Работа, CV-та, HR-и, съвети - 46-та тема

• 59 402
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
И ние благодарим. Wink Simple Smile хахаха и се извиняваме Simple Smile

# 541
Не бих съдила, че някой отива с майка си на интервю, защото като са млади са много неопитни и ги наемат с предимство на работа точно да ги манипулират както си искат. Майката е отишла да прецени условията и заплатата, и дали ще плащат най-вече. Видях я темата, не съм коментирала в нея.

Leitenanta, е те за такива сульовци говоря. И защото нервната ми система е изпилена до почти предел, търся някъде, където да ходя с кеф на работа, не и за без пари разбира се, 500 лв. не е голяма заплата.  Peace
 Спам не спам. Обмислям да започна да работя за себе си, но много е перспектива още и не знам дали финансите ще ми стигнат, стискайте ми палци.  Hug

# 542
Имам предложение- а, да вземете на лични да си обсъждате неволите и вижданията за работата в България като такава  Mr. Green

# 543
Е час от темата не е ли съвети, обърнали се го малко на седянка, но си е по темата.  Mr. Green

# 544
  • Другата България
Лорийн, дай малко по- кротко и ти, всичко си е във връзка с темата.
Съвети, неволи, заплати, работодатели, всичко е все във връзка с работни места.

# 545
Ами не е,и аз такава работа си търся,но никой не ни пита нас,какво искаме и какво не!Казват си изискванията,изреждат ти само искания,какво трябва да правиш и ако си съгласен Ок,ако ли не има и друг!Нали гледам в джобса и днес,

търсим:
1.......
2......
3......
.........ако може да е човек за всичко (супермен)

искаме да може да прави:
1..........
2.........
3.........
..........всичко,1 човек да върши работата за 5-ма

и нито заплащане пише нито,по подробна информация.И кое било с предимство,кое не е било,отидеш и им казваш това и това мога,правил съм това и това,и те ти казват после ама няма да стане,не сте достатъчно квалифициран за нас,или пък сте достатъчно квалифициран,а в същото време покриваш техните изисквания,където са ги написали в обявата,всеки иска но никой не дава!!

# 546
Явно няма да се разберем и започвам да уведомявам модераторите!
лейтенанта пак си знае неговото, пак едно и също, пак разпъване на локуми  ooooh!

# 547
Или ми е било смешно,когато видя в обявата правописни грешки,и не си и правя труда да подавам!Или когато напишат търсим счетоводител,и като почнеш да я четеш се оказва,че не е за счетоводител а става на въпрос за фактурист в някоя търговия,да издаваш фактури и да работиш с пари,което за мен няма нищо общо едното с другото! Simple Smile

Ами нали е по темата това,аз не мога да разбера. Simple Smile

# 548
  • Другата България
За какво точно ще ги уведомяваш?
Човекът пише по темата.
Ама наистина се взехте много насериозно, това е тема за взаимопомощ, какво като си казва неволите, не можеш ли да подминеш като не ти е интересно?
Ако можеш да помогнеш - направи го, ако не можеш и не те интересува, не чети.
Просто е.

# 549
За какво точно ще ги уведомяваш?
Човекът пише по темата.
Ама наистина се взехте много насериозно, това е тема за взаимопомощ, какво като си казва неволите, не можеш ли да подминеш като не ти е интересно?
Ако можеш да помогнеш - направи го, ако не можеш и не те интересува, не чети.
Просто е.

За какво точно да му помогна? Той не пита за нещо конкретно. Не е споделил, че е кандидатствал за някоя позиция, че да обсъждаме точно и ясно за какво става на въпрос. ОК, пише някакви неща, които са верни, но това са принципни неща, на които на всички са известни и едва ли на някой са му от полза и му помагат с нещо. Да не говорим, че пише едно и също нещо. Това си е направо за темата- Искам да кажа и мотам се ей, така из форума.
Те затова от тая тема изчезнаха компетентните хора, агенти, HR и прочие, защото от тема за помощ се превърна в клюкарник за чесане на езици. Това си е точно спам.

а пък Мери, ти наистина имаш леко конфликтно поведение.

# 550
  • София
Мразя спама, но тук не виждам кой знае какъв спам.

Колкото до отиване с майката на интервю за работа - смях е отвсякъде. Не бих изгонила човек само заради това преди да поговоря с него, но... не е добре, когато вече си пълнолетен.

Какво ви става? Не за пръв път темата се говори за конкретна професия? Съвсем нормално е.

# 551

Какво ви става? Не за пръв път темата се говори за конкретна професия? Съвсем нормално е.

За коя професия се говори конкретно? Аз не видях някой да се изказа конкретно и да даде конкретна информация, с която да е полезен. Ала- бала приказки. Някой видял, не разбрал, че даже се опита и тон да държи без грам познания да има.

# 552
  • Другата България
А на теб, Лорийн, колко още човека, пишещи тук да ти кажат, че това не е спам? За да спреш да се изживяваш като шеф?
Да ги броим ли? Потребителите, които ти го казаха? Ти коя си, за да казваш кой какво да пише?
И който не е съгласен, е конфликтен?
Мразя спама, но тук не виждам кой знае какъв спам.

+100.
За това, което ми обясни снощи, ти благодарих.
Нещо друго?
Какво очакваш да направя? Да си посипя главата с пепел? Няма да стане, така че ако искаш да стане това, което апелираш ти лично, просто спри да казваш на другите какво да пишат.
Не ти нареждам, казвам според мен кое е най - правилно в случая.
А ако не искаш - сигнализирай. Няма да си първата.

# 553
Ами хубаво е самия управител,началник и т.н.да говори с момчето а не някаква си.............,където днес я има утре не,да го съди!Ами има и по притеснителни хора,познавам такива,аз например на 1-та си работа ходих с 1 приятел за компания!След това вече нямах проблеми! Simple Smile

Просто за да не е като спан,бих дал съвета не трябва да ти пука,каквото стане!Отиваш не да мълчиш,а да говориш и да се покажеш!

Ами аз питах по рано за новия завод за кабели дали знае някой,как стоят нещата,до колкото разбрах има и във Варна такъв и в Плевен! Simple Smile
Търсят хора за администрацията. Simple Smile

# 554
Хайде, останете си със здраве и си пишете глупости на килограм. Честно казано разбирам, защо има хора, които не могат да се реализират на пазара на труда  Mr. Green

а Мери, на теб половината ти от постовете тук са заядливи и злобни. С кой ли не се захапа и то напълно без основание. Явно не можеш да пишеш нормално. реагираш остро на всяко нещо, което не ти е ясно или аз не знам, ама не ме и интересува.

Общи условия

Активация на акаунт