Отговори
# 120
  • София
Като цяло в 16+5съм 0,5 кило отгоре,от свекърва ми няма как да се спася ,че живеем заедно ,но мисля че след един разговор когато му дойде времето няма да се меси newsm78 а и все ми се струва че и сама ще мога да се справя с бебко.За усещанята на майките при мен не проработи бях сигурна  ,че е момче е нее е ....девойка бащата е на седмото небе че е момиче аз още не мога да повярвам  #Crazy

# 121
  • София
Hope това кошче било доста удобна вещ, за хора, които искат бебето да е с тях в стаята и да го пренасят. Намислила съм да вземем този път, но ще е назаем.
За килцата, ох! Усещам ги вече 3-4 са, но спорта ми е мираж, изморена съм вечер, уйкенда пак ангажименти....
Забелязах Хиполенд са се разширили в Хит- младост, а имат и нов магазин в Мол- на цариградско.

# 122
  • София
  Здравейте момичета. След още една безсънна нощ, работният ден най-сетне свърши. Сега да можех да си полегна, но един брой дете си иска своето.

Относно къпането. Като новородена сме и мили само дупето. След това толкова много плачеше, че само с водата се успокояваше и сме я къпали всеки ден. Мазала съм я с медицинска бебешка козметика - като и правех масажите. Без нищо някакси не ми беше комфортно върху нежната и кожа. Като по-голяма косата и я мия на 4-5 дена, но тялото отново всеки ден. Като излезе от пясъчника - ела гледай какво е чудо. Пък и тя много обича. Все още си седи в коритото и си играе с играчките.

Габи пълзеше много, до около годинка и 2-3 месеца. След това един ден просто се изправи и тръгна и си ходеше добре, без да е падала. Направо ни събра очите.

На разходка сме излизали всеки божи ден. Може би съм пропускала само много дъждовните и мъгливи дни. Но зимата си е гадно ако навали сняг. Никъде не е почистено и количката едвам се движи. Затова живот и здраве мисля да си закупувам кенгуру - да можем свободно за излизаме с каката до магазина.

На бебешки лекции съм ходила в моловете и беше много интересно - и тези на "Моето дете" и тези на "9 месеца" ми бяха много полезни. Даже като си говорим за книги, списание "Моето дете" ме научи на страшно много неща.  

Ох много теми сте подхванали, забравих какво изчетох... Хайде лека и спокойна вечер  Grinning  Grinning  Grinning

# 123
  • София
Moon къде доброволно за бебета? Скоро ди мислех за дрехите- момичешките, които няма как да ползвам, къде да даря?

# 124
2 дена не получавам никакви известия и викам хм... във фейса са се преместили всички... пък то  tooth
Честит празник на deedeto със закъснение   ura

# 125
Момичета, здравейте! Аз с малко закъснение, но да кажа за двуезичното отглеждане на деца. Моята вуйна е рускиня и говореше на братовчед ми на руски, а останалите роднини на български. Въпреки че езиците са много близки- детето се обърка. Когато го записаха на градина, децата страняха от него, защото имаше лек акцент на  някои думи. Нямаше приятели и в начален курс. Майка му спря с руския, детето не искаше и да чуе за друг език и добрата новина е, че в 5ти клас си намери приятели и среда. Аз и съпругът ми говорим английски свободно. Честно казано- по-лесно работно се изказвам на английски, но да говоря на дете на чужд език не съм и помисляла.

# 126
Хм, повечето деца не се объркват, ама може да зависи каква е средата, ще видим. Аз няма да говоря само на английски, четох за една система с филмчета, песни....демек да понаучи това-онова от начало, пък после ще продължим. При нас има и друго все пак. Така или иначе сме твърдо решени да се местим в UK.
Даже одеве ми звъняха за една позиция там, че не съм си свалила сиви-то още от сайта.  Mr. Green Викам след година и половина-две ще Ви се обадя.

# 127
Здравейте! Да ви се представя казвам се Ивелина на 30 г. първа бременност с термин 24.01.16г. Искам да ви питам за фм  някой правил ли си е във Варна майчин дом. Първата фм правих в София в мц Марковс и останах много доволна. Ако някой има мнения за лекари които правят фм във Варна майчин дом, ще съм много благодарна.  Хубав ден момичета!
P.S Моя приятелка ме посъветва  за Яков или Боян Георгиев, но още няколко мнения няма да са ми излишни Wink

# 128
Добро утро красиви мамита, днес имам рожден ден и ви изпращам топли прегръдки, че с почерпките и аз още не се разбирам. Sick  Hug вчера бяхме при док, малчо е много добре, развива се чудесно и пак се разминах с каквито и да са хапчета, вобще отглеждам си най-чудното и послушно подаръче  baby_neutral  вчера си мислех, че по -подходящо време от тези 33 години не може да има, за да съм много щастлива мама (преди бях дивак и все напът  hahaha ) хубав ден и спокойни бебчовци.

# 129
jeweler, ЧРД   bouquet Една сладко пухкаво вързопче януари, което много да Ви радва с таткото.
Днес един прекрасен ден, изпълнен с изненади!

Днес сутринта пак ми стана лошо, повдигна ми се, но за радост не успях да повърна. Какво става не знам...
Чакам док да се завърне от отпуска, и да успея да се доредя до преглед в понеделник, за да видя всичко ли е наред, да ми даде някакви витамини и сие ако има нужда. И болничен другия месец две седмици,защото вече не издържам в този офис......толкова си обичах работата, а сега..... Sick Sick Sick Всичко ме дразни, стола, хората, работата, колегата, който не иска да пускаме климатика (само двамата сме с един общ климатик в два кабинета), разстоянието......направо полудявам.

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 09:18 от Happy days

# 130
Здравейте! Да ви се представя казвам се Ивелина на 30 г. първа бременност с термин 24.01.16г. Искам да ви питам за фм  някой правил ли си е във Варна майчин дом. Първата фм правих в София в мц Марковс и останах много доволна. Ако някой има мнения за лекари които правят фм във Варна майчин дом, ще съм много благодарна.  Хубав ден момичета!
P.S Моя приятелка ме посъветва  за Яков или Боян Георгиев, но още няколко мнения няма да са ми излишни Wink

Аз съм ходила при Максим Яков , не за ФМ , а за друг преглед, и останах доволна от вниманието и отношението му,много го препоръчват за ФМ, а  другият препоръчван лекар за Варна е Балев, те са двамата най-добри ! И моят термин е 24.01. Simple Smile

# 131
Jeweler,  честит празник  bouquet Здраве, спокойно бременеене и най-сладкото бебче януари  Hug

Момичета, потвърдено, ще имаме момиченце  newsm44 stork-girl . Всичко е наред , няма да правя втори Бхс решихме с доки, направо фм. Това е  Simple Smile хубав ден

# 132
Светлита, честито девойче  Hug

Много се смях:

http://sanovnik.bg/p-8703-%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 133
jeweler Честит рожден ден  Hug Жива, здрава и да получиш най-хубавия подарък януари месец   bouquet

Аз обаче за съжаление ще измрънкам - от вчера вечерта имам някаква остра болка долу ниско в ляво и се побърквам! Много боли, пих преди 30-40 минути 2 но-шпа, но изобщо не отслабва болката. Ужасно е, като вървя не ме боли, но като седна е кошмар Sad

# 134
Пурпулетка, отивай на доки. Може да не е нищо, но аз не бих търпяла болка  Hug Сигурна съм,че не е нещо сериозно, но за да си по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт