ID XTRA на Булсатком

• 3 340
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
тези от вас, които имате id xtra, бихте ли ми дали повече инфо за канала - всички предавания ли са преведени, има ли много повторения и тн?
Интересувам се, защото макар че ми влиза в пакета програми, който плащам, всъщност не мога да гледам точно този канал - заради него трябва да се прекара нов допълнителен кабел от сателитната чиния до приемника (а сегашния ни е положен под гранитогреса). Та искам да знам струва ли си цялата хамалогия. Simple Smile
Благодаря предварително!

# 1
  • Sofia
Не е нищо особено този канал...дават действителни случаи на убийства,изчезнали хора,доста често ги повтарят,повечето са преведени...в началото го гледах,но бързо ми омръзна и сега изобщо не го пускам,може и без него Naughty

# 2
Направо може без телевизия, нали има нет?  Grinning

# 3
Здравейте,
тези от вас, които имате id xtra, бихте ли ми дали повече инфо за канала - всички предавания ли са преведени, има ли много повторения и тн?
Интересувам се, защото макар че ми влиза в пакета програми, който плащам, всъщност не мога да гледам точно този канал - заради него трябва да се прекара нов допълнителен кабел от сателитната чиния до приемника (а сегашния ни е положен под гранитогреса). Та искам да знам струва ли си цялата хамалогия. Simple Smile
Благодаря предварително!

Много е странно това с допълнителния кабел.Всички програми вървят през един кабел от сателита до приемника.Къде ще го включат този допълнителен кабел?В чинията няма къде на приемника има само един вход.Някой те баламосва за това с допълнителния кабел.

# 4
За мен канала е изключително интересен  - не виждам фалш във възпроизвеждане на случаите или нещо което да ме дразни. Само жалко, че ги повтарят доста често , но пък затова е дистанционното - има и други канали.

# 5
Аз също редовно гледам предаванията по този канал и са ми много интересни. Повечето са преведени.  Peace

# 6
Мен безкрайните и повтарящи се до втръсване реклами ме отказаха да го гледам, плюс честото повтаряне на предаванията. Мисля, че го гледах няма и седмица. Иначе като цяло са възстановки по действителни разследвания плюс интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт