Карти Таро 14

• 47 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
здравейте, може ли да помоля и вие да погледнете тези карти. какво ви говори за взаимоотношенията между двамата души?

настоящето: висшата жрица, помагаща или пречеща енергия: кулата, далечно минало: рицар на жезлите, близко минало: рицар на мечовете, най-добрият изход: дяволът, непосредствено бъдеще: смърт.

благодаря предварително.
Аз мн не разбирам,но смъртта за непосредствено бъдеще,май не е на добре.От личен опит ми се е падала и връзката приключи

Не знам защо Смъртта се възприема като лоша карта.За мен лично е лайт версия на Кулата.Смъртта е промяна,излизаш от старото и влизаш в новото,при това нужна и добра промяна.Промяна за добро.Кулата те събаря с гръм и трясък,изпепелява те до основи и почваш от нулата,може би защото си пропуснал или отлагал  момента на Смъртта.ЗНам ли... просто е промяна за добро,не задължително лесна и приятна промяна,но за добро.

# 616
 Във връзка с работата си теглих онлайн - асо пентакли, смъртта, 2 мечове. Да рискувам ли? Не мога да навържа изобщо тези карти.

# 617
Във връзка с работата си теглих онлайн - асо пентакли, смъртта, 2 мечове. Да рискувам ли? Не мога да навържа изобщо тези карти.

Е кое е толкова страшно да приемеш работата за която си кандидатствала?

# 618
Свързана е с пътуване до друго населено място, двукратна смяна на транспорт и ново поприще, различно от досегашното.

# 619
значи картите са ти показали много ясно ситуацията: нова работа ( асо пентакли) / свежи пари, радикална промяна от досегашното (смъртта), на кръстопът си, не знаеш кое да избереш, чустваш се безпомощна и неможеща да избереш ( 2 мечове).

това, което си си теглила като карти ти е показала ситуацията, в която си. ти сигурно и затова си питала.
питай пак, ама този път: какво да направя или нещо в този контекст, т.к. картите ще ти отговорят само на въпроса,  който си задала.

# 620
Много благодаря за бързото и компетентно тълкуване. Ще изтегля отново.

# 621
 На въпроса дали ще бъде добър в дългодрочен план изборът, изтеглих 4 жезли, 2 жезли, страшният съд.

# 622
Изглежда изборът ще бъде добър,но 2 жезли ме хвърля в размисъл.

# 623
На мен пък ми се струва, че с тия 2 карти от боя жезли мотивацията ти много бързо ще изчезне.

# 624
А по първата комбинация (като се абстрахирам от факта, че картите са теглени онлайн и не мога да се примиря със себе си, че това изобщо е "гледане") - Искаш промяна много силно, готова си да скъсаш всякакви връзки - Ас пентакли и Смъртта, но 2 меча показват буквално, че не е сега времето за промяна, че има забавяне, протакване на нещата.

# 625
Благодаря, колорадски бръмбър. Ще взема под внимание и твоите съвети. Нещата още са на кантар. Ще видим везните накъде ще се наклонят. Може да съм видяла, каквото ми се иска, факт е, че имам голяма нужда от промяна, но не ми се ще да оставя питомното и да подгоня дивото.

# 626
Една подредба и от мен: "Ще предприеме ли Х. действия за провеждане на разговор до 1 седмица?" За мен подредбата е много буквална, но ми е интересно какво ще каже някой, който не е обременен с информацията, която аз имам.

Звездата - 5 жезли - 6 жезли

# 627
Теглих за "Какво е това, което трябва да науча от тази връзка?" Имам връзка, която не мога да напусна, въпреки опитите си все се връщам. Четох, че това са кармични връзки и трябва да научим нещо от тях, чак тогава може да ги напуснем.
Рицар мечове, Двойка чаши, VІІІ.СИЛА, Крал мечове
отговор; коментар към отговора; съвет; резултат ако се послуша съвета
Разтълкувах си ги така - трябва да послушам своите желания и да гледам интереса си, за което е нужна сила. Когато успея ще прекратя връзката и ще продължа напред.
 Моля за помощ, ако някой може и желае!

# 628
Теглих за "Какво е това, което трябва да науча от тази връзка?" Имам връзка, която не мога да напусна, въпреки опитите си все се връщам. Четох, че това са кармични връзки и трябва да научим нещо от тях, чак тогава може да ги напуснем.
Рицар мечове, Двойка чаши, VІІІ.СИЛА, Крал мечове
отговор; коментар към отговора; съвет; резултат ако се послуша съвета
Разтълкувах си ги така - трябва да послушам своите желания и да гледам интереса си, за което е нужна сила. Когато успея ще прекратя връзката и ще продължа напред.
 Моля за помощ, ако някой може и желае!

Връзката ти засега няма да има развитие. Картите ти показват, че си изпаднала в зависимост от този човек. И Силата тук е безсилието ти да се измъкнеш. Рицар меча + Силата/ между тях две чаши / говори за трудно общуване между вас, но аз мисля, че много добре си знаеш това.

# 629
Привет момичета , теглих си карти онлайн , но не знам как да прикача скрийншота Sad

Първата колона излезнаха Крал чаши , Четворка чаши и Императрицата
В средата : Дяволът
Втората колона : Тройка мечове , Висшият жрец и Петица мечове

Въпроса ми беше в личен план : Какво се случва с нашата връзка с мъжа Х

Моля Ви разтълкувайте ми картите.

Общи условия

Активация на акаунт