

Маркрит, в Бг как се употребява ?

# 656
  • MI
Май всички обичаме финокио  Crazy на салатка с лимон... размечтах се,гони ме зверски глад а половинъка го няма още

# 657
Свекърва ми правеше spezzatino di vitello e finocchi , но може и с пилешко и свинско, разбира се. Става малко като винен кебап, но вместо лук - финокио. 
Ти в България ли си вече или временно?

Ние сме нападнати от една нова съседска котка, която снощи маркира перваза на прозореца, на който слагам на Мишо храна. Сега ако някой има идея какъв препарат да използвам да каже, аз използвах всичко, което имаме - от белина до продукт за фурни...четох и в котешката тема една смеска домашна, но ми се струва малко сложно. Така че, ако някой знае нещо да напръскам да каже ( без да уморя животните, разбира се). Confused

# 658
Бременните да не четат  Heart Eyes

Скрит текст:
Фенел съм яла приготвено с прясно мляко на фурна и след това добавка малко пармезан.
Много е вкусен така, точна технология и рецепта не знам. Ако някой знае и го открие по тези ключови думи Simple Smile Мисля, че е finocchio con latte al forno .Минава като гарнитура.

Гугъл е един успешен стартъп  Grinning

Mikkey защо Италия?

# 659
  • In transit
Май всички обичаме финокио  Crazy на салатка с лимон... размечтах се,гони ме зверски глад а половинъка го няма още
аз не съм му фен, заради анасоновия вкус, напомня ми на селските кръчми от едно време и мастиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт