"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-16

• 15 686
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Представих си я Рена между етажите как свирка и пляска с ръце да гони гълабето hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък аз след нея като чух и хукнах из поляната в двора да гоня котарака, че избяга  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 436
Представих си я Рена между етажите как свирка и пляска с ръце да гони гълабето hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък аз след нея като чух и хукнах из поляната в двора да гоня котарака, че избяга  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 437
малкУ рУмантика  Mr. Green

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман, Галя ви изкара - младите  hahaha hahaha hahaha
Направо младоженци  Mr. Green

# 439
  • в подножието на планината

Диди, Hug Heart Eyes

Оф, едната гони гълъби, другата котки... ooooh! луда работа... Joy Joy Joy Joy

# 440
  • По света и в нас.
Днес било празник на хората с психични отклонения,членуващи в Диспансера.Та по този повод

# 441
Днес било празник на хората с психични отклонения,членуващи в Диспансера.Та по този повод
hahaha hahaha hahaha днес един коментатор каза че леворъките #2gunfire #Cussing out имали празник Laughing демек аз Party значи двоен стана Party Party Party Mr. Green

# 442
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

Щерко, па млади сме па кво.... Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 443

Naughtyаз съм нормалнЪ  Whistling

# 444

Ко Shocked Ко речИ????? newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65

# 445

Диди, Hug Heart Eyes

Оф, едната гони гълъби, другата котки... ooooh! луда работа... Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 446

Ко Shocked Ко речИ????? newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65
smile3534

Илденце Heart Eyes Hug.... е туй то диспансерска му работа  Mr. Green и се били красотнели цел ден  ooooh! бегат нагоре надолу  и плашат животинките   Laughing

# 447
  • в подножието на планината
А, да ни е честит празника! Mr. Green

Диди, Heart Eyes метни тукЯ фотка на севгилито на Елчин, че ми стана интересно... Rolling Eyes пусто любопитство... Mr. Green

# 448
Стига ма Жозефино.... Mr. Green даже бехме мноооу красиви днеска баш...яле па я... Laughing
Найш ли колко трудно бешИ да се изхлузим от прекрасния си стол да напишем нещУ тукя или да излезем да пушим.... Mr. Green
Големи мАки да знайш... Naughty ooooh!
Па и сънче не мой си зеем, че Косачката не ми дава да спим...сал ми се лендзи на витринката и ми носи кафета Crazy

# 449
  • По света и в нас.
Важното е да имаме повод за почерпка. Naughty
 Drunk Drunk

Общи условия

Активация на акаунт