"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-16

• 15 686
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Падна посеркото Party Party Party с големия потенциал и бъдещия номер 1 Mr. Green ooooh!
чорич ли ма

# 481
# 482
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък днеска реших да ида на вечерна служба в кварталната катедралка и станах разногледа направо. #Crazy
То това не било лесна работа да си набожен. Па кви знания трябва да имаш ... мани-мани! Като последен тъпунгер се чувствах през цялото време.
И се чудя това мога ли да го разкажа с ирония без да е небогоугодно. newsm78

# 483
Добро утро. Hug Hug Hug Hug Hug
Петък  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 484
Добро утро  Hug Heart Eyes

# 485
Аз пък днеска реших да ида на вечерна служба в кварталната катедралка и станах разногледа направо. #Crazy
То това не било лесна работа да си набожен. Па кви знания трябва да имаш ... мани-мани! Като последен тъпунгер се чувствах през цялото време.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утроооооо Hug Hug Hug Hug Hug
Отварайте гореливи о4и4ки Naughty стайте се отупате, пускайте моповете у движение, да се накрасотните и да сте убави и неотразими щото е петък Naughty
Мен не ме грее 4е е петък, ама да рипнем зарад вас newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Айде убав ви петък на вси4ки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
# 487
  • София
Joy Joy Joy Ама не може във всичко да сме компетентни  Naughty.
Добро утро, Hug.
Мимчо, Hug,днес го пиша "петък-ден на майстора"  Wink.
Гале, Hug,Релаксче, Hug

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 08:44 от linkо

# 488
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Гале, Hug Heart Eyes Релакс, Hug Heart Eyes Линче, Hug Heart Eyes

Мими, Hug Heart Eyes ка нема рипаме ...дойде ПетъкО... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 489
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
СаЮнарЪЪЪЪЪЪЪЪ Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Профче Heart Eyes Hug и аз се почувствах така в гръцката църква на вечерна служба Crazy
Ората си тръгнали, пеят, четат от некви книжки....па целиват неква икона дет грам не мой разберем на кой е, че не мой прочетем кво пише. #Crazy Па повели бебета, деца...въх Shocked
Обаче ми направи силно впечатление търговията със свещи.  Crazy Crazy Crazy Crazy
Една свещ която ние взимаме за сватби и кръщенета...(оназ дебелата) струва 0.20 евра...абу Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Правени са от истински восък, а не като наште. Никой поп не е зает да те рекетира за свещите...просто срещу всеки артикул свещ има касичка отдолу и цената....никой не гледа какво пускаш в касичката....как се вика...кво от сърце ти се откъсне. Най-скъпата свещ беше 0.50 евро и беше кат точилкя... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked и те така...изумих сЪ.

Ся да кайм на Мичка Heart Eyes Hug, че днескЪ ше си одим грозна и ми е бана не...нема яхам мерцедеса и така.  Mr. Green

ЛинО Hug Heart Eyes Щерко Heart Eyes Hug Илденце Heart Eyes Hug

Чей ся и аз да рипнем за петъкО, че иам двоен повод.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44    ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura

# 490
  • София
Илденце, Hug  Heart Eyes Hug.
Зиз, Hug Heart Eyes Hug.Права си,доста са набожни гърците и свещите са им много евтини и качествени,не като нашите  Peace.Кай ся кой е втория празник newsm78?

# 491
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, Hug Heart Eyes Hug.Права си,доста са набожни гърците и свещите са им много евтини и качествени,не като нашите  Peace.Кай ся кой е втория празник newsm78?
Ми сичкото спленгор се изнася в Родопите...днеска заминават Боби и Гера...ууууууууу, ся цел уикенд сме си сами с Трайков newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 492
  • София
Ми сичкото спленгор се изнася в Родопите...днеска заминават Боби и Гера...ууууууууу, ся цел уикенд сме си сами с Трайков newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Хахаха,аз си мислех,че това е първият и най-основен празник  Hug.Блазе ви ,начи  Wink.

# 493
Лин4е Hug Heart Eyes Звезде Hug Heart Eyes рипайте, рипайте, аз утре ше рипам Laughing Laughing
Зизулинкееее Hug Heart Eyes, срамота Crossing Arms къ нема да яхаш мерцедеса ма ooooh! а и нищо не каза за госкито в4ера Whistling как мина...снаата доволна ли остана...ко стана...и те така Laughing

# 494
Морген,  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт