Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 2 тема

• 42 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Това е за прогресивно новолуние.

Аз ползвам:"Natal, Progressions, Solar Arc"

Наталът е в картата, а отвън са прогресиите в зелено и сл. дъги в синьо  Peace

# 631
  • SF
Ооох, много сложно стана. Има дъги с червено. Зададох дата 1 Септември 2015. Прогресивната Луна е в съвпад с прогресивен Марс във Водолей. В 4 дом. И да, има една зелена дъга, която продължава до Риби, 5 дом.

# 632
  • в 1001-та нощ
Червените дъги са на транзитните планети, а в зелено - само луната има, защото за 1 ден не остава на 1 място  Peace

И аз се зверих, когато за първи път отворих такава карта, но се ориентирах лека-полека Simple Smile Не от пръв поглед, разбира се - отне ми време Simple Smile

# 633
Луната преминава през един знак от-до за 2 дни и половина. Може да го смени за 1 ден, ако е била в последните градуси. Ако не се знае час на раждане, а само дата -  може да се види къде е била на този ден в 00ч и в 24 ч и да се установи дали остава в знака в този точно ден Simple Smile

Дори да се види само в 00ч - може да се прецени - къде ще е в края на деня Simple Smile
ох, аз през цялото време си мисля за асцендента и недоумявам Simple Smile)))))))

# 634
  • в 1001-та нощ
Това е стрелчешки дефект - избива и на разсеяност Simple Smile

Четох снощи книгата за Юпитер Simple Smile Ще има доста да я изследвам Simple Smile

# 635
  • София
Елч  Joy
Аз колко разсеяна мога да бъда  Whistling не е само от стрелеца  Mr. Green миналата седмица се уговаряхме с познати да излизаме половина ги пратих в грешно заведение без да разбера ooooh!

# 636
Есме, използвай опцията Natal and progressed chart за комбинирана карта от натална и прогресивна.

# 637
Здравейте! Отдавна се интересувам от астрология, но като че ли ме беше мънчко страх да започна да се интересувам сериозно. От няколко месеца, обаче настъпиха много радикални промени /в положителен аспект/ в живота ми и съм решена да довърша всички неща, които съм започвала, но не съм довършвала до края. Астрологията е едно от тях Simple Smile Засега съм в самото начало - изчетох "Астрологията" на Влад Пашов и ще започвам един практически наръчник на "Как да си направим сами индивидуален хороскоп" на Кублицкая, засега съм повече объркана от много информаци, но пък материята е толкова увлекателна Simple Smile Което предполагам ми идва от секстила Луна- Уран. С удоволствие ще ви чета, а като понапредна ще се и включвам. Доста съм любопитна!   bouquet

# 638
криси, можеш да се включваш по всяко време Simple Smile

алена, лайла, аз по принцип не съм никак разсеяна, но последните няколко дни хич не се чувствам себе си и дори не мога да разбера защо е така. и ми е едно тягостно такова. дали е заради Сатурн в съвпад с Мекурий/Уран съвпада или заради Меркурий в съвпад с Юпитер/Сатурн съвпада, но определено ме е стегнала шапката Sad

# 639
Здравейте  Hug
Пак на интересна тема попаднах  Mr. Green Mr. Green
Стана ми много интересно и си направих натална карта в един сайт. Отдолу имам планети, домове, аспекти и 2 интерпретации. Понеже съм доста боса в тази област, естествено нищо не разбирам от тези знаци и тн, информацията нищо не ми говори. Но в последните 2 интерпретации пише доста неща. Въпросът ми е - има ли още нещо, което може да се прочете по тази карта, освен изписаното в интерпретацията и ако да (предполагам, че е така де), как мога да го "разчета" аз или някой друг може би?
Благодаря!  Peace

# 640
  • Sofia
От дневната астропрогноза на Мишел:

30 август - Луната е в Риби и все още задържа темата на пълнолунието от вчера – грижа, любов, състрадание, жертвоготовност. Продължава приливната вълна от емоции. Вслушвайте се в своите потребности и усещания и внимателно избягвайте както негативните хора, така и вредната за вас обстановка. Избирайте прецизно и храната си, внимавайте с лекарства и алкохол. Наближава опозицията на Нептун със Слънцето, която ще е точна на 1 септември и има опасност от отравяния. Добрата новина е, че благодарение на хармоничния аспект с Плутон, който е активен от сутринта, ще може правилно да се разпредели енергията от пълнолунието, ще се виждат детайлно събитията и намеренията и ще се вземат верни решения. От днес Луната започва да намалява – време е да се подведат започнатите инициативи към логичен завършек. Този процес на завършване, освобождаване и отдаване на усвоеното ще трае до 13 септември, тогава е новолунието и слънчевото затъмнение в 20º Дева. Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

31 август - Новата седмица започва с Луна в Риби до 11.33 ч. До тогава се опитайте да не се занимавате с прекалено важни неща, не взимайте решения, не започвайте нови инициативи. След този час Луната навлиза в динамичния Овен и задава свеж и огнен импулс на деня. До края на деня ще трябва да се полагат усилия за концентрация и овладяване на конфликтността. Луната и Меркурий са в опозиция, а нова ще нарушава правилния обмен на информация, може да се получат недоразумения. Днес вече с пълна сила ще се усеща опозицията на Нептун със Слънцето. Нептун е планетата, която носи илюзии, заблуди, разочарования, когато е в напрегнат аспект. Затова е много важно да не се впускате в нови начинания, много да внимавате в информацията, която постъпва при вас и да избягване неясните и двойнствени ситуации. Не се впускайте в никакви авантюри, нито от личен, нито от служебен и бизнес характер – сега не е време за това. ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.54 ч. – 11.33 ч. !!! Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

# 641
Поздрави за невероятната тема, с удоволствие се включвам и аз, като начинаещ  в необятният свят на астрологията Simple Smile

# 642
  • в 1001-та нощ
Добре дошли на новите момичета  Hug

..::V.I.P::.., ако ти е интересно сама да се занимаваш - да започнеш с твоята карта е добра идея. В нета има много базова информация - за домовете, планетите, аспекти - започни от началото. Постепенно ще узнаваш за мястото на планетите в твоята натална карта, взаимодействието между тях и т.н.

Ако нямаш намерение сама да се занимаваш - отиваш при астролог Simple Smile

Аз не си спомням дали споделих - май не съм Simple Smile В една книга четох за ежеденвния индивидуален хороскоп - прави се, като солар, но с актуална дата и мястото на раждане не се релокира към актуалното - ползва се рожденото.

Имах инцидент във вторник - тежка раздяла с приятелка. Ситуация при която заличавам човека от живота си. Много тежък удар. Направих си такава карта - беше ми интересно как работи и какво мислите - Дневният асцендент в точен съвапд с К8 от наталния + квадрат със Сатурн У11. Преживях го, като лична смърт, охлаждане към приятелка (Сатурн - У11) Транзитна ретро Венера - точен квадрат с наталната и съвпад с Луната в Лъв.

СЛВ съвпад с Лилит и Меркурий и от там квадрат с натално Слънце и Луна. Пак срив на  ценности ....абе не ми се разправя какво изживях Sad

# 643
  • София близо до Витоша
Малеее АЛЕНА чета ти постовете от много време. Браво. Явно доста си се запалила по астрологията.

# 644
  • в 1001-та нощ
Да съвсем изневиделица ... една приятелка ме подкокоросваше, че мога да си помагам в ежеденвието -  поне като зная кога Меркурий е ретрограден. Записах се в темата без очаквания и нищо не разбирах от това, което се пише. Проверявах в Гугъл повечето понятия, постепенно започнах да се включвам с въпроси и вълната ме помете  Blush

Общи условия

Активация на акаунт